31/10 iPhone 6 & 6 Plus στην Ελλάδα

Reaction score
1.458

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι με αυτή την παρτίδα κυκλοφορίας σε Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία, που αποτελεί τη μεγαλύτερη στην ιστορία της συσκευής, τα iPhone 6 και 6 Plus θα είναι διαθέσιμα σε 69 χώρες έως τα τέλη Οκτώβρη, ενώ, υπολογίζεται, ότι έως τα τέλη του 2014, οι συσκευές θα βρίσκονται στα ράφια καταστημάτων 115 χωρών, συνολικά.

Tην ίδια μέρα, δηλαδή την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, το iPhone 6 θα κυκλοφορήσει εκτός από την Ελλάδα, στις κάτωθι χώρες: Αλβανία, Βοσνία, Κροατία, Εσθονία, Ελλάδα, Γκουάμ, Ουγγαρία, Ισλανδία, Κοσσυφοπέδιο, Λετονία, Λιθουανία, Μακάο, FYROM, Μεξικό, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Νότια Κορέα, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ουκρανία και Ταϊλάνδη.

Πηγή: http://www.lifo.gr/now/digital-life/54077

Reaction score
1.458
Δεν πειράζει δεν θέλουμε παρελάσεις και φρου φρου κι αρώματα,δε μας χρειάζονται αυτά!

Αλλωστε θα κάνουμε εισβολή με την επίσημη κυκλοφορία!:p

Reaction score
1.458
Κατά τύχη σήμερα και χωρίς να το ξέρω ότι θα έρθουν 31/10,κανόνισα άδεια 30-31/10,οπότε καταλαβαίνεις ότι θα κυκλοφορώ από το πρωί σε όλα τα Mall της Αθήνας με κάμερα και φωτογραφική μηχανή!

Κανόνισε να σε πετύχω πουθενά σε καμιά ουρά και θα σε ξεμπροστιάσω!:fuckyou:

Reaction score
1.458
Αμα γουστάρεις!:wink:
Καλά θα μας γράψει η Ιστορία αν το κάνουμε αυτό,θα βάλουμε και πολλές φωτό!:thumbsup:
Και θα σε τραβήξω σε video 4K!:D

Reaction score
118
Χαλαρός φίλος γιατρός, που το προμηθεύτηκε από τη μεγάλη αγορά των πολιτειών μου το δειγμάτισε .. Το κοιτάω .. το μετράω .. το βάζω στην πίσω τσέπη και κάνω τη χαρακτηριστική κίνηση του καθίσματος .. Όχι .. άσε να το κάνω εγώ πρώτα ήταν η αρχική του αντίδραση.

Είναι πραγματικά σούπερ .. είτε φίλος είσαι είτε εχθρός.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis