ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

Reaction score
531
Wizzy κι εμένα βρίσκεις σύμφωνο με το διαδικαστικό,ακόμη και με το όριο των 50 posts (αν και γλυκοκοιτάζω κάτι δωράκια!!!)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.369
Καλώς, αν και νομίζω ότι αφού είναι για κοινωφελή σκοπό δεν θα έπρεπε να υπάρχουν περιορισμοί στις συμετοχές, επίσης δεν διευκρινίζετε με ποιό κριτήριο κάποιοι απορίπτονται γιατί εχουν λιγότερα post από 50 και κάποιο άλλοι συνεχίζουν και ας έχουν και αυτοί λιγότερα post από 50.
Καλή συνέχεια!
Το κριτήριο των 50 posts, τέθηκε από τον συντονιστή (moderator) της κατηγορίας, τον Μιχάλη. Εάν ο Μιχάλης θέλει να τοποθετηθεί επ' αυτού, θα το κάνει. Επίσης, εάν διακρίνεις μέλη τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των συμμετοχών για τα δώρα και έχουν λιγότερα από 50 posts, πες μου ποιοι είναι για να βγουν εκτός - λάθη γίνονται, κάποιος μπορεί να ξέφυγε. Να σε θυμίσω ότι ο περιορισμός των 50 posts ισχύει για αυτούς που συμμετέχουν στην κλήρωση για κάποιο δώρο, όχι για δωριτές (π.χ. μέλος ικτινος)!

χρονια πολλα και υγεια σε ολους
δηλωνω συμμετοχη για το 7ο δωρο

η προσφορα γινεται μονο στο χαμογελο του παιδιου και πως ή μπορουμε και σε αλλο ιδρυμα
Στέλιο, δεν ξέρω πώς γίνονται οι εισφορές στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Φαντάζομαι ότι θα έχουν κάποιον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα μπορείς να κάνεις κατάθεση/μεταφορά το ποσό που θέλεις. Φυσικά, μπορείς να εισφέρεις σε οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα - η πρόταση για το "Χαμόγελο του Παιδιού" έγινε (υποθέτω) επειδή τα παιδιά είναι εκείνα που χρειάζονται τη βοήθεια και τη συνεισφορά μας, περισσότερο από κάθε άλλον αυτές τις μέρες.

Τα διαδικαστικά του θέματος, για να μην τα επαναλαμβάνω κάθε φορά, βρίσκονται στο post#131.

Πιο κάτω θα βρείτε την ανανεωμένη λίστα με δώρα και συμμετοχές.

Οι νικητές καλούνται να εισφέρουν ό,τι μπορεί ο καθένας στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

1ο Δώρο
-- Έργο τέχνης (μέλος Artvoice post#1)
Συμμετοχές: G.Ra,

2ο Δώρο -- Ακουστικά urBeats Special Edition (μέλος Aripetro post#23) + iPod (μέλος PPG post#46)
Συμμετοχές: Petros_Dalipis, Δημοκηδής

3ο Δώρο -- Πικάπ Dual 455-1M (μέλος G.RA post#27) (photos του πικ απ) + 1 δίσκος βινυλίου (μέλος Artvoice post#25)
Συμμετοχές: petros37, y1ann1s, Ixar, leandros, leonis, Emmanouil 1964, foivous,

4ο Δώρο -- Ενισχυτής AKAI AM-U210 (μέλος Aripetro post#28)
Συμμετοχές: el_diablo, vroom, thor, nast,

5ο Δώρο -- Philips Flat TV 32" (μέλος Dimusique post#35)
Συμμετοχές: mikekam

6ο Δώρο -- Coffee Tumbler (μέλος Wizzy post#48)
Συμμετοχές: Σ. Κωνσταντινίδης,

7ο Δώρο -- Ρολόι Alexi Andrioti (μέλος PPG post#46)
Συμμετοχές: nkelara, wizzy, stelios

8ο Δώρο -- Ηχεία Mission m72i (μέλος ικτινος post#52) (photos)
Συμμετοχες: PPG

9ο Δώρο -- Πακέτο ηλεκτρονικού τσιγάρου (μέλος Κυριακού Γιάννης post#58)
Συμμετοχές:

10o Δώρο -- Συλλογή περιοδικών του ΗΧΟΥ (μέλος haris1308 post#62)
Συμμετοχές:

11ο Δώρο -- Κεφαλή Benz Micro MC20E2L (μέλος mikekam post#73)
Συμμετοχές: wynn, lm62, SpyNet, leonis, pelopis85, leandros, Emmanouil 1964, alexgeo1, Bower, frank, foivous, giavra

