HDMI Matrix 4x2

Reaction score
0
Πωλείται το παρακάτω...

http://www.amazon.ca/ViewHD-Matrix-SPDIF-Audio-Output/dp/B0084TJTR4

Ιδανικό για να μοιράσει εικόνα ανάμεσα στην τηλεόραση και τον προβολέα από πολλαπλές πηγές (HTPC, Nova, Bluray player, etc), ενώ έχει και οπτική έξοδο spdif για τον ενισχυτή.

IMG_20140831_133831.jpg

IMG_20140831_133805.jpg

Τιμούλα 50 ευρώ.

I

iMAX 3D

Guest
Πωλείται το παρακάτω...

http://www.amazon.ca/ViewHD-Matrix-SPDIF-Audio-Output/dp/B0084TJTR4

Ιδανικό για να μοιράσει εικόνα ανάμεσα στην τηλεόραση και τον προβολέα από πολλαπλές πηγές (HTPC, Nova, Bluray player, etc), ενώ έχει και οπτική έξοδο spdif για τον ενισχυτή.

View attachment 38305
View attachment 38304

Τιμούλα 50 ευρώ.
Αν συνδέσω το PS3 με το splitter και μετά στη μια έξοδο HDMI προς τον ενισχυτή μου τον YAMAHA V-3900 για ήχο και στην άλλη έξοδο τον EPSON TW9000, θα έχω ήχο και εικόνα ταυτόχρονα;

Reaction score
0
Ναι.
Όπως επίσης, μπορείς να δώσεις το spdif out στον ενισχυτή με οπτική ίνα, για να έχεις τον ήχο που χρειάζεσαι (5.1 κτλ...).
Οι 2 έξοδοι hdmi, μπορούν να δείχνουν οποιαδήποτε από τα 4 hdmi in, απλά η οπτική ίνα δίνει τον ήχο της εξόδου Α.

I

iMAX 3D

Guest
Ναι.
Όπως επίσης, μπορείς να δώσεις το spdif out στον ενισχυτή με οπτική ίνα, για να έχεις τον ήχο που χρειάζεσαι (5.1 κτλ...).
Οι 2 έξοδοι hdmi, μπορούν να δείχνουν οποιαδήποτε από τα 4 hdmi in, απλά η οπτική ίνα δίνει τον ήχο της εξόδου Α.
Πρέπει ΜΟΝΟ από hdmi να πάω στον ενισχυτή, για να έχω όλα τα νέα forma ήχου (TRUE HD, DTS MASTER HD κτλ..) . Τον έχω ήδη συνδεμένο με οπτική ίνα και έχω απλό DTS. Δηλαδή, θέλω την ταυτόχρονη λειτουργία 2 HDMI OUT. Το ένα για ήχο στον ενισχυτή και το άλλο για εικόνα (2D και 3D) στον βιντεοπροβολέα.

Reaction score
0
ΟΚ. Αν χρειαστεί ποτέ να συνδέσεις δεύτερη οθόνη, μπορεί να πάρει το out του ενισχυτή.
Δεν γνωρίζω αν θα υποστηρίξει HDMI 1.4, για 3D...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524