Dedicated χώρος για πολύ μουσική και λιγότερο ταινίες

Reaction score
141
Καλησπέρα και από εμένα. Όπως λέει και ο τίτλος πολύ μουσική λιγότερο ταινίες. Έφτιαξα αυτόν το χώρο γιατί πλέον δεν με χωρούσε κανένα δωμάτιο του σπιτιού, αλλά και για να έχω ένα μέρος να χαλαρώνω και να απολαμβάνω την μουσική μου χωρίς να ενοχλώ και τους υπολοίπους. Λίγα λόγια για το δωμάτιο, είναι από πέτρα με βιομηχανικό δάπεδο και καθαρή διάσταση 6χ4 μέτρα 24τμ. Η πρόσοψη του ειναι 4 μέτρα και εχει 2 δίμετρες συρομενες πόρτες αλουμινίου, που φυσικά εσωτερικά θα τοποθετηθεί πολύ χοντρή κουρτίνα. Η φωτογραφία που έβαλα ειναι με τελειωμένο τον χώρο αλλά ακόμα χωρίς τα πράγματα. Αυτές τις μέρες ξεκινάω την μετακόμιση οπότε θα βάλω και άλλες φωτογραφίες πλέον τελειωμένο. Παρακάτω έχω την λίστα με τα βασικά "παιχνιδάκια¨ μου. Καλές ακροάσεις σε όλους με υγεία και χαμόγελα.
image.jpg

Σύστημα Audio 1
Rack : Audio Design 3 θέσεων
Ηχεία : Spendor SP1
Ενισχυτής : T.A.C. 834 (tube amp)
Phono Stage : Krell KPE Reference
Πικάπ : Systemdek IIX 900
Βραχίονας : Rega RB250
Κεφαλή : Denon DL103R

Σύστημα Audio 2
Rack : Audio Design 4 Θέσεων
Ηχεία : Audio Spectrum Artemis TLS
Ενισχυτής Προ. : McIntosh C15
Ενισχυτής Τελικός : McIntosh MC162
Πικάπ : Technics SL1200 MK2
Κεφαλή : JVC Z1S με βελόνα Jico S.A.S.
Πικάπ 2 : Pro-Ject RM-1.3
Κεφαλή : Ortofon M2 Red
CD DVD Player : Sony

Σύστημα D.J.
Πικάπ : 3Χ Technics SL1210 MK2
Μίκτης : Pioneer M600
Effector : Pioneer RMX1000
CD Player : 2X Pioneer CDJ900

Home Cinema
Ηχεία L&R : Audio Spectrum Artemis TLS
Ηχείο Κεντρικό : Audio Spectrum Estia
Ηχείο Subwoofer : Koda GW212
Ηχεία Surround : Electro Voice S40B
Ηχεία Back Surround : Electro Voice S40B
AV Ενισχυτής : Onkyo TX- SR876
Media Player : WD TV Live
Προβολέας : Epson EMP-TW700
Οθόνη : Lumene Plazza 2 240C

Δίσκοι βινυλίου 12" : 6.500 τεμ. (περίπου)
Δίσκοι Βινυλίου 7" : 800 τεμ. (περίπου)
Δίσκοι CD : 3.500 τεμ. (περίπου)

Reaction score
141
Εχω αναρτήσει φωτο πιο πάνω απο τον χώρο απλά. Σε λίγες μέρες ξεκινάει η μετακόμιση οπότε θα αναρτήσω κα άλλες φωτο. Ευχαριστω!!!

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
Αγαπητε dall φορτωσε τα ολα και δωσε στο κοινο σου υλικο για θεαση!!! :thumbsup: Προχωρα ειμαστε μαζι σου!!! :D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.517
Όλοι έξω απο το σπίτι του dall σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας! Δεν γίνεται εμείς να τρώμε παντόφλα συνεχεια και αυτός να εχει τέτοιο χωρο όλο δικό του και όλα αυτά τα μηχανήματα. Να συζητηθεί αυριο στο euro group ή στο NATO ή κάπου ρε παιδί μου.
Αίσχος!

Reaction score
15.469
Όλοι έξω απο το σπίτι του dall σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας! Δεν γίνεται εμείς να τρώμε παντόφλα συνεχεια και αυτός να εχει τέτοιο χωρο όλο δικό του και όλα αυτά τα μηχανήματα. Να συζητηθεί αυριο στο euro group ή στο NATO ή κάπου ρε παιδί μου.
Αίσχος!

"Όσοι το χάλκεον χέρι
βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι.
Θέλει αρετήν και τόλμην
η ελευθερία."
http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGL105/229/1687,5389/

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
Ωωω ρε φίλε ...
Πως θα τα χωρέσεις όλα αυτά?
ε θα βοηθήσουμε εμείς στην μετακόμιση,ε όλο κ κάτι θα χαθεί κ θα βολευτούν όλοι :D

πολύ ωραίος χώρος,να τον χαίρεσαι.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
141
χαχαχαχα καλημέρα!!! Να είστε όλοι καλά για τα ομορφα λόγια!!! Εδώ κατέβηκαν λίγα πραγματάκια χθές, αλλά λόγω κακοκαιρίας θα γίνει παύση. Θα τοποθετηθούν κουρτινόξυλα και κουρτίνες.
FullSizeRender.jpg

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Συγχαρητήρια πολύ όμορφος χώρος ,μου άρεσε πολύ το δέσιμο ξύλου με την πέτρα.

Reaction score
8.905
Δεν ξέρω άμα σου βγαίνει χωροταξικά και τι άλλο έχεις σκεφτεί για την απέναντι πλευρά.... αν είναι εφικτό βάλε τις σιντιθήκες την μια αριστερά και τη άλλη στα δεξιά και να είναι στην πρώτη ανάκλαση των ηχείων σαν θέση! Χαμηλοτάβανο (τσιμέντο) μου φαίνεται η είναι? Θα σου πουν και ποιο ειδικοί... αλλά ίσως χρειαστεί κάποια απορρόφηση (πάνελ) στην οροφή!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef