Αναρτήσεις KW

Y

Yiannis_B

Guest
Βρε παιδιά, πως ρυθμίζεις το ύψος σε μια KW Variant 2?

Αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες και στα video, είναι προφόρτιση ελατηρίου (που έμμεσα ρυθμίζει το ύψος).

Τι δεν έχω καταλάβει? :rolleyes:

Check από 4:20

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.410
Καλά το κατάλαβες αλλά αντίθετα. Όσο χαμηλώνουν, αυξάνεται κι η προφόρτιση για να μην τερματίζουν.

Ακόμα δεν το πήρες κι άρχισες;

Y

Yiannis_B

Guest
Λάθος το καταλάβαμε και οι δύο. Το μήκος του ελατηρίου παραμένει σταθερό. Δεν ρυθμίζεις προφόρτιση. Απλά όσο το κατεβάζεις, χάνεις μέρος της διαδρομής του αμορτισέρ.

Αντίθετα, στις BWR και Tein, δεν χάνεις διαδρομή εμβόλου.

check 4:37 και μετά (...you loose the stroke and the strike by lowering KW)

....Ακόμα δεν το πήρες κι άρχισες;
...πήρα τελικά EP3 με variant 2 και άλλα καλούδια, σε τιμή που δεν μπόρεσα να αντισταθώ...:rolleyes:

-χρειαζόμουν και τους χώρους...

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest
Η μεγαλύτερη μπούρδα που λεν πολλά σαϊνια μηχανικοί σε ανυποψίαστους οδηγούς, είναι να μειώσουν την απόσβεση επαναφοράς (Rebound) δήθεν για περισσότερη άνεση.

Έχει μαστόρους και μαστόρους εκεί έξω....το δικό μου το βρήκα στην ελάχιστη θέση, με αποτέλεσμα και να κοπανάει στις χαμηλές ταχύτητες, και να πλέει στα πολλά...:rolleyes:

Καπ-Βαρν, Βαρν-Γραμ, Γραμ-Μαρ, Καπ-Αγ.Σ, Ιππ-Αγ.Μ. :thumbsup:

:party::party::party::party::party:
Τι ειν τούτα? Σεληνιασμός ? :roflmao:

Last edited by a moderator:

Reaction score
5.964
Προφανές οτι κολλάει με το παραπάνω πόστ και ειναι τα αρχικά διαδρομών για να πανε εαν πανε βολτουλα .
Δεν πέρνω και όρκο όμως ...
Ελπιζω να κατάλαβα καλα και να μην το έκανα π€&τ@ν@ !:help::lolsign:

Reaction score
6.655
ο ρολος του αμορτισερ ειναι να ελεγχει την ταλαντωση (ελατηριο-μαζα αμαξωματος) και φυσικα bound rebound ρυθμιζεις αναλογα το οδοστρωμα.. για ανεση παντως εγω θα επελεγα να ειναι χαμηλα το bound και ψηλοτερα το rebound τοσο οσο..
βεβαια ειναι και κατι αλλα ''σιδερακια λαστιχακια'' ζανφορ-συνεμπλοκ που μπορει να μεταμορφωσουν μια αναρτηση η το πως θελει ο καθενας να του ''κατσει'' ακομη και η αισθηση τιμονιου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962