12ο Δώρο -- Cd-player Sherwood cdc-5090r (μέλος Bellos post#88)
Συμμετοχές:

13o Δώρο -- Διάφορα είδη (μέλος Σ. Κωνσταντινίδης post#81)
Συμμετοχές:

14ο Δώρο -- Καλώδιο DVI 12 μέτρων
και κάτι άλλο (μέλος makis.pol post# 82)
Συμμετοχές:

15ο Δώρο -- Πλήρη ηχητική μέτρηση και ανάλυση χώρου
(εντός Αττικής) (μέλος zakman post#107)
Συμμετοχές: AriPetro, makis.pol,

16ο Δώρο -- Καλώδια Interconnect (μέλος siap post#116)
Συμμετοχές: oldy, petros37

17ο Δώρο -- SACD-CD Player Philips 963 (μέλος Δημοκηδής post#117)
Συμμετοχές: petros37,

18ο Δώρο -- Βρεφικά/παιδικά είδη (καλαθούνα για κορίτσι με βάση, παρκοκρέβατο Mothercare, αλλαξιέρα με ράφι, κάθισμα αυτοκινήτου, κάθισμα ταΐσματος για τραπέζι κλπ και πολλά ρούχα) (μέλος foivous post#127) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο τυχερός θα παραλάβει το σύνολο των ειδών από τον χώρο του δωροθέτη.
Συμμετοχές:

Reaction score
45
Το κριτήριο των 50 posts, τέθηκε από τον συντονιστή (moderator) της κατηγορίας, τον Μιχάλη. Εάν ο Μιχάλης θέλει να τοποθετηθεί επ' αυτού, θα το κάνει. Επίσης, εάν διακρίνεις μέλη τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των συμμετοχών για τα δώρα και έχουν λιγότερα από 50 posts, πες μου ποιοι είναι για να βγουν εκτός - λάθη γίνονται, κάποιος μπορεί να ξέφυγε. Να σε θυμίσω ότι ο περιορισμός των 50 posts ισχύει για αυτούς που συμμετέχουν στην κλήρωση για κάποιο δώρο, όχι για δωριτές (π.χ. μέλος ικτινος)!

Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αναφέρω εγώ ποια μέλη είναι αυτά, αυτό είναι ευθύνη των moderators, από την στιγμή που απορίπτουν κάποιους να ελέγξουν σχολαστικότερα τις συμμετοχές.

wizzy

Reaction score
22.369
Ο περιορισμός των posts, αν υπάρξει, ορίζεται απο τους δωροθέτες.
Οπότε, ας αποφασίσουν οι ίδιοι.

Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αναφέρω εγώ ποια μέλη είναι αυτά, αυτό είναι ευθύνη των moderators, από την στιγμή που απορίπτουν κάποιους να ελέγξουν σχολαστικότερα τις συμμετοχές.
ΟΚ.

Reaction score
100
Από τη στιγμή που δεν είναι απλά χαρίζεται, αλλά υπάρχει μια συνεισφορά, ακόμα και αν αυτή μπορεί να ελεγχθεί μόνο από τη συνείδηση του καθενός, εγώ συμφωνώ να ΜΗΝ υπάρχει το όριο των 50 μηνυμάτων.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Επειδή έχουμε συμφωνήσει οι τυχεροί να καταθέσουν
Ένα ποσό στο χαμόγελο του παιδιού δεν νομίζω ότι πρέπει
Να βάλουμε όριο μνμ αρκεί βέβαια να κατατεθεί το πόσο.
Ότι πουν και οι υπόλοιποι δωροθετες βέβαια εγώ μαζί τους.

Reaction score
1.651
Πρότασή μου για να έχει κάποιος δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση:

α) Να είναι μέλος στο avsite πριν το άνοιγμα του παρόντος thread (2 Δεκεμβρίου 2014, από τον artvoice)

β) Αν έχει ποστάρει έως 50 μηνύματα, δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση ενός δώρου.

γ) Αν έχει ποστάρει περισσότερα από 50 μηνύματα, δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση δύο δώρων.

Reaction score
100

α) Να είναι μέλος στο avsite πριν το άνοιγμα του παρόντος thread (2 Δεκεμβρίου 2014, από τον artvoice)

γ) Αν έχει ποστάρει περισσότερα από 50 μηνύματα, δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση δύο δώρων.
Συμφωνώ με τον siap, πιο δίκαιο μου φαίνεται αυτό.

wizzy

Reaction score
22.369

ΟΚ, αυτή η πρόταση με βρίσκει σύμφωνο - εάν δεν υπάρχουν διαφωνίες, προχωρώ. Αυτό δίνει το δικαίωμα στους alien_sad και ANDRDRIVE να συμμετάσχουν στην κλήρωση. Βρήκα τα posts τους, θα ανανεώσω τη λίστα σε λίγο, συμπεριλαμβανομένου και του δώρου του y1ann1s. Επίσης, το μέλος ικτινος που "γλυκοκοιτάζει" κάποια δωράκια :))) μπορεί πλέον να δηλώσει συμμετοχή στα δώρα που θέλει.

Mπορουμε να συμμετεχουμε και σε δευτερη κληρωση ?
Φυσικά.

wizzy

Reaction score
22.369
Τα διαδικαστικά του θέματος, για να μην τα επαναλαμβάνω κάθε φορά, βρίσκονται στο post#131.

Πιο κάτω θα βρείτε την ανανεωμένη λίστα με δώρα και συμμετοχές.

Οι νικητές καλούνται να εισφέρουν ό,τι μπορεί ο καθένας στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

1ο Δώρο
-- Έργο τέχνης (μέλος Artvoice post#1)
Συμμετοχές: G.Ra,

2ο Δώρο -- Ακουστικά urBeats Special Edition (μέλος Aripetro post#23) + iPod (μέλος PPG post#46)
Συμμετοχές: Petros_Dalipis, Δημοκηδής

3ο Δώρο -- Πικάπ Dual 455-1M (μέλος G.RA post#27) (photos του πικ απ) + 1 δίσκος βινυλίου (μέλος Artvoice post#25)
Συμμετοχές: petros37, y1ann1s, Ixar, leandros, leonis, ANDRDRIVE, alien_sad, Emmanouil 1964, foivous,

4ο Δώρο -- Ενισχυτής AKAI AM-U210 (μέλος Aripetro post#28)
Συμμετοχές: el_diablo, vroom, thor, nast,

5ο Δώρο -- Philips Flat TV 32" (μέλος Dimusique post#35)
Συμμετοχές: mikekam

6ο Δώρο -- Coffee Tumbler (μέλος Wizzy post#48)
Συμμετοχές: Σ. Κωνσταντινίδης,

7ο Δώρο -- Ρολόι Alexi Andrioti (μέλος PPG post#46)
Συμμετοχές: nkelara, wizzy, stelios

8ο Δώρο -- Ηχεία Mission m72i (μέλος ικτινος post#52) (photos)
Συμμετοχες: PPG

9ο Δώρο -- Πακέτο ηλεκτρονικού τσιγάρου (μέλος Κυριακού Γιάννης post#58)
Συμμετοχές:

10o Δώρο -- Συλλογή περιοδικών του ΗΧΟΥ (μέλος haris1308 post#62)
Συμμετοχές:

11ο Δώρο -- Κεφαλή Benz Micro MC20E2L (μέλος mikekam post#73)
Συμμετοχές: wynn, lm62, SpyNet, leonis, pelopis85, leandros, Emmanouil 1964, alexgeo1, Bower, frank, foivous, giavra

12ο Δώρο -- Cd-player Sherwood cdc-5090r (μέλος Bellos post#88)
Συμμετοχές:

13o Δώρο -- Διάφορα είδη (μέλος Σ. Κωνσταντινίδης post#81)
Συμμετοχές:

14ο Δώρο -- Καλώδιο DVI 12 μέτρων
και κάτι άλλο (μέλος makis.pol post# 82)
Συμμετοχές:

15ο Δώρο -- Πλήρη ηχητική μέτρηση και ανάλυση χώρου
(εντός Αττικής) (μέλος zakman post#107)
Συμμετοχές: AriPetro, makis.pol,

16ο Δώρο -- Καλώδια Interconnect (μέλος siap post#116)
Συμμετοχές: oldy, petros37

17ο Δώρο -- SACD-CD Player Philips 963 (μέλος Δημοκηδής post#117)
Συμμετοχές: petros37,

18ο Δώρο -- Βρεφικά/παιδικά είδη (καλαθούνα για κορίτσι με βάση, παρκοκρέβατο Mothercare, αλλαξιέρα με ράφι, κάθισμα αυτοκινήτου, κάθισμα ταΐσματος για τραπέζι κλπ και πολλά ρούχα) (μέλος foivouspost#127) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο τυχερός θα παραλάβει το σύνολο των ειδών από τον χώρο του δωροθέτη.
Συμμετοχές:

19o Δώρο -- GDrive mini
(μέλος y1ann1s post#154)
Συμμετοχές:

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