Κεντρικο ηχειο μεχρι 300-350 ευρω

Reaction score
4
Χαιρετω του συμφορουμιτες,
θα ηθελα μια απαντηση στην εξης απορια.....
Ποιο κεντρικο να αγορασω για χωρο 40 τμ και με κοστος μεχρι 300ευρω (350 max)?
Εχω διαβασει στο νετ οτι αν εχει 16μισαρια γουφερ και ειναι 3δρομο ειναι καλυτερα.......:idk:
Ποιο θα ταιριαξει με τον Pioneer LX-71?

Απο μια μικρη ερευνα βρηκα για αρχη το Wharfadale Diamond 10.CM (που εχει τα πραναφερθεντα χαρακτηριστικα).

Reaction score
4
Ποιά ηχεία έχεις για front?
Δυστυχως τα ηχεια ειναι φτιαχτα ...τα μονα χαρακτηριστικα που ξερω ειναι οτι ειναι bass reflex, εχουν twitter αλουμινιου, κορνα, 2 γουφερ 8" το καθενα με σκελετο αλουμινιου.
Ο ηχος που βγαζουν δεν θα τον ελεγα και.... 'ζεστο'. (μπορει να φταιει και ο Pio για αυτο)

Κοιταξα τις επιλογες απο τα αλλα μελη και τα ευχαριστω για τη συμβολη τους, αλλα επειδη προμηνυονται και αλλες αλλαγες στο συστημα, θα ηθελα κατι πιο συγχρονο για να μπορω να τα ματσαρω και με τα υπολοιπα που θα αλλαχτουν.

Reaction score
4
Kανοντας μια πιο ενδελεχη ερευνα βρηκα αυτες τις επιλογες....
Θα προτεινατε κατι απο αυτες ή κατι αλλο?

3δρομα
Kef Q200
Acoustic Energy AE 307
Paradigm CC-190
Wharfedale Diamond 10.CM

2δρομα
Κlipsch RC-52 II
Dali Zenzor Vokal
Monitor Audio Bronze
System Audio SA 520

Reaction score
134
Επειδή συνήθως το κεντρικό επιλέγεται να είναι της ίδιας εταιρίας με τα front μήπως θα έπρεπε πρώτα να κοιτάξεις εκεί μια αναβάθμιση . Αν δεν είσαι διατεθημένος για αλλαγή των front θα σου πρότεινα klipsch

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.165
Θα πρότεινα να σκεφτείς για μια τριάδα front+center που να βρίσκεται στα οικονομικά σου όρια και (αφού πλέον θα διασφαλίζεται η απαραίτητη ομοιογένεια) να αγοράσεις το κεντρικό στην αρχή και τα υπόλοιπα αργότερα.

Reaction score
4
Σε αυτο το ενδεχομενο ποια 3αδα θα προτεινατε....μεχρι 1600 ευρω (με ηχεια δαπεδου), που να ματσαρουν τον pio LX-71?
Yπενθυμιζω πως χωρος ειναι αρκετα μεγαλος, γυρω στα 40τμ (για αυτο και για sub προσανατολιζομαι στο pb-2000)

Reaction score
134
Εγώ θα σου πρότεινα audio physic yara μαζί με το κεντρικό τους ή chario pegasus μαζί με το chario Phoenix.
Το αρνητικό τους είναι Οτι είναι δύσκολα φορτία.

Reaction score
2.482
Σε αυτο το ενδεχομενο ποια 3αδα θα προτεινατε....μεχρι 1600 ευρω (με ηχεια δαπεδου), που να ματσαρουν τον pio LX-71?
Yπενθυμιζω πως χωρος ειναι αρκετα μεγαλος, γυρω στα 40τμ (για αυτο και για sub προσανατολιζομαι στο pb-2000)
Γιατι δεν κοιτας τα svs prime towers και το κεντρικο. Βγαινει στα λεφτα οου θες και εχουν παρει διθυραμβικες κριτικες. Εγω εχω την ultra σειρα αν θες να ακουσεις. Το λεω μιας και πας για pb-2000, αρα ξερεις την εταιρία και εχεις τη δυνατοτητα να αγορασεις απο εξωτερικο.

Reaction score
4
Να πω την αληθεια svs μονο τα sub της εχω δει να.....κινουνται πολυ στα διαφορα φορα. Το κακο ειναι οτι μεχρι να ησυχασουμε απο τα cc sub ειναι δυσκολη η αγορα απο το lsound.eu.
Τωρα που ερχεται η εκθεση θα ακουσω ο,τι μπορω....τα klipsch θα ειναι μεσα στη λιστα λογω ευαισθησιας (60-40 video/audio)

Ευχαριστημενος απο τα ultra?

Reaction score
9
τελικά βρήκες τι κεντρικό ηχείο θα οδηγήσει τον Pioneer LX-71 ?
Αν όχι κοίτα και τα Boston Acoustics

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.295
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale