- Reaction score
- 531
Wizzy κι εμένα βρίσκεις σύμφωνο με το διαδικαστικό,ακόμη και με το όριο των 50 posts (αν και γλυκοκοιτάζω κάτι δωράκια!!!)
Το κριτήριο των 50 posts, τέθηκε από τον συντονιστή (moderator) της κατηγορίας, τον Μιχάλη. Εάν ο Μιχάλης θέλει να τοποθετηθεί επ' αυτού, θα το κάνει. Επίσης, εάν διακρίνεις μέλη τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των συμμετοχών για τα δώρα και έχουν λιγότερα από 50 posts, πες μου ποιοι είναι για να βγουν εκτός - λάθη γίνονται, κάποιος μπορεί να ξέφυγε. Να σε θυμίσω ότι ο περιορισμός των 50 posts ισχύει για αυτούς που συμμετέχουν στην κλήρωση για κάποιο δώρο, όχι για δωριτές (π.χ. μέλος ικτινος)!Καλώς, αν και νομίζω ότι αφού είναι για κοινωφελή σκοπό δεν θα έπρεπε να υπάρχουν περιορισμοί στις συμετοχές, επίσης δεν διευκρινίζετε με ποιό κριτήριο κάποιοι απορίπτονται γιατί εχουν λιγότερα post από 50 και κάποιο άλλοι συνεχίζουν και ας έχουν και αυτοί λιγότερα post από 50.
Καλή συνέχεια!
Στέλιο, δεν ξέρω πώς γίνονται οι εισφορές στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Φαντάζομαι ότι θα έχουν κάποιον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα μπορείς να κάνεις κατάθεση/μεταφορά το ποσό που θέλεις. Φυσικά, μπορείς να εισφέρεις σε οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα - η πρόταση για το "Χαμόγελο του Παιδιού" έγινε (υποθέτω) επειδή τα παιδιά είναι εκείνα που χρειάζονται τη βοήθεια και τη συνεισφορά μας, περισσότερο από κάθε άλλον αυτές τις μέρες.χρονια πολλα και υγεια σε ολους
δηλωνω συμμετοχη για το 7ο δωρο
η προσφορα γινεται μονο στο χαμογελο του παιδιου και πως ή μπορουμε και σε αλλο ιδρυμα
Το κριτήριο των 50 posts, τέθηκε από τον συντονιστή (moderator) της κατηγορίας, τον Μιχάλη. Εάν ο Μιχάλης θέλει να τοποθετηθεί επ' αυτού, θα το κάνει. Επίσης, εάν διακρίνεις μέλη τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των συμμετοχών για τα δώρα και έχουν λιγότερα από 50 posts, πες μου ποιοι είναι για να βγουν εκτός - λάθη γίνονται, κάποιος μπορεί να ξέφυγε. Να σε θυμίσω ότι ο περιορισμός των 50 posts ισχύει για αυτούς που συμμετέχουν στην κλήρωση για κάποιο δώρο, όχι για δωριτές (π.χ. μέλος ικτινος)!
Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αναφέρω εγώ ποια μέλη είναι αυτά, αυτό είναι ευθύνη των moderators, από την στιγμή που απορίπτουν κάποιους να ελέγξουν σχολαστικότερα τις συμμετοχές.
Οπότε, ας αποφασίσουν οι ίδιοι.Ο περιορισμός των posts, αν υπάρξει, ορίζεται απο τους δωροθέτες.
ΟΚ.Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αναφέρω εγώ ποια μέλη είναι αυτά, αυτό είναι ευθύνη των moderators, από την στιγμή που απορίπτουν κάποιους να ελέγξουν σχολαστικότερα τις συμμετοχές.
Συμφωνώ με τον siap, πιο δίκαιο μου φαίνεται αυτό.Πρότασή μου για να έχει κάποιος δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση:
α) Να είναι μέλος στο avsite πριν το άνοιγμα του παρόντος thread (2 Δεκεμβρίου 2014, από τον artvoice)
β) Αν έχει ποστάρει έως 50 μηνύματα, δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση ενός δώρου.
γ) Αν έχει ποστάρει περισσότερα από 50 μηνύματα, δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση δύο δώρων.
μπορώ να βάλω και εγώ ένα δώρο?
ΟΚ, αυτή η πρόταση με βρίσκει σύμφωνο - εάν δεν υπάρχουν διαφωνίες, προχωρώ. Αυτό δίνει το δικαίωμα στους alien_sad και ANDRDRIVE να συμμετάσχουν στην κλήρωση. Βρήκα τα posts τους, θα ανανεώσω τη λίστα σε λίγο, συμπεριλαμβανομένου και του δώρου του y1ann1s. Επίσης, το μέλος ικτινος που "γλυκοκοιτάζει" κάποια δωράκιαΠρότασή μου για να έχει κάποιος δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση:
α) Να είναι μέλος στο avsite πριν το άνοιγμα του παρόντος thread (2 Δεκεμβρίου 2014, από τον artvoice)
β) Αν έχει ποστάρει έως 50 μηνύματα, δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση ενός δώρου.
γ) Αν έχει ποστάρει περισσότερα από 50 μηνύματα, δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση δύο δώρων.
Φυσικά.Mπορουμε να συμμετεχουμε και σε δευτερη κληρωση ?
Οκ.Τοτε βαλτε με αν θελετε και για τα Ηχεία Mission m72iΦυσικά.