Dedicated χώρος για πολύ μουσική και λιγότερο ταινίες

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.516
Δεν μου φαίνεται χαμηλοτάβανο εμένα.

Το υπολογίζω γύρω στα 2,726 μέτρα! :)

Φοβερός χώρος πάντως!:hi:

Reaction score
141
Καλησπέρα σε όλους και σας ευχαριστώ πολύ. Λοιπόν να απαντήσω λίγο τα ερωτήματα σας, ειναι όντως λίγο χαμηλοτάβανο τσιμέντο 2,20. Τα ράφια με δίσκους και cd ειναι ακριβός τα ίδια αυτα που θα μπουν αριστερά και δεξιά με πρώτα τα ράφια με cd και μετά τα ράφια με δίσκους. Οταν με το καλό μπουν ολα τα πράγματα που ειναι αρκετά θα δω αν τελικά θα έχω θέμα με τον ήχο. Αν ναι τότε θα δούμε πως θα διορθωθεί. Ο χώρος ηταν το γκαράζ αλλα υπάρχει και άλλος χώρος έξω που θα σκεπαστεί με κεραμίδια για το αμάξι. Καλό βράδυ σε όλους και να απολαμβάνουμε το χόμπι μας!!!

Reaction score
141
Καλησπέρα!!! Κατεβάσαμε και σήμερα κάποια πράγματα. Θα μπουν σήμερα αυτά στην θέση τους, να γίνει και μια καθαριότητα να κρεμαστεί η κουρτίνα και μεθαύριο πάλι συνέχεια. Καλές ακροάσεις!!!
image.jpg

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.516
Tι τους θες τόσους δίσκους;

Χαλάνε τον χώρο.

Πούλησέ τους φίλε μου και με τα λεφτά πάρε σκληρούς δίσκους! :sneaky:

Reaction score
15.469
ασε τσι δισκους εκια πουνε ... κι αμα θες ενα χερι ερχομαι 'γω να τσι ταχτοποιησωμε ... (το κρασι δικο σου :D)

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
141
Λοιπόν.....μπήκαν στην θέση τους αυτά και σήμερα κατεβάζουμε και άλλα. Φίλε μου abcd δεν υπάρχει καμία περίπτωση ποτέ να απωχωριστό τα βινύλια μου.... έρωτας λέμε χαχαχαχα.... εννοειται φίλε oldy πως το κρασί θα είναι δικό μου...αλλά σκέτο θα το πιούμε??? δεν λέει..... να είμαστε καλά παιδιά να απολαμβάνουμε!!!
IMG_3645.jpg
IMG_3646.jpg

Reaction score
677
Δεν ξέρω άμα σου βγαίνει χωροταξικά και τι άλλο έχεις σκεφτεί για την απέναντι πλευρά.... αν είναι εφικτό βάλε τις σιντιθήκες την μια αριστερά και τη άλλη στα δεξιά και να είναι στην πρώτη ανάκλαση των ηχείων σαν θέση! Χαμηλοτάβανο (τσιμέντο) μου φαίνεται η είναι? Θα σου πουν και ποιο ειδικοί... αλλά ίσως χρειαστεί κάποια απορρόφηση (πάνελ) στην οροφή!
Μια και είναι χαμηλοτάβανο, θα έλεγα καλυτερα διάχυση στο ταβάνι για να ακουστεί μεγαλύτερος ο χώρος. Ένα ικανών διαστάσεων skyline και θα είσαι άψογος!!

Reaction score
141
Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο!!! Μπήκαν στην θέση τους μερικά από το μηχανήματα αλλά τα ηχεία τελευταία μιας και πρώτα πρέπει να γίνουν οι συνδέσεις των μηχανημάτων, και θέλουν και τον χρόνο τους για σωστή τοποθέτηση. Είναι να μπούν και τα καλώδια για τα περιφερειακά. Καλές ακροάσεις το Σαββατοκύριακο!!!
FullSizeRender.jpg

Reaction score
141
Καλημέρα!!! Επιστροφή μετά από καιρό με λίγες φώτο από τον περίπου τελειωμένο χώρο (και λίγο ακατάστατο ακόμα) . Ευτυχώς δεν είχα θέμα ήχου σχεδόν καθόλου με το ύψος αλλά και με τους πέτρινους τοίχους . Πειραματίζομαι βέβαια και αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι μπασοπαγίδες στις γωνίες τις οποίες θα κατασκευάσω μόνος μου. Δεν υπάρχει θέμα σε χαμηλές εντάσεις εκεί όπου ακούω εγώ κανονικά αλλά αν ψηλώσω αρκετά (που καμιά φορά το θέλω) καταλαβαίνεις το πρόβλημα στα χαμηλά. Το HomeCinemaέχει ρυθμιστεί αρκετά καλά με τα χαμηλά σε καλά επίπεδα αλλά και εδώ σε πολύ υψηλές εντάσεις θέλει την μπασοπαγίδα του. Η αλήθεια είναι πως τον χώρο τον χαίρομαι πολύ ακούγοντας αρκετές ώρες μουσική χαλαρώνοντας. Ταινία δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα , αλλά πιστεύω σύντομα.. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά να απολαμβάνεται ότι σας ευχαριστεί.

