- Reaction score
- 6.582
ΝIRVANA - WE CAN HELP YOU (1967) UK
Λοιπόν, επειδή το συγκεκριμενο πρώτο τους LP δεν το ειχα παρά μόνο στον υπολογιστή και σε κασσετα για χρονια, το Σάββατο το βρήκα και έσκασα 50 ευροπουλα και το πηρα. Όποτε έκλεισα με δαύτους, το δευτερο το ειχα. Τωρα πριν καμμία εβδομάδα ανακάλυψα οτι η Independent Project βγάζει σε τριπλό τα απαντά τους, όποτε το παίρνω κι αυτο και καθαρίζω...απο τς ναρκωτικά, γιατί με αυτούς δεν το βλέπω...RED TEMPLE SPIRITS - LOST IN DREAMING (1988)
Απο τότε που μου τους κόλλησες δεν λέω να ξεολλήσω.
Άρρωστος και γω, γράφω μέσα απο τον ΟΚΑΝΑ!
Αφιερωμένο στον underground κι έτσι!
Εγω δεν εχω κανενα τους, αρα να παρω το τριπλο τους κατευθειαν για να μην πεσω στα ναρκωτικα?Λοιπόν, επειδή το συγκεκριμενο πρώτο τους LP δεν το ειχα παρά μόνο στον υπολογιστή και σε κασσετα για χρονια, το Σάββατο το βρήκα και έσκασα 50 ευροπουλα και το πηρα. Όποτε έκλεισα με δαύτους, το δευτερο το ειχα. Τωρα πριν καμμία εβδομάδα ανακάλυψα οτι η Independent Project βγάζει σε τριπλό τα απαντά τους, όποτε το παίρνω κι αυτο και καθαρίζω...απο τς ναρκωτικά, γιατί με αυτούς δεν το βλέπω...![]()
Ναι με 30 ευρουλακια καθάρισες με τα απαντα τους, καθαρός κι απο drugs κι άσε τον μ@λ@κ@ τον cosmarpan πληρώνει 50αρες και κατοστάρες.Εγω δεν εχω κανενα τους, αρα να παρω το τριπλο τους κατευθειαν για να μην πεσω στα ναρκωτικα?
Ε ναι βλακεια εκανες γιατι με 50 ευρω επερνες ναρκωτικα, ενω με 30 ευρω τι να παρεις?Ναι με 30 ευρουλακια καθάρισες με τα απαντα τους, καθαρός κι απο drugs κι άσε τον μ@λ@κ@ τον cosmarpan πληρώνει 50αρες και κατοστάρες.
Ότι πρέπει ήταν αυτό πριν την πέσω.Kosmos - Salattu Maailma απο το LP "Salattu Maailma" (2014)
Το τελευταίο ποίημα των Φινλανδών Kosmos, Μαγεμένη φολκ απο τις παγωμένες λίμνες τους, εδώ στον τελευταίο τους περσινό διςκο.
RED TEMPLE SPIRITS - LOST IN DREAMING (1988)
Απο τότε που μου τους κόλλησες δεν λέω να ξεκολλήσω.
Άρρωστος και γω, γράφω μέσα απο τον ΟΚΑΝΑ!
Αφιερωμένο στον underground κι έτσι!
Kosmos - Salattu Maailma απο το LP "Salattu Maailma" (2014)
Το τελευταίο ποίημα των Φινλανδών Kosmos, Μαγεμένη φολκ απο τις παγωμένες λίμνες τους, εδώ στον τελευταίο τους περσινό διςκο.
Και απο μενα καλα νανα σε ολους.Ότι πρέπει ήταν αυτό πριν την πέσω.
Καληνύχτες!![]()
Και το originalRARE EARTH - TOBACCO ROAD (1970)
Γεια σου φιλε Ika.Και το original
Nashvilee teans - tobacco road (1964)
(Προσωπικά προτιμώ την εκτέλεση με E Burdon & WAR)
Ήμουν αγέννητος, γι' αυτό δεν το ήξεραΓεια σου φιλε Ika.
Ωραια η εκτελεση αυτη των Nashvilee Teans βεβαια, αλλα η πρωτη εκτελεση του Tabacco Road ειναι απο τον ιδιο τον συνθετη του, τον John D Loudermilk την χρονια του 1960.
Κομματαρα..
Αλλη κομματαρα του Loudermilk, (και αυτο πολυδιασκευασμενο) ηταν το εκπληκτικο Indian Reservation.Ήμουν αγέννητος, γι' αυτό δεν το ήξεραφίλε Γιώργο
![]()
Αν κοψουμε το λαιμο μας πως θ ακούσουμε?Jacco Gardner - Cabinet Of Curiosities απο το LP "Cabinet Of Curiosities" (2013)
Ενα παντελως απίστευτο αριστούργημα, απο έναν Ολλανδό πιτσιρικά, ενα album απίστευτης ευαισθησίας βγαλμενο μεςα απο όνειρα και αγάπη. Κόψτε το λαιμό σας και ακούστε το όλο, απο τα καλύτερα albums της δεκαετιας που διανύουμε.
Πες μου τι θες να σου απαντήσω Σωτηράκη στην ερώτηση σου και θα το κανω.Αν κοψουμε το λαιμο μας πως θ ακούσουμε?