ΑΓΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
νομιζω τελικα οτι ειναι καλυτερα να υπαρχουν ανεξελεγκτες αγγελιες απο το να γεμισει το φορουμ αηδιες:spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful:
Με πέθανες Γιάννο!! χαχαχαχαχχαχ... +1000
*Σε περιμένω σπίτι να ακούσουμε τίποτα.

Reaction score
1.659
Δυστυχώς μετά από αρκετό καιρό αποχής, επαληθεύονται τα λεγόμενά μου και η αντίδρασή μου...
Το αγαπημένο μου site που εξακολουθώ και παρακολουθώ αποστασιοποιημένος, έχει καταλήξει να ασχολείται μόνο με τα μασαζοκαλτσόν της πολιτικής και τις λοιπές αρλούμπες και όχι με το av..
Αντί λοιπόν κύριοι διαχειριστές, να αναρτάτε πόσες αγγελίες είχα προς απόδειξη των λεγομένων σας, γιατί δεν αναρτάτε τώρα τα θέματα που κινούνται για να δούμε πόσα έχουν σχέσει με το αντικείμενο του AV?
To site το σκοτώσατε με την συμπεριφορά σας...έχει καταντήσει ημιθανές και δεν το έχετε καταλάβει...
Δεν καταλάβατε ποτέ ότι οι διαφημίσεις στο site, έρχονται από την αναγνωσιμότητα και την δημοφιλία του και σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιζαν οι αγγελίες σχετικά με το αντικείμενο και το πάρε-δώσε των τρελών με τα μηχανήματα και όχι των λίγων εμπόρων που δεν καταλαβαίνω και τι μπορεί να πείραξαν...
Πάντως για να έχω 1608 likes μόνο από αγγελίες, πρέπει να πούλαγα πολύ καλά πράγματα...(που παρεπειπτόντως σε πολύ λίγα πήρα χρήματα, στα περισσότερα πείρα μηχανήματα κάνοντας την τρέλα μου)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.800
Πες τα ρε μάστορα, επειδή έφυγες εσύ δεν έχει διαφημίσεις και κίνηση στις κανονικές κατηγορίες.

Reaction score
569
Πάντως επειδή παρακολουθώ το σάιτ καθημερινά, προτιμώ να διαβάζω αγγελίες και να ψάχνω πληροφορίες για τα μηχανήματα που πωλούνται, και έτσι μαθαίνω κιόλας, παρά να διαβάζω πολιτικές αναλύσεις που έχουμε κουραστεί να ακούμε.
Ευχαριστώ, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν.

Reaction score
30.456
Υποθέτω πως δε σας αναγκάζει κανείς να διαβάζετε τις κουραστικές πολιτικές αναλύσεις.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.550
Ακριβώς αυτό έπαθα προσωπικά, το πήρα λοιπόν το μάθημά μου, όπως επίσης και το αντικείμενο της φωτογραφίας στο κομμάτι ΄΄ Οι πιο ποθητές ηλεκτρονικές συσκευές ανά είδος’’ ! Πλέον δε θα ξανά ασχοληθώ με το θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗ γενικά (και εκτός site εννοώ)!

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON