- Reaction score
- 102.569
Από χθες ψάρακες ...

Από χθες ψάρακες ...
Από χθες ψάρακες είμαι με το mini Nautilus & με το Eleaf / istick και ακάπνιστος....
μου έκανε εντύπωση αυτό το υγρό.... λίγο ακριβούτσικο αλλά καλό....
![]()
Και εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό το υγρό, μήπως είναι για gay?Από χθες ψάρακες είμαι με το mini Nautilus & με το Eleaf / istick και ακάπνιστος....
μου έκανε εντύπωση αυτό το υγρό.... λίγο ακριβούτσικο αλλά καλό....
![]()
τα εχομεν κοψει προ πολλου νεε μου!!!!!!!!Δηλαδή εσείς οι μη ατμιστές.... δεν ρουφάτε υγρά.....![]()
![]()
![]()
![]()
...ρουφάμε μόνο την κοιλιά μας -πλέον- όταν στον περίγυρο μας εκπίπτει κορασίς με ενδιαφέρουσες απόψεις, κατόψεις κλπ, τα γνωστά γεροξεκουτιάσματα δηλαδής!!Δηλαδή εσείς οι μη ατμιστές.... δεν ρουφάτε υγρά.....![]()
![]()
![]()
![]()
Προσωπικά διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως.Αν δεν απεξαρτηθείς από την νικοτίνη και σβουνιά να ανάψουν θα χαρμανιάζεις .
Το ΗΤ είναι μια πιασάρικη εξιδανίκευση και απενοχοποίηση της ελεεινής και αντιοικονομικής συνήθειας που λέγεται εξάρτηση νικοτίνης ,επί το λαϊκότερον φούμο .![]()
Φίλοι γεια σας.
Εχω ένα θέμα.....μετά από 2 μηνες με HT μόνο!!!!! (καπνίζω el toro cigarilo, the best for me με 12mg νικοτίνη) όταν οι δίπλα μου καπνίζουν δεν μου μυρίζουν άσχημα!!!!! Αντιθέτως π.χ η γυναίκα μου προχθές άναψε τσιγάρο και μου ήρθε η μυρωδιά κατάμουτρα και είπα από μέσα μου......αρε τσιγαράκι ωραίο!!!!!! Λέτε οι 2 μήνες να μην είναι αρκετοί για να μου βρωμάει ο καπνός των άλλων?????? Οχι ότι μου έχει έρθει να καπνίσω κανονικό αλλά δεν μου βρωμάει κι όλας.