Lenovo Y50-Y70

Reaction score
782
Πωλειται το gaming-laptop του τιτλου σε αριστη κατασταση 10/10 και εμφανισιακα και λειτουργικα αγορασμενο πριν κανα 3μηνο το πολυ απο Κωτσοβολο.Δεν εχει δουλεψει σε games πανω απο ωρα λογο χρονου,βεβαια σε ενα βαρυ παιχνιδακι (dying light) που δοκιμασα πραγματικα το παει smoooth με ολα τα settings high εκτος απο το ΑΑ πραγμα που δεν περιμενα,δεν εχει ζοριστει η χρηση του ηταν καθαρα και μονο internet,ταινιες και αναπαραγωγη μουσικης που ηταν και ο λογος που αγοραστηκε μιας και στο σαλονι δεν μπορουσα να εχω το desktop λογο χωρου.Τωρα με επιασε να το δωσω για να ξαναγυρησω σε desktop οποτε ισχυει και ανταλλαγη με tower μονο (εαν ειναι και μικρουλι ακομα καλυτερα)δεν με ενδιαφερουν τα περιφερειακα αρκει να ειναι σε αριστη κατασταση να εχει εγγυηση εαν ειναι εφικτο σαν το δικο μου!
Μαζι θα δωθουν ολα του τα παρελκομενα οπως το πηρα κουτια μανιουαλ κτλπ και με τα γνησια win8.1

Δεκτος και υποχρεωτικος ελεγχος για οποιον ενδιαφερθει.

Σε περιπτωση ανταλλαγης με desktop το οποιο ειναι πιο ακριβο απο το δικο μου θα καλυφθει η διαφορα χρηματων με μετρητα

Ευχαριστω Νικος!
http://www.e-lenovo.gr/p.LENOVO-Y50-70-FHD-i7-VGA4GB-SSHD-W8-1-3-ETI-EGG.1101110.html

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.693
Βάλε τιμούλα.

Reaction score
84
ένα τηλ για επικοινωνια αν θες με pm. Χρήστος. Το δικό μου είναι 6932442205.

Reaction score
782
Να κλείσει παρακαλω.Το λαπιτοπι εφυγε σε μελος του φόρουμ.
Ευχαριστω!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος