αγορα ηχεια

Reaction score
0
καλησπερα σας
πρωτα απο ολα ειμαι κωφως.
θελω να αγοραζω ηχεια με ενα μικρο δωματιο για tv.pc με την προυποθεση να υπαρχεια πολλα μπαζα και καλη ποιοτητα ηχου πανω απο 500 watt βεβαια σε λογικες τιμες μεχρι 300αρακι.
γιαυτο απευθυνομαι σε σας που ειστε εμπειροι σε τετοια θεματα

Reaction score
0
κοιτα κανενα magnat supreme δαπεδου..
τα εριξα μια μιατια στο γοογλε περα δεξια αριστερα......
αυτο που ειπε ο indikos μια καλη ιδεα αλλα θα μπορουσε να ειναι πιο μικρα σε ογκο,τωρα εσυ που λες για δαπεδο ειναι λιγο αρκετα ακριβουστικο σε σχεση με το αλλο.επισης δεν ξερω αν προσεξατε οτι θελω πανω απο 500 watt

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
επισης δεν ξερω αν προσεξατε οτι θελω πανω απο 500 watt
Δεν υπαρχει αυτο που θες φιλε μου, μικρο ηχειο, μεγαλα μπασα, 500w, μεχρι 300 ευρω.. Καταρχας δεν εχουν σημασια τα βατ του ηχειου, αλλα τα βατ του ενισχυτη που θα τα οδηγησει.

Εθεσες οριο 300 ευρω και σου προτεινα κατι ρεαλιστικο, αυτο https://www.skroutz.gr/s/3919378/Magnat-Monitor-Supreme-802.html που ειναι κατω απο 300. Μετα πας σε επαγγελματικα σαν αυτα που σου δειξε ο φιλος παραπανω.

Reaction score
0
καλησπερα σας
πρωτα απο ολα ειμαι κωφως.
θελω να αγοραζω ηχεια με ενα μικρο δωματιο για tv.pc με την προυποθεση να υπαρχεια πολλα μπαζα και καλη ποιοτητα ηχου πανω απο 500 watt βεβαια σε λογικες τιμες μεχρι 300αρακι.
γιαυτο απευθυνομαι σε σας που ειστε εμπειροι σε τετοια θεματα
Καλησπερα ! εγω θα σας προτεινα εαν εχετε προβλημα με την ακοη σας να πατε σε ακουστικα γιατι σε αντιθεση με τα ηχεια των 300 ευρο τα ακουστικα θα ειναι πιο βολικα σενα μικρο δοματιο και σιγουρα σε αυτη την τιμη θα εχουν καλυτερο ηχο εαν τα ακουτε στο max volume συν το οτι δεν θα ενοχλειτε τους γειτονες (εαν εχετε) . Τα 500W σε "κανονικο"σπιτι ειναι λιγο εξοπραγματικα συν το οτι θελουν πολλα χρηματα για να τα οδηγησει καποιος "ποιοτικα" .

Reaction score
0
χμμμμμ μαλιστα παιδια εχω μια ιδεα ομως θα παω σε ενα μαγαζι να δω σε πραξη αλλα παιδια ξερεται ποιο μαγαζι εχει ποικιλια ηχειων στην μακεδονια αντε στην θεσ/νικη???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis