- Reaction score
- 116
Καλημερίζω!!! Μετα απο ολονυχτια ενασχοληση με τον προβολεα χωρις αποτελεσμα θα ηθελα και την γνωμη σας.
Φανταζομαι οτι εχει σχεση και το αναφερω ,προχτες με την βροχη διακοπηκε το ρευμα την ωρα που λειτουργουσε ο προβολεας ,τον ξεκινησα ξανα και ειδα την ταινια απο την hdmi 1 κανονικα.
Εχθες το βραδυ ομως η hdmi 1 δεν κλειδωνε το σημα με κανενα τροπο ,απο την hdmi2 βλεπω κανονικα.
Ειτε μεσω του πολυκαναλου ειτε συνδεοντας απευθειας πηγη επανω δεν εχω εικονα.
Βλεπει οτι κατι υπαρχει επανω στην hdmi 1 αλλα δεν εχω εικονα.
Στο oppo που βαζω δειχνει την αρχικη οθονη αλλα μετα τιποτα δεν μπαινει στο κεντρικο μενου.
Μονο με το apple tv το παλιο με 720 αναλυση εχω εικονα.
Δοκιμασα και εβαλα και το oppo σε 720 αλλα και παλι δεν εχω σημα (εχω μπλε οθονη).
Τι λετε υπαρχει σωτηρια?
Αν παρεδωσε πνευμα η hdmi φτιαχνετε με λογικο κοστος?
Φανταζομαι οτι εχει σχεση και το αναφερω ,προχτες με την βροχη διακοπηκε το ρευμα την ωρα που λειτουργουσε ο προβολεας ,τον ξεκινησα ξανα και ειδα την ταινια απο την hdmi 1 κανονικα.
Εχθες το βραδυ ομως η hdmi 1 δεν κλειδωνε το σημα με κανενα τροπο ,απο την hdmi2 βλεπω κανονικα.
Ειτε μεσω του πολυκαναλου ειτε συνδεοντας απευθειας πηγη επανω δεν εχω εικονα.
Βλεπει οτι κατι υπαρχει επανω στην hdmi 1 αλλα δεν εχω εικονα.
Στο oppo που βαζω δειχνει την αρχικη οθονη αλλα μετα τιποτα δεν μπαινει στο κεντρικο μενου.
Μονο με το apple tv το παλιο με 720 αναλυση εχω εικονα.
Δοκιμασα και εβαλα και το oppo σε 720 αλλα και παλι δεν εχω σημα (εχω μπλε οθονη).
Τι λετε υπαρχει σωτηρια?
Αν παρεδωσε πνευμα η hdmi φτιαχνετε με λογικο κοστος?