stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.425
Pavlov's dog-song dance (1975)
Αγαπητε φιλε Σταθη, οταν λες ΖΖΖΖΖΖ....τι ακριβως θες να πεις?Nothing Else Matters
Zzzzz.....
Αρκετά ανέχτηκα.Σηκώνομαι και φεύγω...Η αληθεια ειναι οτι εχουμε καποιους μουσικους παραγωγους εδω στο σταθμο, (μεταξυ μας...ο cosmarpan, και η Christiana), που παιζουν κοιμησιαρικα τραγουδια αλλα τι να κανω.
(μεταξυ μας θελω να τους αλλαξω να φερω κανεναν καινουριο να ανεβουμε λιγο).
Σε παρακαλω ανεπτυξε τις προτασεις σου για το θεμα.
Εκ της διευθυνσεως του σταθμου.
Πάρε κι απο μένα ενα Καρβέλα ξενερουα-total-Φαγε-TOTO να στανιάρεις πρώην αφεντικό.Αγαπητε φιλε Σταθη, οταν λες ΖΖΖΖΖΖ....τι ακριβως θες να πεις?
Οτι ο σταθμος εχει ζουζουνια και εντομα?
Αμα ειναι να ψεκασουμε.
Εκτος αν εννοεις οτι με τα τραγουδια που παιζει ο σταθμος, σε πηρε ο υπνος.
Η αληθεια ειναι οτι εχουμε καποιους μουσικους παραγωγους εδω στο σταθμο, (μεταξυ μας...ο cosmarpan, και η Christiana), που παιζουν κοιμησιαρικα τραγουδια αλλα τι να κανω.
(μεταξυ μας θελω να τους αλλαξω να φερω κανεναν καινουριο να ανεβουμε λιγο).
Σε παρακαλω ανεπτυξε τις προτασεις σου για το θεμα.
Εκ της διευθυνσεως του σταθμου.
Καλως και τον ασωτο υιο.Πάρε κι απο μένα ενα Καρβέλα ξενερουα-total-Φαγε-TOTO να στανιάρεις πρώην αφεντικό.Εμ τα θέλει ο κ@λος σου.
Να βρε ραδιοφωνικος παραγωγος.Ω αγαπητέ Boss.. τα σέβη μου! Το ΖΖΖ είναι για το κομμάτι που έβαλα!
Μη λές τέτοια θα τον κλείσουμε
τον σταθμό χωρίς τους αγαπημενους μας μουσικούς παραγωγούς
Τώρα παίζει και 24ώρο!
Χριστιανα μεινε !!
KANSAS Miracles Out Of Nowhere (1976)
Oλοι οι αλλοι (christiana, cosmarpan) ειστε FOR THE BAZE (για τα μπαζα).
Η "γνωστη" Christiana.
Mπορει να έκανα like στην christiana στον cosmarpan και στον stathi αλλά εγώ είμαι με το αφεντικό γιατί περιμένω να πιάσω δουλεια!![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε aprasas wellcome.Mπορει να έκανα like στην christiana στον cosmarpan και στον stathi αλλά εγώ είμαι με το αφεντικό γιατί περιμένω να πιάσω δουλεια!![]()
![]()
![]()
![]()