- Reaction score
- 107.516
Δεν μου φαίνεται χαμηλοτάβανο εμένα.
Το υπολογίζω γύρω στα 2,726 μέτρα!
Φοβερός χώρος πάντως!
Το υπολογίζω γύρω στα 2,726 μέτρα!
Φοβερός χώρος πάντως!

Μια και είναι χαμηλοτάβανο, θα έλεγα καλυτερα διάχυση στο ταβάνι για να ακουστεί μεγαλύτερος ο χώρος. Ένα ικανών διαστάσεων skyline και θα είσαι άψογος!!Δεν ξέρω άμα σου βγαίνει χωροταξικά και τι άλλο έχεις σκεφτεί για την απέναντι πλευρά.... αν είναι εφικτό βάλε τις σιντιθήκες την μια αριστερά και τη άλλη στα δεξιά και να είναι στην πρώτη ανάκλαση των ηχείων σαν θέση! Χαμηλοτάβανο (τσιμέντο) μου φαίνεται η είναι? Θα σου πουν και ποιο ειδικοί... αλλά ίσως χρειαστεί κάποια απορρόφηση (πάνελ) στην οροφή!
Εξαιρετικό αποτέλεσμα φίλε Dall. Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το cowskin με ένα μικρό χαλί - σίγουρα θα υπάρχει κάποιο πρόχειρο και νομίζω πως θα δεις διαφορά προς το καλύτερο.
Το iMac είναι πολύ "ριγμένο" εκεί πίσω που το έχεις βάλει![]()
χαχαχα αυτό ακριβός!!!! Ευχαριστώ!!!Πετρα, βινυλιο και λαμπες...
Και σκ@τ@ να επαιζε, θα ακουγοταν σαν sky end.
Μπραβο!
ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια και οι παρατηρήσεις μου αρέσουν γενικά γιατί από αυτές μαθαίνεις. Όντως ακούω διαφορετικά πράγματα από το κάθε σύστημα. Από της λάμπες περισσότερο jazz - classical - acoustic - 60's rock μιας και τα spendor έχουν υπέροχα μεσαία, ενώ από τα τρανζίστορ ακούω ποιο classic rock - 80's - soul - funk και διάφορα άλλα, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο. Πάντως χαίρομαι και τα δύο συστήματα το ίδιο. Καλές ακροάσεις να έχουμε!!!Φανταστικό ! Να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται ...
Η μόνη παρατήρηση μου [και μιλάω κρίνοντας και από τον εαυτό μου] είναι για το θέμα των πολλαπλών συστημάτων ... Εγώ κατέληξα στο ότι, όποτε ακούω από αυτό που -ας πούμε- είναι πιο ''δεύτερο'', στην ουσία τρώω πολύτιμο χρόνο ακρόασης σε βάρος τους πρώτου ... και θεώρησα πως δεν υπάρχει πλέον λόγος για τέτοια πράγματα (ίσως γιατί στα 52 μου έχω αρχίσει να ξεσκαρτάρω και να θέλω να μείνω με τα βασικά ... και δεν μιλώ μόνον για χάι-φάι )....
κάποια παιδιά λένε ότι με το ένα σύστημα ακούν πχ. τις ροκιές ενώ το άλλο αποδίδει καλύτερα σε άλλου τύπου ακούσματα ... ούτε και αυτό το κάνω πια δεκτό ... καλύτερα να βρεθεί ένα και καλό που τα παίζει όλα μια χαρά ...
συγνώμη για το οφ τόπικ ... το πακέτο σύστημα /χώρος/υλικό που διαθέτεις είναι από τα πλέον ατμοσφαιρικά και όμορφα που έχω δει ... συγχαρητήρια !!!