Klipsch Greek club

Reaction score
494
για να γελάσουμε λίγο...!!!!
με το όλο hifi και hiend ...
αν και ο ενισχυτής μου ειναι avantgarde acoustics model 5+ ( είμαι σίγουρος πώς γνωρίζεται για τί μιλάμε )
το phono stage μου είναι αυτό!!! ( 25 euros!!! )

Reaction score
1.187
Έβγαλε τέτοιο εργαλείο η sony? Θαυμάσια κατασκευή!

Παρατήρηση: Πρωτοποριακή και βολική η θέση για το anti skaiting.
Έβγαζε πολλά καλά εργαλεία η Sony εκείνες τις εποχές...

http://www.thevintageknob.org/sony-PS-X75.html
[DOUBLEPOST=1444586493][/DOUBLEPOST]
για να γελάσουμε λίγο...!!!!
με το όλο hifi και hiend ...
αν και ο ενισχυτής μου ειναι avantgarde acoustics model 5+ ( είμαι σίγουρος πώς γνωρίζεται για τί μιλάμε )
το phono stage μου είναι αυτό!!! ( 25 euros!!! )

Μια χαρά είναι το behringer!

Reaction score
335
Ιακωβε θεωρω οτι αν σε ευχαριστει το συστημα σου μενεις σε αυτο, αλλαγη για την αλλαγη ειναι ριψοκινδυνη, οπως ξερεις σιγουρα.
Εχω τυχει σε ενισχυτικα με λαμπες που απλα δεν μπορουσα να τα κανω να παιξουν. Θυμαμαι χαρακτηρηστικα τον icon audio stereo 40 mkIII και τον Cayin A50T, για παραδειγμα. Τους πουλησα σε χρονο dt!
Το sony δεν παιζεται, θελω να το ακουσω!!!
Οσο για το phono stage: Εχω ενα project phono mm, το φθηνοτερο της σειρας. Καπου 65 Ευρω! Προσωπικα το βρισκω αναλογικοτερο απο το Clearaudio smartphono 2 που ειχα, καπου 450 Ευρω, που τσιριζε. Οποτε γιατι οχι και το beringer?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Vaki δεν εχω βελτιωσει μονο τα δικα σου ηχεια, πολλα μελη εχουν αποφασει να τα κανουν αλλης κλασης ηχεια.
Σχετικα προσφατα μελος που τα <εβαψε> .......δεν πιστευε στα αυτια του.....
Τα κλιπς θελουν λιγα πραματα για να μην αγγιζονται απο ηχεια πολυ μεγαλυτερης αξιας
Αξιοπρεπη συνοδα ζητουν..........η απολαυση ειναι δεδομενη

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.459
Καλό απόγευμα,

Περιμένω λίγο ακόμη να δουλέψουν τα 160 και κάποια στιγμή θα κανονίσουμε για την σχετική αναβάθμιση!

Που και που κάνω απ ευθείας σύγκριση, προς το παρόν είναι πίσω από τα rf.

Μέχρι τότε αν θέλεις ρίξε μια ματιά για τα υλικά του ή πέρνα και από το σπίτι ώστε να έχεις γνώμη και από κοντά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ποσες ωρες εχουν παιξει ?
αν και θα περασω για μια ακροαση
Για τα νεα (οχι περι ναβαθμισης) αλλα για το πως παιζουν θα στα πω απο κοντα

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.459
Καλημέρα,

Δεν έχουν παίξει πάνω από 5-10 ώρες. Θέλουν ακόμη στρώσιμο...

Ευρίσκονται σε δεύτερο χώρο, οπότε καταλαβαίνεις.
Πάντως το Σάββατο αν έχεις χρόνο και διάθεση, κάνεις μια βόλτα από το σπίτι για καφεδάκι και για δοκιμούλα.
Δεκτά και λοιπά μέλη.... για κριτική....

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.459
Αν κάποια στιγμή πραγματοποιηθεί συνάντηση, έχε μαζί σου και κανένα καλώδιο ηχείων... έτσι να δούμε αν υπάρχει ακουστή διαφορά. (2,3-2,5 μ)

Reaction score
335
Σημερα συνεβη μετα απο χρονια: γερμανοι γειτονες μου εκαναν παρατηρηση στις 20:20 λογω εντασης λεει. Βγαζει πραγματι για πρωτη φορα εντασεις ο pure sound με τα 160 m!
Ξενερωσα, αλλα τι να τους πεις...
Ο ηχος πληρης πληροφοριας αλλα οχι κουραστικος. Πολυ ζωντανος θα ελεγα με αρμονικες να σε περιτρυγυριζουν απο ολες τις κατευθυνσεις. Η περιγραφη της εμπειριας μου με τα Klipsch μου θυμιζει τον γλαφυρο τροπο, με τον οποιο ενας κριτης μηχανηματων του περιοδικου ηχος, και νομιζω συναδελφος, περιεγραφε τις ακουστικες εντυπωσεις του πριν λιγες δεκαετιες (Κατσενης, τον θυμαστε;). Ο ηχος διανθισμενος με υψηλο περιγραφικο και αρμονικο πλουτο!
Αυτο που μπορω να πω μεχρι στιγμης ειναι οτι ακουω ενα ηχειο που αν και, ακομα τουλαχιστον, δεν διακρινεται στη φυσικοτητα των φωνων σε σχεση με ενα spendor, Harbeth η Proac, σιγουρα δεν απεχει πολυ απο αυτα και δινει ενα ολοκληρωμενο ηχητικο αποτελεσμα που παραπεμπει σε πιο ακριβα ηχεια.

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.459
Τελικά όλοι τα ίδια παθαίνουν μετά από μια αγορά της συγκεκριμένης εταιρείας...παραμιλάν. Ο Λόγος ? Κατά πρώτον η ποιότητα σχετικά με την τιμή αγοράς. Ξεκινάς λοιπόν με την ιδέα του συμβιβασμού, σχετικά με το ποσό που διαθέτεις και τελικά βρίσκεσαι με ένα προϊόν το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να διατίθεται με τριπλάσια ή τετραπλάσια τιμή! Κατόπιν εντοπίζεις ότι τον ήχο του, δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να τον βαρεθείς, δένεσαι πλέον με αυτόν!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.459
Καλημέρα
Στο τρέχων τεύχος του Ήχου υπάρχει τεστ για την παραπάνω σειρά. Δεν μπορώ να το βρω στα περίπτερα.
Το έχει διαβάσει κανείς?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik