Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Danielle Dax - Jesus Egg that wept (1985)

Έλεγα να το βάλω κάποια στιγμή στο νήμα με τα σημαντικότερα albums, αλλα λόγω της περίστασης το βάζω εδώ για την Χριστιανα. Αυτό το μίνι LP με 6 κοματια εχει κολλήσει απο τότε που βγήκε το 1985 στην λίστα με τα 20 καλύτερα μου και δεν λεει να βγει κι ούτε προβλέπεται. Όσο για την Danielle τι να πω? Ηθοποιός, μουσικός, ζωγράφους, γλύπτης, κι ενα σωρό αλλο, κατ'εμε η σημαντικότερη "αγνωςτη" γυναίκεια προσωπικότητα της Rock. Ηγείτο των Lemon Kittens βεβαίως πριν την προσωπική καριέρα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ασε φιλε cosmarpan.
Kαποιος εριξε κατι στη λεμοναδα μου.
Αααα τους αλήτες. Μωρε κατι ξερω γω και παίρνω μόνο μπυρα τις σπάνιες φορές που πίνω όταν πάω σε μπαρ. Ακούς εκει τα καθίκια... Τι να έριξαν μέσα άραγε στο φυσικό αυτό προϊόν? κοιτά να δεις ρε παιδί μου δεν μπορείς πουθενά να απολαύσεις ενα αγνό προϊόν της φύσης...:biggrin::lolsign:

Reaction score
6.582
Και μιας και ειμαστε και ολοι μαζι τωρα μαζεμενοι εχω να ανακοινωσω οτι λογω των γενεθλιων της ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ, διπλασιαζεται ο μισθος ολου του προσωπικου του σταθμου.

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Κανενα κομματι αφησατε για μενα ρε λιγουρια?

Χριστιαννα χρονια πολλα και καλα! Πιστευω να εμεινε ενα κομματι απο την τουρτα! :)

Aαα,όλοι οι αγαπημένοι μου φίλοι εδώ.Πόσο χαίρομαι.

Βεβαιως,σας κρατήσαμε.
Φάτε,πιείτε και χορέψτε υπο τις μουσικές του cosmarpan.

Σ'ευχαριστώ πολύ aprasa! :)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Dancing Did - Wolves of Worcestershire απο το LP "And did those feet" (1982)

Οι φανταστικοί Dancing Did, ένας απίθανος συνδυασμός folk,cold, dark wave ολίγον σκοτεινή και μεσαιωνική θεματολογία. Δηλαδή ότι ακριβώς σιχαίνεται η γενεθλιαζουσα. :drinks: Ελπίζω να έπεσα μέσα.

Reaction score
6.582
Και μιας και ειμαστε και ολοι μαζι τωρα μαζεμενοι εχω να ανακοινωσω οτι λογω των γενεθλιων της ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ, διπλασιαζεται ο μισθος ολου του προσωπικου του σταθμου.
Καλα και αφου δε συγκινηθηκατε με το διαπλασιασμο του μισθου σας, το περνω πισω.

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Εγω δε θελω τις μουσικες του cosmarpan. Εγω ειμαι METALAΣ βαρυς.
Κανενα σατανιστικο δε θα ακουσουμε λογω της ημερας?
Που ειναι ο Σταθης?
Έλα ρε metal bro!Κάτι ήξερα εγώ και σου κράτησα τούρτα μεταλική.Όλη δική σου.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Καλα και αφου δε συγκινηθηκατε με το διαπλασιασμο του μισθου σας, το περνω πισω.

000000 χ 2 = ??????? :bigboss: άσε αφεντικό το μεδεν με ότι και να το πολλαπλασιάσεις αστα να πάνε. Κρατώ την καλή σου πρόθεση πάντως :lolsign:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas