Christiana
Muzik
- Reaction score
- 10.300
Έλα και στο τσακ πρόλαβες.
Α, έμεινε κανα κοματι για μένα κάναμε κι ενα διάλειμμα για τζούρα Talisker και τσιγάρο ε?
Παίζαμε τουρτοπόλεμο με τον Στάθη.
Έλα και στο τσακ πρόλαβες.
Α, έμεινε κανα κοματι για μένα κάναμε κι ενα διάλειμμα για τζούρα Talisker και τσιγάρο ε?
Τουρτοπόλεμο ποιός θα φάει πρώτος;Έλα και στο τσακ πρόλαβες.
Παίζαμε τουρτοπόλεμο με τον Στάθη.
Τι έγινε αφεντικό, κοματια σε βλέπωΗΡΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ.
![]()
Ασε φιλε cosmarpan.Τι έγινε αφεντικό, κοματια σε βλέπω![]()
Αααα τους αλήτες. Μωρε κατι ξερω γω και παίρνω μόνο μπυρα τις σπάνιες φορές που πίνω όταν πάω σε μπαρ. Ακούς εκει τα καθίκια... Τι να έριξαν μέσα άραγε στο φυσικό αυτό προϊόν? κοιτά να δεις ρε παιδί μου δεν μπορείς πουθενά να απολαύσεις ενα αγνό προϊόν της φύσης...Ασε φιλε cosmarpan.
Kαποιος εριξε κατι στη λεμοναδα μου.
Κανενα κομματι αφησατε για μενα ρε λιγουρια?
![]()
Aαα,όλοι οι αγαπημένοι μου φίλοι εδώ.Πόσο χαίρομαι.Χριστιαννα χρονια πολλα και καλα! Πιστευω να εμεινε ενα κομματι απο την τουρτα!
![]()
Εγω δε θελω τις μουσικες του cosmarpan. Εγω ειμαι METALAΣ βαρυς.
Φάτε,πιείτε και χορέψτε υπο τις μουσικές του cosmarpan.
Αμεσως Boss ερχεται.Εγω δε θελω τις μουσικες του cosmarpan. Εγω ειμαι METALAΣ βαρυς.
Κανενα σατανιστικο δε θα ακουσουμε λογω της ημερας?
Που ειναι ο Σταθης?
Καλα και αφου δε συγκινηθηκατε με το διαπλασιασμο του μισθου σας, το περνω πισω.Και μιας και ειμαστε και ολοι μαζι τωρα μαζεμενοι εχω να ανακοινωσω οτι λογω των γενεθλιων της ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ, διπλασιαζεται ο μισθος ολου του προσωπικου του σταθμου.
Έλα ρε metal bro!Κάτι ήξερα εγώ και σου κράτησα τούρτα μεταλική.Όλη δική σου.Εγω δε θελω τις μουσικες του cosmarpan. Εγω ειμαι METALAΣ βαρυς.
Κανενα σατανιστικο δε θα ακουσουμε λογω της ημερας?
Που ειναι ο Σταθης?
Καλα και αφου δε συγκινηθηκατε με το διαπλασιασμο του μισθου σας, το περνω πισω.
Ω φιλε cosmarpan.Area - L'Elefante Bianco