Akai X-200D

Reaction score
1
Καλησπερα σε ολους, γνωριζει καποιος κατι για το συγκεκριμενο μοντελο? Δεν εχω ιδεα απο μπομπινοφωνα και θελω να πειραματιστω. Το βρηκα σε αγγελια σχετικα φθηνα και σε καλη κατασταση.
Αξιζει? (μηχανικα και μουσικα).

Reaction score
1
Μια βοηθεια στον αοματο <<ρε>> παιδια να το παρω το κοριτσι η οχι,ακουω μουσικη απο ολα τα μεσα,ραδιοφωνο, πικ απ, cd, καμια κασσετα που και που καθως και ιντερνετικο ραδιοφωνο. Ειναι και αποθημενο με τοσα καλα που εχω διαβασει εδω.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.496
Έχεις μπομπίνες ή τώρα θα ξεκινήσεις να αγοράζεις; Εάν ισχύει το πρώτο, ΟΚ, περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει από τέτοιες συσκευές.

Εάν ισχύει το δεύτερο, δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει να ασχοληθείς... (με τα μπομπινόφωνα γενικά όχι μόνο με το συγκεκριμένο)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Προσωπικά δεν θα το αγόραζα, προτιμώντας κάποιο 4000DB (νεώτερο) ή ένα GX230 ή GX270. Βέβαια, παίζει ρόλο και η τιμή.

Reaction score
1
Έχεις μπομπίνες ή τώρα θα ξεκινήσεις να αγοράζεις; Εάν ισχύει το πρώτο, ΟΚ, περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει από τέτοιες συσκευές.

Εάν ισχύει το δεύτερο, δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει να ασχοληθείς... (με τα μπομπινόφωνα γενικά όχι μόνο με το συγκεκριμένο)
Το δευτερο ισχυει, εξ΄ου και το πειραματιστω, με δεδομενο την <<χαμηλη τιμη 170ευρω>>

Reaction score
1
Προσωπικά δεν θα το αγόραζα, προτιμώντας κάποιο 4000DB (νεώτερο) ή ένα GX230 ή GX270. Βέβαια, παίζει ρόλο και η τιμή.
170 ευρω, και το σπορ μπομπινα δεν το γνωριζω-δεν εχω κριτηρια μουσικα και τεχνικα, βεβαια θα γινουν συγκριτικα με τα υπολοιπα <<μηχανηματα>> ηχου που εχω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo