Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
4.188
Ten Years After - Good moring Little School Girl (1969)

Τι τραγουδάρα!
Τι μου θύμισες...
Σάββατο αργά (3+), dj (όχι σε λόμπι ξενοδοχείου) και το βρήκα ανάμεσα σε κάτι βινύλια του μαγαζιού. Το ταίριαξα με ροκιές προηγούμενες.
Τα σφηνάκια πήγαιναν σύννεφο.
Οι μπύρες άνοιγαν συνέχεια.
Και λιώμα το μισό μαγαζί.
"Τι μας έκανες Κώστα" μου έλεγαν έξω από το μαγαζί όταν κλείναμε.
"Δεν μπορώ να πάω σπίτι. Θα κοιμηθώ στο παγκάκι".
Πραγματικά 1 νύχτα rock dj, 1 ζωή των άλλων...;)

Reaction score
6.582
Πού το θυμήθηκες αυτό το ξεφτίλισμα του Psycho killer;
Τους διαφήμιζαν αυτούς (με το ζόρι) στα εσώφυλλα των δίσκων. Γιά καμμιά αρπαχτή πήγαιναν.
Νομίζω είναι και στο εσώφυλλο του βινυλίου μου του Talking Heads '77.
Αυτοί ούτε να κουβαλάνε τους καφέδες στους Talking Heads δεν ήταν. Οχι και διασκευή.
Φιλε castra διαφωνω σε αυτο που λες.
Νομιζω ηταν ενα πολυ καλο album για τα Ελληνικα δεδομενα.
Εχω ακομα αυτο το album στη συλλογη μου και θα ελεγα και οτι ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου "Ελληνικα" album.
Mονο την φωναρα της Δωρα Αντωνιαδη να ακους...
Οσο για την διασκευη στο Psycho Killer εχω ακουσει οτι ακομα και οι Τalking Heads που ακουσαν την διασκευη, ενθουσιαστηκαν.
Συμφωνω μαζι τους, υπεροχη και "διαφορετικη" διασκευη, καθως και ολο το album των Psycho.
Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα....

Reaction score
4.188
Εχω ακομα αυτο το album στη συλλογη μου και θα ελεγα και οτι ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου "Ελληνικα" album.
Οσο για την διασκευη στο Psycho Killer εχω ακουσει οτι ακομα και οι Τalking Heads που ακουσαν την διασκευη, ενθουσιαστηκαν.
Συμφωνω μαζι τους, υπεροχη και "διαφορετικη" διασκευη, καθως και ολο το album των Psycho.
Ισως. Εγώ τσατίστηκα με την διαφήμιση που τους έκαναν και τους πλάσσαραν.
Αφού ήταν τόσο ταλαντούχοι, τι έγιναν μετά;
Την δήλωση των Heads την έχεις πουθενά ή κι' αυτό ήταν από τα διαφημιστικά τρύκ της δισκογραφικής που τους προωθούσε;
Οσο γιά την φωνή της Αντωνιάδη (ούτε που την ξέρω), sorry αλλά επιεικώς γιά τα μπάζα. Klaus Nomi της βγήκε (ήταν στη μόδα τότε)

Reaction score
15.469
Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα....
Κι εγω θεωρω εξαιρετικο το συγκεκριμενο αλμπουμ ... και τη διασκευη του psycho killer ωραιοτατη ... δυστυχως το εχω ψηφιοποιημενο απο μια παλιοκασσετα ... αν ηθελε ο φιλος Γιωργος να το μοιραστει μαζι μας ....

Reaction score
6.582
Ισως. Εγώ τσατίστηκα με την διαφήμιση που τους έκαναν και τους πλάσσαραν.
Αφού ήταν τόσο ταλαντούχοι, τι έγιναν μετά;
Την δήλωση των Heads την έχεις πουθενά ή κι' αυτό ήταν από τα διαφημιστικά τρύκ της δισκογραφικής που τους προωθούσε;
Να πω την αληθεια ουτε καν θυμαμαι τοτε την διαφημηση που τους εκαναν οπως λες, χωρις να σημαινει βεβαια οτι οπως λες, τους εκαναν μεγαλη διαφημηση. Απλως λεω οτι εγω δε θυμαμαι κατι τετοιο.
Τωρα για το αλλο, γιατι δε προχωρησαν αφου ηταν ταλαντουχοι, μπορω να σου ονομασω χιλιαδες ταλαντουχους που "χαθηκαν" στο χωρο της μουσικης, οπως επισης μπορω να σου πω και χιλιαδες φελλους που επιπλεουν στο χωρο της μουσικης. θελω να πω δεν ειναι κριτηριο αυτο.
Οσο για την δηλωση των Talking Heads, οχι δεν εχω κατι τετοιο (ειπα απλως οτι το εχω ακουσει), και εκει οντως μπορει να εχεις δικιο, και να ηταν ενα διαφημιστικο τρικ.
Ας περιμενουμε ομως και την γνωμη του φιλου cosmarpan που μας θυμησε το τραγουδι.

Reaction score
4.188
Παράθεση από ένα site που βρήκα να το σχολιάζουν.
Περιττό να πώ ότι συμφωνώ :roflmao:

Παράθεση από: bluesbreaker στις 14:55 - 28/06/08
+10000 στους psycho!από τις λίγες περιπτώσεις που μία διασκευή είναι ανώτερη από το πρωτότυπό...και όταν μιλάμε για τα ελληνικά δεδομένα πάμε σε απειροελάχιστες περιπτώσεις
!
ΤΙ ακριβως ειναι καλυτερο απο το πρωτοτυπο??Η "φωνη" που ακουγεται σαν να σφαζουν 10 ΚΟΤΕΣ μαζι?? ;D
Το...ΤΑΜΠΟΥΡΟ που ακουγεται σαν εξατμηση απο ΝΤΑΤΣΟΥΝ στη Λεωφορο ΝΑΤΟ? ;D ή η αντρικη φωνη που θυμιζει ΤΑΜΤΑΚΟ?? ;D

ΕΛΕΟΣ ρε παιδια.... ;D ;D θα μας παρουν με τις ντοματες....
http://www.noiz.gr/index.php?action=printpage;topic=159574.0

Reaction score
6.582
Κι εγω θεωρω εξαιρετικο το συγκεκριμενο αλμπουμ ... και τη διασκευη του psycho killer ωραιοτατη ... δυστυχως το εχω ψηφιοποιημενο απο μια παλιοκασσετα ... αν ηθελε ο φιλος Γιωργος να το μοιραστει μαζι μας ....
Φιλε oldy το εχω σε βινυλιο εδω στα Χανια και δεν ξερω κατα ποσο ειναι δυνατον να το μοιραστω μαζι σας παρολη την καλη μου διαθεση.

Reaction score
6.582
Παράθεση από ένα site που βρήκα να το σχολιάζουν.
Περιττό να πώ ότι συμφωνώ :roflmao:

http://www.noiz.gr/index.php?action=printpage;topic=159574.0
Ναι διαβασα τα σχολια.
Ειπαμε αυτα ειναι θεμα γουστου.
Δε γινεται να αρεσει σε ολους, οπως δεν δινεται και να ΜΗΝ αρεσει σε ολους.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Να πω την αληθεια ουτε καν θυμαμαι τοτε την διαφημηση που τους εκαναν οπως λες, χωρις να σημαινει βεβαια οτι οπως λες, τους εκαναν μεγαλη διαφημηση. Απλως λεω οτι εγω δε θυμαμαι κατι τετοιο.
Τωρα για το αλλο, γιατι δε προχωρησαν αφου ηταν ταλαντουχοι, μπορω να σου ονομασω χιλιαδες ταλαντουχους που "χαθηκαν" στο χωρο της μουσικης, οπως επισης μπορω να σου πω και χιλιαδες φελλους που επιπλεουν στο χωρο της μουσικης. θελω να πω δεν ειναι κριτηριο αυτο.
Οσο για την δηλωση των Talking Heads, οχι δεν εχω κατι τετοιο (ειπα απλως οτι το εχω ακουσει), και εκει οντως μπορει να εχεις δικιο, και να ηταν ενα διαφημιστικο τρικ.
Ας περιμενουμε ομως και την γνωμη του φιλου cosmarpan που μας θυμησε το τραγουδι.
Η διασκευή είναι πολύ καλη για το τι θεωρω εγω διασκευή, δηλαδη εξηγούμαι, να παρουν ένα κοματι και να περασουν το δικο τους φιλτρο, το να μου το παιξουν πιστα δεν μου λεει κατι. Οσο για το album, θα το ελεγα μετριοτατο, με το κλασικο μειονέκτημα Ελληνικων συγκροτηματων και album. Επηρεαζονται και αντιγραφουν αλλους, και τα albums όλα δυστυχως δειχνουν την εποχη τους και δεν στέκονται στον χρονο. Τελος παντων, μεγαλη συζητηση αυτή, και επειδή την ιδια αποψη εχω και για πολύ μεγαλα ξενα συγκροτηματα, αφήστε το γιατι θα με παρετε με τις τοματες. :D

