Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
6.582
Έλα ρε metal bro!Κάτι ήξερα εγώ και σου κράτησα τούρτα μεταλική.Όλη δική σου.
Καλα ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ εγραψες.
Αφου ειμαι ΜΕΤΑΛΑΣ τι να κανω.
(Μακρια οι υπολοιποι απο την τουρτα ΜΟΥ)

Last edited:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Eduardo Bort - Pensamientos

Όπως διάβασα και κάπου, δεν θυμάμαι που, ότι πίσω σε ενα ΠΑΟ τα χειρότερα εξώφυλλα ever κρύβεται ενα Απο τα καλύτερα albums της ευρωπαϊκής Rock μουσικής των 70's. Συμφωνώ αν και δεν βρίσκω τοςο χάλια το εξώφυλλο. :roflmao: Double death break, Talisker και τσιγάρο.

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Dancing Did - Wolves of Worcestershire απο το LP "And did those feet" (1982)

Οι φανταστικοί Dancing Did, ένας απίθανος συνδυασμός folk,cold, dark wave ολίγον σκοτεινή και μεσαιωνική θεματολογία. Δηλαδή ότι ακριβώς σιχαίνεται η γενεθλιαζουσα. :drinks: Ελπίζω να έπεσα μέσα.
Koμματααααααάρα που παίζει στο repeat!

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Rain Parade - No easy way down

Δεν ξερω πως, αλλα αυτό το κοματι με τρελαίνει τελείως, αν το ακούσω και εχω πίνει λίγο παραπάνω μπορώ να κάνω απίστευτα πραγματα. :D

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Kevin Ayers - Decadence

Ο τεράστιος, πελώριος Γιγαντιαίος Kevin Ayers, ναςαι καλα εκει πάνω ρε και να φοράς πάντα αυτό το φουλάρι στο λαιμό όταν φλερτάρεις, ακαταμάχητε δανδη.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Sunnyboys - Let you go

Άντε να βάλουμε και μια κοματαρα απο Sunny ops, πέρα των τετριμμένων που έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές.

Χριστιανα ελπίζω μα το έπιασες το υπονοούμενο, Let you go, μπάς και την κάνω κι εγω κάποια στιγμή :lolsign: Άντε ακόμα μια φορά, ότι καλυτερο, χρόνια πολλά και καλα ότι επιθυμείς να γίνει.

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300

Χριστιανα ελπίζω μα το έπιασες το υπονοούμενο, Let you go, μπάς και την κάνω κι εγω κάποια στιγμή :lolsign: Άντε ακόμα μια φορά, ότι καλυτερο, χρόνια πολλά και καλα ότι επιθυμείς να γίνει.
Σας ευχαριστώ για τις ευχές,τις μουσικές και την όμορφη
παρέα που μου κρατήσατε.Εύχομαι τα καλύτερα και για εσάς.

Ελεύθεροι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos