Αμερική και τελωνείο

Reaction score
11
φιλε gkat,
λιγο δυσκολο αυτο που λες.Πρεπει να εχεις δικο σου ανθρωπο χωμενο μεσα.και δεν στα παιρνει η μεταφορικη αλλα το τελωνειο/κρατος.

Reaction score
766
οταν με ουτε 2Κ σε ευρα, μπορεις να παρεις απ εξω ενα τετχοιο σαμπ ή ενα τετχοιο (με λιγα περαπανω φραγκα), γιατι να μην μπορεις να το καμνεις γ@μω το κ#$@#$@λο κρατος?

σονυ (οχι η μαρκα:D) και καλα δλδ svs ολοι?...εκει με το ζορι

και μην αρχισετε οτι παιζει το svs κλπ κλπ...δε πα να παιζει...18αρι γουσταρουμε...αλλα μαλλον με τη γλυκα θα μεινουμε

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.668
Τα τελωνεία κάνουν τη δουλειά τους. Και μάλλον χαλαρά, αφού εγώ με τα βιβλία που φέρνω συχνά δεν πληρώνω τελωνείο. Άμα είναι μικρή η αξία εκτελωνισμού δεν ασχολούνται.
Οι μεταφορικές κερδοσκοπούν στηριζόμενες στο ότι δεν θα μπορέσεις να πας να τα εκτελωνίσεις ο ίδιος. Γιατί αν το δέμα είναι να μου έρθει στον Βόλο, ο εκτελωνισμός θα γίνει στην Αθήνα όπου φτάνει το αεροπλάνο. Αν έφτανε στο τελωνείο του Βόλου, θα πήγαινα ο ίδιος κι ας έχανα μερικές ώρες.
Εγώ απλά δεν παραγγέλνω τίποτα με κούριερ εκτός ΕΕ.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Ακόμα και Αθήνα να ήσουν, για να εκτελωνίσεις μόνος σου το οτιδήποτε θα χρειαστείς άνετα ένα 3ωρο... θα πρέπει λοιπόν να πάρεις άδεια απο την δουλειά σου, αν είναι πρωϊνή. Και αυτό τσούζει.
Γιατί θα το κάνεις 1, άντε 2... πόσες φορές θα παίρνεις άδεια για αυτή την ιστορία?

Reaction score
118
Και πες πως παίρνεις την άδεια και πας .. έχετε δει μήπως το έντυπο που σου δίνουν να συμπληρώσεις .. χα χα .. 60 μεταπτυχιακά και 600 χρόνια θρανία και άκρη δε βγάζεις. Κι αν κάνεις το λάθος και ρωτήσεις ..

Gojakla

Reaction score
7.494
Η "ερώτηση" κοστίζει το λιγότερο ένα 20ρικάκι... άσε, ξέρω. 2 φορές την έχω πατήσει... ααχχααααα...

Reaction score
118
Η "ερώτηση" κοστίζει το λιγότερο ένα 20ρικάκι... άσε, ξέρω. 2 φορές την έχω πατήσει... ααχχααααα...
Χα χα .. 20 αν είσαι ιδιώτης, 50 αν είσαι εταιρεία ..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
πρεπει καποιος να καρφιτσωσει αυτα που εχω γραψει ανα καιρους
εχω κατανητσει πιο γραφικος απο τη σαντορινη........
Και οπως γραφει : πριν βαλετε αγγελια διαβαστε αυτο
ετσι πριν γραψετε για τελωνειο διαβαστε τον αρτζι.....
βεβαια καθενας ειναι ελευθερο παιδι , και κανει οτι τον φωτισει Το Αγιο Πνευμα......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
σε τι πραμα εχεις ακρη ? στα καλωδια που σου εφερνα ?
η εχεις ακρη πως να γινουν ολοι αμπασοι ?
(για σου γιαννακη)

Gojakla

Reaction score
7.494
Εγώ πάντως περιμένω ενα dac από America... αν "κολλήσει¨ πουθενά, να σε ενοχλήσω Γιάννη?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Καλώδια δεν μου έφερνες, αλλά έφερες μια φορά. Εσύ είσαι άμπασος 50-90 .
μια φορα σου εφερα
.......
αλλη σε πηγα σε μαγαζι να πσωνισεις
΄΄΄΄΄΄΄΄
50 -90 ειναι το παιδι που καψαλισε τουιτερ...αδαμαντινου χαρακτηρα σε προσπαθεια να κανει τα ηχεια του σταθμικα να φτασουν καποιες κορνες
μετα εμαθε......και πηρε και αυτος κορνες.....
εγω ειμαι αμπασος και ακαπνος
οι τζιμινιερες σου εχουν κανει τον αττικο ουρανο μπλε μαρε
΄΄΄΄
....για ακομα μια φορα
σβησε τωρα τη φουφου , δεν σε αντεχουμε
απλωνουμε ρουχα πλημενα , και στο πενταλεπτο εχουν μια εσανς απο υποπροιοντα δαυλου......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Εγώ πάντως περιμένω ενα dac από America... αν "κολλήσει¨ πουθενά, να σε ενοχλήσω Γιάννη?
να με το που θα απλωσεις ρουχα ..και τα δεις να γκριζαρουν ρειχτου τηλεφωνο

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Υπαρχει αγγλικη εταιρεια που μεσολαβει και ερχονται ατελωνιστα απο Αμερικη, δηλ πανε Αγγλια και μετα τα στελνει στην ΕΕ (η Αγγλια εχει ειδικο καθεστως με τες ΗΠΑ - μια ζωη κουφαλες!)

Reaction score
855
Υπαρχει αγγλικη εταιρεια που μεσολαβει και ερχονται ατελωνιστα απο Αμερικη, δηλ πανε Αγγλια και μετα τα στελνει στην ΕΕ (η Αγγλια εχει ειδικο καθεστως με τες ΗΠΑ - μια ζωη κουφαλες!)

κάποια περαιτέρω πληροφορία, λινκ, κλπ ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος