Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.492
Αϊ αμ νο μεντορ... απλώς για διευκρίνηση σε όποιον τυχόν με μπέρδεψε με κανά γκουρού... 
Ακούς κι εσύ ακόμα από γουάβ; Ετοιμάσου, έρχετ' η σειρά σου!Τέτοιο πέσιμο σε νέο μέλος, δεν έχει ξαναγίνει.
Μην ασχολείσαι με τους πιτσιρικάδες ρε, αυτοί δε ξέρουν ούτε τον Πετρίδη. Άι τώρα...Με ξενίζει επίσης πως μέντορες της ροκ αγνοούν τον Μάκη Μηλάτο. ...
O διάλογος δεν είναι πλέον παραγωγικός! Διαφορετικές αφετηρίες, διαφορετικές διαδρομές κλπ. Οι απόψεις όλων εκτέθηκαν, καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Προσωπικά όχι, δεν μπαίνω σε διαδικασία ...blind test για οτιδήποτε. Το έχουν κάνει άλλοι... Θέλετε να πιστεύετε ότι είναι ισάξια τα mp3 με ότι άλλο; Δικαίωμά σας και ....υποκειμενική ερμηνεία. Η δική μου είναι άλλη. Ο άνθρωπος που δεν γνώριζε τον Μηλάτο, στον οποίο αναφέρομαι εμφανίστηκε ως ικανός να αντιπαραθέσει έναν "καλό" δίσκο της ροκ απέναντι σε κάθε "κακό" που θα επισήμαινα εγώ... Γι αυτό με ξένισε η άγνοια. Τέλος, ομνύεις στο όνομα της υποκειμενικότητας της γνώμης φίλε μου αλλά, φοβάμαι, μόνο για τον εαυτό σου! Φιλικά και τέλος από μένα! Μπορείς αν θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο.Ακούω μια χαρά, μην ανησυχείς!
Το εάν από σχόλια προκύπτει αβίαστα το "διαφωνώ = είσαι λάθος", είναι η δική σου υποκειμενική ερμηνεία - εάν τη συμμεριζόμουν, θα το ανέφερα χωρίς ενδοιασμό, αλλά δεν τη συμμερίζομαι.
Φυσικά σου επιτρέπουμε (δεν χρειάζεσαι στην άδειά μας, άλλωστε) να διαφωνείς με τις απόψεις ότι π.χ. τα mp3 είναι μια χαρά ηχητικά. Έχεις την πρόθεση όμως να κάνεις ένα σωστό blind test για να θέσεις τη διαφωνία σου υπό εξακρίβωση; Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχεις λάθος, θα το παραδεχτείς δημοσίως;
Τέλος, ίσως να χρειαστεί να μάθεις ξανά ελληνικά (ναι, τώρα σε ειρωνεύομαι σου εξηγώ το γιατί) διότι αναφέρεσαι σε "μέντορες της ροκ" που αγνοούν τον κ. Μηλάτο. Εάν δεν απατώμαι, ούτε ο Gojakla ούτε ο jim67 δήλωσαν "μέντορες" της ροκ, όπως οι ίδιοι δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν τον κ. Μηλάτο. Συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι ότι απαντάς με χιούμορ και όχι με ειρωνείες; Ή μήπως επειδή δεν γνωρίζουμε τον κ. Μηλάτο και δεν δεχόμαστε την άποψή του περί "100 δίσκων ροκ και τέρμα" δεν είμαστε ικανοί/άξιοι κτλ να ακούμε ροκ;
Moi wav? No.Ακούς κι εσύ ακόμα από γουάβ; Ετοιμάσου, έρχετ' η σειρά σου!![]()
Πράγματι...και μιας και το θέμα το ξεκίνησε ο Μπιτς...Έγινε ρόκ το θέμα....![]()
Τελευταίος λόγος για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις: Αυτός που δεν γνώριζε τον κ. Μηλάτο είναι ο Gοjakla. Αυτός που εμφανίστηκε ικανός να αντιπαραθέσει έναν "καλό" δίσκο της ροκ απένταντι σε κάθε "κακό" που θα επισήμαινες, ήμουν εγώ (στο post #7). Σε διαβεβαιώ, ότι ο Gojakla κι εγώ, είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι.O διάλογος δεν είναι πλέον παραγωγικός! Διαφορετικές αφετηρίες, διαφορετικές διαδρομές κλπ. Οι απόψεις όλων εκτέθηκαν, καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Προσωπικά όχι, δεν μπαίνω σε διαδικασία ...blind test για οτιδήποτε. Το έχουν κάνει άλλοι... Θέλετε να πιστεύετε ότι είναι ισάξια τα mp3 με ότι άλλο; Δικαίωμά σας και ....υποκειμενική ερμηνεία. Η δική μου είναι άλλη. Ο άνθρωπος που δεν γνώριζε τον Μηλάτο, στον οποίο αναφέρομαι εμφανίστηκε ως ικανός να αντιπαραθέσει έναν "καλό" δίσκο της ροκ απέναντι σε κάθε "κακό" που θα επισήμαινα εγώ... Γι αυτό με ξένισε η άγνοια. Τέλος, ομνύεις στο όνομα της υποκειμενικότητας της γνώμης φίλε μου αλλά, φοβάμαι, μόνο για τον εαυτό σου! Φιλικά και τέλος από μένα! Μπορείς αν θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο.
Aυτό που μπορεί να "αναδείξει" τις αρετές του συστήματός μας?Ενδιαφέρον θα ήτανε να συζητήσουμε τι εστι "μουσική" .
Επιτέλους και μια σωστή άποψη!Aυτό που μπορεί να "αναδείξει" τις αρετές του συστήματός μας?![]()
Κάτι σαν τα βιντεάκια με σκηνές αναφοράς που λατρεύουν οι χομσινεματζήδες...Επιτέλους και μια σωστή άποψη!
![]()
Α, τα θέλει ο απαυτός σου...Κάτι σαν τα βιντεάκια με σκηνές αναφοράς που λατρεύουν οι χομσινεματζήδες...![]()