Attachments

Reaction score
834
Εξαιρετικό αποτέλεσμα φίλε Dall. Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το cowskin με ένα μικρό χαλί - σίγουρα θα υπάρχει κάποιο πρόχειρο και νομίζω πως θα δεις διαφορά προς το καλύτερο.

Το iMac είναι πολύ "ριγμένο" εκεί πίσω που το έχεις βάλει :lolsign:

Reaction score
296
Πετρα, βινυλιο και λαμπες...
Και σκ@τ@ να επαιζε, θα ακουγοταν σαν sky end.
Μπραβο!

Reaction score
855
Φανταστικό ! Να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται ...

Η μόνη παρατήρηση μου [και μιλάω κρίνοντας και από τον εαυτό μου] είναι για το θέμα των πολλαπλών συστημάτων ... Εγώ κατέληξα στο ότι, όποτε ακούω από αυτό που -ας πούμε- είναι πιο ''δεύτερο'', στην ουσία τρώω πολύτιμο χρόνο ακρόασης σε βάρος τους πρώτου ... και θεώρησα πως δεν υπάρχει πλέον λόγος για τέτοια πράγματα (ίσως γιατί στα 52 μου έχω αρχίσει να ξεσκαρτάρω και να θέλω να μείνω με τα βασικά ... και δεν μιλώ μόνον για χάι-φάι )....

κάποια παιδιά λένε ότι με το ένα σύστημα ακούν πχ. τις ροκιές ενώ το άλλο αποδίδει καλύτερα σε άλλου τύπου ακούσματα ... ούτε και αυτό το κάνω πια δεκτό ... καλύτερα να βρεθεί ένα και καλό που τα παίζει όλα μια χαρά ...

συγνώμη για το οφ τόπικ ... το πακέτο σύστημα /χώρος/υλικό που διαθέτεις είναι από τα πλέον ατμοσφαιρικά και όμορφα που έχω δει ... συγχαρητήρια !!!

Reaction score
141
Εξαιρετικό αποτέλεσμα φίλε Dall. Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το cowskin με ένα μικρό χαλί - σίγουρα θα υπάρχει κάποιο πρόχειρο και νομίζω πως θα δεις διαφορά προς το καλύτερο.

Το iMac είναι πολύ "ριγμένο" εκεί πίσω που το έχεις βάλει :lolsign:

έχω δοκιμάσει αρκετά χαλιά απλά έχω βάλει στην οροφή absorbers και ήταν αρκετά μουντό το αποτέλεσμα και με τα δύο, ενώ τώρα υπάρχει μια ισορροπία. Το iMac είναι στο γραφείο γιατί δεν υπάρχει άλλος χώρος. Ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια.

Reaction score
141
Φανταστικό ! Να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται ...

Η μόνη παρατήρηση μου [και μιλάω κρίνοντας και από τον εαυτό μου] είναι για το θέμα των πολλαπλών συστημάτων ... Εγώ κατέληξα στο ότι, όποτε ακούω από αυτό που -ας πούμε- είναι πιο ''δεύτερο'', στην ουσία τρώω πολύτιμο χρόνο ακρόασης σε βάρος τους πρώτου ... και θεώρησα πως δεν υπάρχει πλέον λόγος για τέτοια πράγματα (ίσως γιατί στα 52 μου έχω αρχίσει να ξεσκαρτάρω και να θέλω να μείνω με τα βασικά ... και δεν μιλώ μόνον για χάι-φάι )....

κάποια παιδιά λένε ότι με το ένα σύστημα ακούν πχ. τις ροκιές ενώ το άλλο αποδίδει καλύτερα σε άλλου τύπου ακούσματα ... ούτε και αυτό το κάνω πια δεκτό ... καλύτερα να βρεθεί ένα και καλό που τα παίζει όλα μια χαρά ...

συγνώμη για το οφ τόπικ ... το πακέτο σύστημα /χώρος/υλικό που διαθέτεις είναι από τα πλέον ατμοσφαιρικά και όμορφα που έχω δει ... συγχαρητήρια !!!
ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια και οι παρατηρήσεις μου αρέσουν γενικά γιατί από αυτές μαθαίνεις. Όντως ακούω διαφορετικά πράγματα από το κάθε σύστημα. Από της λάμπες περισσότερο jazz - classical - acoustic - 60's rock μιας και τα spendor έχουν υπέροχα μεσαία, ενώ από τα τρανζίστορ ακούω ποιο classic rock - 80's - soul - funk και διάφορα άλλα, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο. Πάντως χαίρομαι και τα δύο συστήματα το ίδιο. Καλές ακροάσεις να έχουμε!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef