s.o.s για δικαναλο ενισχυτη σε klipsch rf 82

Reaction score
4.327
To mogami (3103?) είναι μια χαρά καλώδιο. Δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά. Καλύτερα να παίξεις με καμιά nos λάμπα στην προενίσχυση για να προσαρμόσεις τον ήχο. Τα ηχεία τα άκουσες πριν τα πάρεις; Γιατί άμα σου φαίνονται σκληρά από τώρα με "γλυκό" σχετικά υβριδικό ενισχυτή, δεν σε βλέπω να τα κρατάς πολύ....

Reaction score
2
@Άρη το 3103 Mogami εννοείς?Με μια ψιλοαλλαγή στο χώρο βολεύουν και τα 2 Χ 2 m.

Reaction score
2
@Georgesod τον ενισχυτή τον περιμενω σε 3-4 μέρες, τα ηχεία τα έχω χρόνια,για την ώρα έχω καλώδια εργοστασιακα και το αποτέλεσμα μουσικά είναι χάλια αν συνυπολογίσεις και ενισχυτή home cinema onkyo..προσπαθώ να βρω καλώδιο που θα εξισορροπήσει τα αρνητικά των ηχείων , ο unico πιστεύω πως είναι από τις πιο καλές επιλογές ως ευκαιρία...

Reaction score
4.327
E τότε αφού τα 'χες πιστεύω με τον unico έκανες την καλύτερη επιλογή. Πάντως με τα καλώδια μην περιμένεις τεράστιες διαφορές. Αν ήμουν στην θέση σου θα έβαζα τα mogami πάνω και ίσως θα έφτιαχνα ένα λίγο καλύτερο καλώδιο ρεύματος (π.χ. με supra lorand 3x2,5 και βύσματα ότι θες) για να βγει και οικονομικό. Τι λάμπες φοράει ο unico? Και τι μουσική ακούς;

Reaction score
2
@Georgesod φοράει τις λαμπες της μαμας γιατι ο προηγούμενος του είχε κάνει χρήση 38 ωρες, δεν τον εχω ακομη στα χερια μου τον unico.
Τι λες για το καλωδιο ρευματος vincent blue line στα 90 ευρω.Μου το δίνει ο ίδιος που έχει το unico.
To Mogami θα μαλακώσει τον ήχο και θα τονώσει τις μεσαίες?

Reaction score
4.327
Για το καλώδιο ρεύματος δεν έχω άποψη δεν το ξέρω. Πάντως σε σχέση με το μανίσιο κακό δεν θα κάνει. Το mogami (που το έχω στο σύστημά μου) είναι ισορροπημένο τονικά καλώδιο κατά την άποψή μου οπότε μην περιμένεις τόσο δραστικές διαφορές όπως και από κανένα καλώδιο ακόμα και πολλαπλάσιας αξίας. Για τις λάμπες εννοούσα τι τύπο φοράει. Μάλλον 6922 έχει

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Νίκο, όταν πάω σπίτι θα το δω και θα σου πω το μοντέλο

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Νίκο 3082 είναι ο κωδικός στο Mogami, ζεύγος 2μ με μπανάνες σε όλους τους ακροδέκτες.

Reaction score
2
Σε σχέση με το μαμίσιο καλώδιο ρευματος καλό ειναι, πρόσεξε μόνο το μήκος του, να ειναι το λιγότερο 1,5 μ . Εαν ειναι μακρύτερο κανένα πρόβλημα ,εαν ειναι κοντύτερο απο 1,5 μ μην το πάρεις .

Last edited:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
τσιγκουνοτσιφουταρε
εκσαιτιας σου (που λεει και ο οικονομοπουλος)
υπαρχει κριση
αντι να προτεινεις μια κουλουρα χιλιμετρικη , να τζογαρει το πραμα
παςκαιλες για 15 μετρα ...αισχος

Reaction score
2
Ας σοβαρέψουμε τώρα κι ας ακούσουμε προτάσεις για cd player σε σχεση πάντα με τα klipsch rf 82 και τον unison unico p.Ακούω προτάσεις και ιδέες για ελαφρώς μεταχειρισμενες ευκαιρίες σε cd player ή εναλλακτικές?

Reaction score
1.019
Σε σχέση με το μαμίσιο καλώδιο ρευματος καλό ειναι, πρόσεξε μόνο το μήκος του, να ειναι το λιγότερο 1,5 μ . Εαν ειναι μακρύτερο κανένα πρόβλημα ,εαν ειναι κοντύτερο απο 1,5 μ μην το πάρεις .
συγνωμη μηπως μπορεις να μου πεις τι γινεται αν ειναι ενα μετρο?αλλαζει το αποτελεσμα στον ηχο η εχεις μετρησει κατι που δεν ειναι σωστο?

Reaction score
1.019
To Mogami θα μαλακώσει τον ήχο και θα τονώσει τις μεσαίες?

φιλε μου Νικο ,χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος αλλα δεν νομιζω οτι θα δεις τοσο εντονες διαφορες απο ενα καλωδιο,πρωτα χτισε το συστημα σου και μετα αν θες πειραματισου...
παντα φιλικα:)

Reaction score
1.147
συγνωμη μηπως μπορεις να μου πεις τι γινεται αν ειναι ενα μετρο?αλλαζει το αποτελεσμα στον ηχο η εχεις μετρησει κατι που δεν ειναι σωστο?
μη μη μη μη, τί ρωτάς ρε φίλε, άστο να περάσει έτσι στα γρήγορα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος