Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
3.341
Από χθες ψάρακες είμαι με το mini Nautilus & με το Eleaf / istick και ακάπνιστος.... :smoke:

μου έκανε εντύπωση αυτό το υγρό.... λίγο ακριβούτσικο αλλά καλό....:)

Πάνε πάρε άλλο ένα...

Μέχρι το βράδυ θα το έχεις ρουφήξει όλο
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.570
Τα υγρά της Halcyon Haze έχουν 60% Προπυλενογλυκόλη και 40% φυτική γλυκερίνη.

Δεν πρέπει να βγάζει πολύ ατμό πού σου αρέσει. :)

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
:D
Από χθες ψάρακες είμαι με το mini Nautilus & με το Eleaf / istick και ακάπνιστος.... :smoke:

μου έκανε εντύπωση αυτό το υγρό.... λίγο ακριβούτσικο αλλά καλό....:)

Και εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό το υγρό, μήπως είναι για gay?:D

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
2 ολοκληρους μηνες ----ΑΤΣΙΓΑΡΟΣ-------γατακιααααααααααα.........τι φουμα -τι kondor-τι kuma-και ολα τα ζουμια σας και τα φιτυλια σας τα μαγικα...........το εκοψα και ησυχασα γατακιαααααααα.........:laugh::laugh::laugh::laugh:τελικα δεν ειναι τοσο φοβερο που νομιζα......παπαρια μαντολες ειναι.......στην κεφαλα μας και στην ψυχη μας ειναι ρε.......λιγο τσαμπουκα θελει...ειλικρινα σας μιλαω ρε φιλαρακια....κοβεται το ρημαδι......

και για να μην το παιζω πονηρος αν με ρωτησετε θα σας πω οτι το γουσταρω με χιλια......οτι τωρα κιολας ηθελα να ειχα 4 τσιγαρα μαζι στο στομα.....απλα λεω οχι-πισω- σε γ@μαω για τσιγαρο....και το κυριοτερο ...δεν λαχανιαζω,τρεχω διαδρομο και παω στο χαλαρο,κανω ποδηλατο και αρχισε η αναπνοη μου να ειναι σταθερη.....τι αλλο να σας πω.........ΜΙΑ ΡΗΜΑΔΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!!!!!!
και καπνιζα 30 χρονια ρε σεις.......

Reaction score
3.967
Δηλαδή εσείς οι μη ατμιστές.... δεν ρουφάτε υγρά.....:rolleyes: :laugh: :laugh: :laugh:
...ρουφάμε μόνο την κοιλιά μας -πλέον- όταν στον περίγυρο μας εκπίπτει κορασίς με ενδιαφέρουσες απόψεις, κατόψεις κλπ, τα γνωστά γεροξεκουτιάσματα δηλαδής!!:fuckyou::lazy:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Που τα θυμήθηκες αυτά ρε γερομπισμπίκη .......απόψεις και κατόψεις.....γουστάρω αμαμνήσεις :p

:drinks:

Reaction score
262
Φίλοι γεια σας.

Εχω ένα θέμα.....μετά από 2 μηνες με HT μόνο!!!!! (καπνίζω el toro cigarilo, the best for me με 12mg νικοτίνη) όταν οι δίπλα μου καπνίζουν δεν μου μυρίζουν άσχημα!!!!! Αντιθέτως π.χ η γυναίκα μου προχθές άναψε τσιγάρο και μου ήρθε η μυρωδιά κατάμουτρα και είπα από μέσα μου......αρε τσιγαράκι ωραίο!!!!!! Λέτε οι 2 μήνες να μην είναι αρκετοί για να μου βρωμάει ο καπνός των άλλων?????? Οχι ότι μου έχει έρθει να καπνίσω κανονικό αλλά δεν μου βρωμάει κι όλας.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Αν δεν απεξαρτηθείς από την νικοτίνη και σβουνιά να ανάψουν θα χαρμανιάζεις .
Το ΗΤ είναι μια πιασάρικη εξιδανίκευση και απενοχοποίηση της ελεεινής και αντιοικονομικής συνήθειας που λέγεται εξάρτηση νικοτίνης ,επί το λαϊκότερον φούμο .:sneaky:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.569
Αν δεν απεξαρτηθείς από την νικοτίνη και σβουνιά να ανάψουν θα χαρμανιάζεις .
Το ΗΤ είναι μια πιασάρικη εξιδανίκευση και απενοχοποίηση της ελεεινής και αντιοικονομικής συνήθειας που λέγεται εξάρτηση νικοτίνης ,επί το λαϊκότερον φούμο .:sneaky:
Προσωπικά διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως. :p

Αν το ΗΤ σε καλύπτει, δεν χρειάζεσαι το κανονικό, είτε σου βρωμάει, είτε σου μυρίζει Ζιβανσύ. :D

Reaction score
262
Εμένα βρε παιδιά με καλύπτει μια χαρά το ΗΤ και ύστερα απο 2 μήνες αποχής απο ΚΤ έχω δει αρκετές αλλαγές.
Απλά είχα αυτή την απορία. Σχετικά με την νικοτίνη, μια φορά πήρα 8 αντί 12 και κάπνιζα τα διπλά ML.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Φίλοι γεια σας.

Εχω ένα θέμα.....μετά από 2 μηνες με HT μόνο!!!!! (καπνίζω el toro cigarilo, the best for me με 12mg νικοτίνη) όταν οι δίπλα μου καπνίζουν δεν μου μυρίζουν άσχημα!!!!! Αντιθέτως π.χ η γυναίκα μου προχθές άναψε τσιγάρο και μου ήρθε η μυρωδιά κατάμουτρα και είπα από μέσα μου......αρε τσιγαράκι ωραίο!!!!!! Λέτε οι 2 μήνες να μην είναι αρκετοί για να μου βρωμάει ο καπνός των άλλων?????? Οχι ότι μου έχει έρθει να καπνίσω κανονικό αλλά δεν μου βρωμάει κι όλας.

Μετά απο δέκα μήνες συνεχίζει και μου αρέσει η μυρωδιά απο φρέσκο τσιγαράκι. Γιατί να σταματήσει;
Φίλος που το έχει κόψει είκοσι χρόνια μου έλεγε (πριν το κόψω) να του φυσάω πού και πού! :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef