gkontoletas
trouble in my brain
- Reaction score
- 2.192
ποια είναι η έκδοση του Office?
Το παραπάνω σημείο απαντάει πλήρως στην ερώτησή μου, ευχαριστώ.[...]
3. Αν στο PC που θες να βάλεις Win 10 έχεις ήδη ενεργοποιημένα Win 7/8/8.1
Κάνεις κανονικά clean install από USB flash στον ίδιο ή άλλο δίσκο, μέσω του hardware id τα Windows θα ενεργοποιηθούν αυτόματα σε λίγες μέρες. [...]
SATA 0 δεν υπαρχει στη μητρική, υπάρχουν 1-2-3-4, να τον βάλω στο 1 ?Βάλε τον δίσκο με το λειτουργικό στη θύρα SATA 0
Μπες στο UEFI σε ΕΖ Mode, δεξιά έχει το boot priority, βάλε τον δίσκο με το λειτουργικό στη πρώτη θέση, βγάλε από τη λίστα όλους τους άλλους εσωτερικούς δίσκους.
Για να κάνεις boot από άλλη συσκευή πατάς το F12, δεν χρειάζεται να μπεις στο UEFI/BIOS
Έχουμε κάποια χρονική εκτίμηση ως προς το πότε θα γίνει αυτό;Χρησιμοποιώ MS Edge μόνο σε ιστοσελίδες που δεν έχουν διαφημίσεις...
Μόλις δώσουν adblock, privacy control, download manager και advance settings θα πετάξω όλους τους άλλους
Τελικά στη θέση 1 ήταν ο boot. Εβγαλα απο τη λίστα του boot τον 2ο δίσκο. Έκανα save changes & exit. Εκανε 2 restart και έμφανίζε το μήνυμα operating system not found. press any key to restart. Εκανα ξανά τις ίδιες κινήσεις μέσα στο uefi ez setup και στην 3η έδειξε να παίρνει μπρός και να βλέπει τον boot δίσκο κανονικά. Δείχνει να δουλεύει οκ αλλα δεν είμαι 100% σίγουρος οτι στο επόμενο restart δεν θα κάνει ξανά τα ίδια...ναι, στο SATA 1
Υπάρχουν μητρικές που ξεκινούν να μετράνε από SATA 0, στα Windows όλα τα προγράμματα που έχουν σχέση με storage ξεκινάνε από τη θέση 0
Τι να κάνω λάθος ? Next-next-finish είναι.κάτι δεν κάνεις σωστά, εγώ εγκατέστησα χωρίς πρόβλημα το Nero 10 Platinum (original)