Reaction score
15.469
Φιλε oldy το εχω σε βινυλιο εδω στα Χανια και δεν ξερω κατα ποσο ειναι δυνατον να το μοιραστω μαζι σας παρολη την καλη μου διαθεση.
Εγω ψηφιοποιησα - πριν λιγο καιρο- το Bicycle των Bicycle ... με καποιο εργαλειο των windows αν θυμαμαι καλα η' με καποιο nero (?) και βγηκε ενα συμπαθητικο mp3 ... μαλιστα το εστειλα με mail σ' ενα κουμπαρακι του παπαντινα γιατι ο ιδιος δεν ειχε copy να του δωσει ...

ν' ακουσουμε κι ενα κομματι ....

Bicycle - Nobody knows

Reaction score
6.582
Αντε να μιμηθώ τον φίλο Μίχα και να βάλω την 1η εκτέλεση

The Weavers - Lonesome Traveler (1950)

Καλα εκανες φιλε castra, και εγω θα το παρουσιαζα αργα η γρηγορα.
PETE SEGGER βεβαια.
Μαζι με τον WOODY GUTHRIE οι πρωτεργατες για την Αμερικανικη Folk που ακολουθησε.

Reaction score
6.582
Εγω ψηφιοποιησα - πριν λιγο καιρο- το Bicycle των Bicycle ... με καποιο εργαλειο των windows αν θυμαμαι καλα η' με καποιο nero (?) και βγηκε ενα συμπαθητικο mp3 ... μαλιστα το εστειλα με mail σ' ενα κουμπαρακι του παπαντινα γιατι ο ιδιος δεν ειχε copy να του δωσει ...

ν' ακουσουμε κι ενα κομματι ....

Bicycle - Nobody knows
Οσο και αν ακουστει περιεργο δεν εχω ψηφιοποιησει τιποτα. (ανθρωπος των σπηλαιων)
Δεν εχω ουτε ενα, μα ουτε ενα mp3.
Oτι εχω το εχω η σε βινυλιο η αντε σε κανενα Cd.
Σορη φιλε oldy.

Reaction score
4.188
Talking Heads - Psycho Killer (1977)

Αυτό μάλιστα!
Στην Ελλάδα δεν ακούστηκε το 77.
Παίχτηκε το 1980.
Και μάλιστα στις disco.
Θυμάμαι που όλοι λέγανε τότε γιά ένα group duran duran...
Ακουσα κι' εγώ στην ABC το '80 που λένε οι Heads "run run"...και λέω "αυτοί θάναι οι duran duran!". Χα χα χα! :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Μετά έμαθα ότι είναι group. Και πήρα και το βινύλιο.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Αυτό μάλιστα!
Στην Ελλάδα δεν ακούστηκε το 77.
Παίχτηκε το 1980.
Και μάλιστα στις disco.
Θυμάμαι που όλοι λέγανε τότε γιά ένα group duran duran...
Ακουσα κι' εγώ στην ABC το '80 που λένε οι Heads "run run"...και λέω "αυτοί θάναι οι duran duran!". Χα χα χα! :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Μετά έμαθα ότι είναι group. Και πήρα και το βινύλιο.
Ακουσα κι' εγώ στην ABC το '80 που λένε οι Heads "run run"...και λέω "αυτοί θάναι οι duran duran!". Χα χα χα! :roflmao::roflmao::roflmao:
:roflmao: :roflmao: :roflmao:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988