PS3 vs CD player

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.745
Επιμένω , κανένα cdαπό αυτά της χαμηλής κατηγορίας τιμής που αναφέρετε παραπάνω δεν έχει διαφορά από το ps3 στο ηλεκτρονικό μέρος. Toσίγουρο είναι ότι ο φίλος μας θα φορτωθεί μία ακόμη συσκευή, χωρίς να δει κάποια διαφορά.

Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν είναι: Αγορά ενός dacμε σίγουρη την βελτίωση των ηλεκτρονικών του ps3 και μετά πράττει ανάλογα για την βελτίωση των υπολοίπων (ενισχυτικά, ηχεία).

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.053
Το HDMI του ενισχυτή σου επεξεργάζεται και ήχο; Ή είναι μόνο για εικόνα;

Πώς συνδέεις το PS3 στον Yamaha; Μόνο με HDMI; Με την οπτική; Ή αναλογικά;

Reaction score
3
Το HDMI του ενισχυτή σου επεξεργάζεται και ήχο; Ή είναι μόνο για εικόνα;

Πώς συνδέεις το PS3 στον Yamaha; Μόνο με HDMI; Με την οπτική; Ή αναλογικά;
Όπως είπα και παραπάνω το ps3 είναι συνδεδεμένο με οπτική για τον ήχο και με HDMI στην TV για την εικόνα

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.053
Αν ο ενισχυτής δέχεται και ήχο από το HDMI, δοκίμασε να δώσεις HDMI από το PS3 στον ενισχυτή και HDMI από τον ενισχυτή στην TV.
Προσωπικά δεν νομίζω να δεις καμιά φοβερή διαφορά με ένα cd player. Δεν έχεις κανέναν γνωστό να σου δανείσει ένα player ή ένα dac;

D

deleted user 10898

Guest
Ε

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Το ηχοσυστημα μου αποτελειται απο ενισχυτη yamaha str dg710, ηχεια magnat (5.1-δε θυμαμαι μοντελο αλλα περιπου 350€ η αξια τους) και πικαπ project carbon classic.
παρε ηχεία.
μετα ισως ενισχυτή.
ουτε ευρω για πηγη πριν από αυτά.
μια χαρα είναι το ps3 για αυτά που εχεις.

D

deleted user 10898

Guest
Προσωπικά δεν νομίζω να δεις καμιά φοβερή διαφορά με ένα cd player. Δεν έχεις κανέναν γνωστό να σου δανείσει ένα player ή ένα dac;
ετσι ακριβώς...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.745
Ο ενισχυτής σου πρόσεξα και εγώ ότι δεν είναι Yamaha αλλά sony και μάλιστα χαμηλής ποιότητας και παλιό μοντέλο av. Από εκεί λοιπόν πρέπει να ξεκινήσεις διότι ότι και να συνδέσεις σε αυτό το μηχάνημα, ακόμη και player της υψηλής κατηγορίας τιμής, το ίδιο ήχο θα λάβεις.

Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν για πραγματική βελτίωση στο μουσικό κομμάτι, αλλά και έμμεσα αυτό του κινηματογράφου, θα μπορούσαμε να σου αναπτύξουμε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις και φυσικά πιο ποσό πρέπει να διαθέσεις πάνω κάτω.

Reaction score
3
Ο ενισχυτής σου πρόσεξα και εγώ ότι δεν είναι Yamaha αλλά sony και μάλιστα χαμηλής ποιότητας και παλιό μοντέλο av. Από εκεί λοιπόν πρέπει να ξεκινήσεις διότι ότι και να συνδέσεις σε αυτό το μηχάνημα, ακόμη και player της υψηλής κατηγορίας τιμής, το ίδιο ήχο θα λάβεις.

Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν για πραγματική βελτίωση στο μουσικό κομμάτι, αλλά και έμμεσα αυτό του κινηματογράφου, θα μπορούσαμε να σου αναπτύξουμε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις και φυσικά πιο ποσό πρέπει να διαθέσεις πάνω κάτω.
Ωραια λοιπον. Αν το 400αρι το διαθεσω στον ενισχυτη τελικα κανω κατι για αρχη; αυτο που θα αγορασω θα θελει παλι σε 4-5 χρονια αλλαγη; Να σημειωσω οτι και αυτον τον ενισχυτη τον αγορασα το 2008 και ειχε περιπου 250-300€ τοτε.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.745
Κατ αρχάς δεν μας είπες τι σύστημα θα ήθελες να αποκτήσεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει ο κινηματογράφος, δεν χρειάζεσαι και μεγάλο κόστος για να αποκτήσεις αξιοπρεπή ήχο για την ακρόαση μουσικής. Αν σε ενδιαφέρει και το home cinema, δυστυχώς υπάρχει μεγαλύτερο κόστος (όχι απαραίτητα δυσπρόσιτο), διότι κατά την γνώμη μου ακόμη και σήμερα, δεν υπάρχει ενισχυτής av με αξιόλογη ποιότητα ήχου στο κομμάτι: Μουσική.

Last edited:

Reaction score
3
Με τα ηχεία ξεκίνα.

Σαν αυτά είναι το 5.1 σύστημα;

Με τα ηχεία ξεκίνα.

Σαν αυτά είναι το 5.1 σύστημα;

τα ηχεια μου ειναι αυτα

http://www.best-buy.gr/showprod.php?aa=3065

Κατ αρχάς δεν μας είπες τι σύστημα θα ήθελες να αποκτήσεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει ο κινηματογράφος, δεν χρειάζεσαι και μεγάλο κόστος για να αποκτήσεις αξιοπρεπή ήχο για την ακρόαση μουσικής. Αν σε ενδιαφέρει και το home cinema, δυστυχώς υπάρχει μεγαλύτερο κόστος (όχι απαραίτητα δυσπρόσιτο), διότι κατά την γνώμη μου ακόμη και σήμερα, δεν υπάρχει ενισχυτής av με αξιόλογη ποιότητα ήχου στο κομμάτι: Μουσική.
80% με ενδιαφερει η μουσικη. Αλλα επειδη και στα παιχνιδια ps4 και στις ταινιες υποστηριζεται το 5.1 θα ηθελα να μπορω να το απολαυσω. Αν με αναγκαζαν να διαλεξω κατι θα επελεγα μουσικη παντως και θα εκανα εκπτωση στην ποιοτητα gaming και movie

Reaction score
7.194
με το συγκεκριμενο setup δεν χρειαζεσαι cd player,αντικατεστησε τον sony με καποιον καλο av στην κατηγορια των 600 ευρω και θα εχεις σημαντικα καλυτερο ηχο.Τo ps3 θα το συνδεσεις ψηφιακα με τον καινουργιο-καλυτερο av ενισχυτη και απο εκει θα παιζεις τα cd σου και αλλα ψηφιακα αρχεια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.633
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7