Ταιριασμα λαμπατου ολοκληρωμενου με ηχεια cav

Reaction score
202
Καλησπερα σε ολους, εχω τα cav md ex3 ηχεια 300watt 6ohms 90db .τι τεχνικα χαρακτηρηστηκα θα πρεπει να εχει το τελικο σταδιου του λαμπατου ενυσχητη? και δεν μπωρο να καταλαβω πως ενας λαμπατος με τοσα λιγα watt στην εξοδο του μπορει να οδηγει μεγαλα σε watt ηχεια? μια τεχνικη προσεγκιση θα βοηθουσε πολυ. Αν εχετε και καποια μοντελα ολοκληρομενων στο νου σας θα βοηθουσε πολυ. ( σε λογικες για την εποχη τιμες)

Reaction score
15.469
χωρις να γνωριζω κατι παραπανω ,θυμηθηκα μια αναφορα εδω στο ποστ 788 για τα CAV MD EX II ...

Reaction score
11.793
Καλησπερα σε ολους, εχω τα cav md ex3 ηχεια 300watt 6ohms 90db .τι τεχνικα χαρακτηρηστηκα θα πρεπει να εχει το τελικο σταδιου του λαμπατου ενυσχητη? και δεν μπωρο να καταλαβω πως ενας λαμπατος με τοσα λιγα watt στην εξοδο του μπορει να οδηγει μεγαλα σε watt ηχεια? μια τεχνικη προσεγκιση θα βοηθουσε πολυ. Αν εχετε και καποια μοντελα ολοκληρομενων στο νου σας θα βοηθουσε πολυ. ( σε λογικες για την εποχη τιμες)
Πρέπει οποσδήποτε να είναι λαμπάτος ο ενισχυτής;

Reaction score
202
Δεν εχω την οικονομικη δινατοτητα για να αλαξω ηχεια γιατι ανα θα αλαζα θα επρεπε να παω σε κατι πολυ πιο ακριβω και με την τιμη πωλησεις τον cav θα επρεπε να βαλω βαθια το χερι στην τσεπι. Απο την αλλη δεν σου κρυβω οτι απο την μικρη ακουστικη εμπειρια που εχω ειναι οτι καλητερο εχω ακουσει.

Reaction score
202
Πρέπει οποσδήποτε να είναι λαμπάτος ο ενισχυτής;
Θα προτημουσα εναν λαμπατο ως εμπειρια . Υβριδικους εχω καταληξει σε cav a12, xindak. Κτλ παντα με βασει αναφορων σχεση τιμης αποδοσης.

Reaction score
11.793
Και εγώ είμαι κατά της άποψης να αλλάξεις ηχεία. Άμα θες, για εμπειρία και μόνο, πάρε μια πλακέτα class D 2x300watt στα 4 ωμ και ένα τροφοδοτικό με συνολικό κόστος κάτω από 150 ευρώ να ταρακουνήσεις τα ηχεία σου. Εκτός και αν δεν τα βάζεις δυνατά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος