ΑΓΟΡΑ ΠΙΚ ΑΠ ΜΕΧΡΙ 350 ΕΥΡΩ

Reaction score
3
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΤΕΛΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ MARANTZ PM 7000 KAI SPEAKERS B&W DM 602 S3,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΙΚ ΑΠ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 350 ΕΥΡΩ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
221
Θα υπαρξουν πολλες προτασεις που πραγματικα αξιζουν τα χρηματα τους απλα εγω θα ηθελα να συμπληρωσω οτι μεγαλο κεφαλαιο ειναι η επιλογη phono stage,παρολο που τα κουτακια αυτα δε γεμιζουν το ματι το ματσαρισμα τους μπορει να αναδειξει η να θαψει πικαπ και κεφαλες καθε κοστους...

Reaction score
3
Θα υπαρξουν πολλες προτασεις που πραγματικα αξιζουν τα χρηματα τους απλα εγω θα ηθελα να συμπληρωσω οτι μεγαλο κεφαλαιο ειναι η επιλογη phono stage,παρολο που τα κουτακια αυτα δε γεμιζουν το ματι το ματσαρισμα τους μπορει να αναδειξει η να θαψει πικαπ και κεφαλες καθε κοστους...
δηλαδη θα πρεπει πρωτα να παρω phono stage,καμια αντιρρηση αλλα δεν το γνωριζω καθολου το θεμα,με τα ηχεια και τον ενισχυτη που εχω,και γνωριζωντας ποσα θα δωσω για πικ απ,εχεις καποια προταση?ευχαριστω

Reaction score
325
Νομίζω το marantz έχει phono πάνω του άρα δεν χρειάζετε αρχικά να πάει σε ξεχωριστή αγορά.

Reaction score
221
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο συνδιασμος 250e για πικαπ + 100e για εξωτερικο phono κατα τη γνωμη μου ειναι πιο αποδοτικος απο 350e για πικαπ με το phono του ενισχυτη

Reaction score
325
Εγώ πάντως με 300 ευρώ είχα πάρει το project μου κα το είχα καταευχαρηστηθεί για χρόνια. Δεν χρειάστηκε να δώσω άπειρα χρήματα για να ακούσω τα βινύλια μου. Δεν μας τρέχουν σε όλους τα χρήματα από τα πατζάκια..

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo