και streamer και dac και integrated amplifier

melina

Cargo 200
Reaction score
45.902
Και δεν το ανοίγεις μήπως αφαιρέσεις το βύσμα απευθείας από το ηχείο?
τζίφος! πάνω που χάρηκα που είχαν βάλει τα γατάκια βίδες αστεράκια και είχα μύτες και το άνοιξα...οι βίδες κρατάνε μόνο τη μεταλλική σίτα από μπροστά. Κάτω από τη σίτα είναι ένα χάρτινο; πάνελ κολλημένο γύρω-γύρω με αφρώδες στη μεταλλική βάση, και το βύσμα δεν είναι προσβάσιμο. Λίγο που το ξεκόλλησα από κάτω να δω πως είναι είδα πως δεν γίνεται.

Reaction score
834
Καλορίζικο Βασίλη. Καλύτερα φτιάξε ένα καινούριο καλώδιο για τα ηχεία - δεν θα κοστίσει και τίποτε άλλωστε. To καλώδιο που πάει στο "καρφί" του RCA είναι το θετικό (κόκκινο δλδ).

Reaction score
1.551
Το γραφείο είναι κολλητά στον τοίχο (βλέπω τοίχο), τοίχος-αυτί κάτι λιγότερο από μέτρο. Νομίζω ότι θέλει όσο πιο ρηχό ηχείο γίνεται, π.χ. το S3/5 της spendor είναι κάτω από 20 cm...είναι πανάκριβο όμως. Δεν ξέρω τι άλλες (αξιόλογες) επιλογές υπάρχουν σε τόσο μικρό μέγεθος.
άκουσε τα αυτά: http://system-audio.com/wp-content/uploads/2014/05/SA-talent-brochure.pdf

έχω πάρει τα 505 για surround και όσο να ναι τα άκουσα και στέρεο. Τερράστια εικόνα για το μέγεθος τους και εξαφανίζονται κυριολεκτικά. Βέβαια έχουν το κάτι στον ήχο τους, στις χροιές να πω?! που σου θυμίζει την τιμή τους... Giant killers κλπ δεν είναι.Αυτά που σου δείχνω εδώ είναι και αρκετά πιο ακριβά από τα 505. Πάντως αν η οθόνη βγαίνει πιο μπροστά από τα μεγάφωνα των ηχείων στο γραφείο, δεν ξέρω αν αξίζει και τον κόπο.

Ούτως ή άλλως κάτσε να ρθει το καινούργιο απόκτημα και βλέπεις και κάνεις. Φρεσκαρίστηκες για καιρό τώρα με αυτό.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.902
Η εταιρεία της καρδιάς μας (των homecinemaκηδων) δίνει αυτά, και νομίζω ότι πάνω σε αυτή την τιμή έχει ένα έξτρα 10% μέχρι τέλος του μήνα και δωρεάν μεταφορικά (έχω στείλει mail και περιμένω απάντηση). Αν βγαίνουν στα 270 δηλαδή νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.902
άκουσε τα αυτά: http://system-audio.com/wp-content/uploads/2014/05/SA-talent-brochure.pdf

έχω πάρει τα 505 για surround και όσο να ναι τα άκουσα και στέρεο. Τερράστια εικόνα για το μέγεθος τους και εξαφανίζονται κυριολεκτικά. Βέβαια έχουν το κάτι στον ήχο τους, στις χροιές να πω?! που σου θυμίζει την τιμή τους... Giant killers κλπ δεν είναι.Αυτά που σου δείχνω εδώ είναι και αρκετά πιο ακριβά από τα 505. Πάντως αν η οθόνη βγαίνει πιο μπροστά από τα μεγάφωνα των ηχείων στο γραφείο, δεν ξέρω αν αξίζει και τον κόπο.

Ούτως ή άλλως κάτσε να ρθει το καινούργιο απόκτημα και βλέπεις και κάνεις. Φρεσκαρίστηκες για καιρό τώρα με αυτό.
που τα πουλάνε αυτά; στο site τους δεν βγάζει τιμή...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.902
SVS και τα μυαλά στα κάγκελα! :gamer:

Αψογοι στην επικοινωνία όπως και την προηγούμενη φορά.
Το ηχειάκι είναι μικρό όπως το θέλω και αν τυχόν δεν κάνει τη δουλειά του στο γραφείο (που μάλλον θα το καρφώσω στον τοίχο 8-)) θα παίξουν 7.1 ή atmos στο σύστημα αργότερα :laugh::laugh::laugh::laugh: και θα είναι ασορτί στο χρώμα και με το svs subακι μου.
€270, τσάμπα πράμα :welcome:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.675
Πού τα βρήκες τα λεφτά; :tongue:

Καλορίζικα! :drinks:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.902
Πες και καμιά κουβέντα για το πώς παίζει το σύστημα όμως! Τα SVS τι λένε;
Γιώργο το ρεζουμέ είναι ότι παίζει πολύ καλύτερα από αυτό που είχα.
Καταρχάς έλυσα το μεγάλο μου πρόβλημα με το θόρυβο. Στο προηγούμενο με το που έπαιρνε μπροστά το κλιματιστικό στο δίπλα δωμάτιο είχα ένα συνεχή κυκλικό βόμβο στα αυτιά. Επίσης ο ενισχυτής ήταν αναγκαστικά και subwoofer το οποίο χωμένο στη γωνία κάτω από το γραφείο δεν ακούγονταν καθόλου σωστά από κάποια ένταση και πάνω.

Τα svs ακούγονται πολύ καλά, ακούγονται για μεγαλύτερα ηχεία από ότι είναι. Βέβαια στις πολύ (πάρα πολύ) υψηλές εντάσεις τα πράγματα χαλάνε λόγω τοποθέτησης, έχουν port πίσω και λειτουργεί και το γραφείο σαν αντηχείο και τα πράγματα χαλάνε. Δοκίμασα το dsp του jriver και έκοψα χαμηλές και πείραξα λίγο και καμπύλες απόκρισης και τα πράγματα βελτιώνονται σαφέστατα.
Ο ενισχυτής μπορεί να τα ανεβάσει σε μεγάλες εντάσεις, καμία σχέση με ήχο γραφείου δηλαδή (αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση για τα βατ που είναι και για την ευαισθησία των ηχείων). Πιστεύω ότι αν τα έβαζα κολλητά στο τοίχο πιο ψηλά και κλείνοντας τις πίσω οπές τότε το συστηματάκι θα έβγαζε εντάσεις για πάρτυ.
Μου αρέσει και ο ήχος που βγάζει το dac...δεν μπορώ να το περιγράψω εύκολα, γεμάτος ήχος χωρίς όμως να γίνεται κουραστικά αναλυτικός.
Δοκίμασα και ακουστικά, τα in ear που δίνει η samsung στο note και τα AKG K404. Εχει ρύθμιση στο gain, στο high ακούγονται μια χαρά...προβλέπω το επόμενο παιχνίδι να είναι ένα καλό ζευγάρι ακουστικών κάποια στιγμή.

Για την ώρα ακούω για να το μάθω και να στρώσουμε όλοι παρέα, ενισχυτής ηχεία και αυτιά. :)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.909
Ωπ! Νατο το Magic Mouse !!!! (Σχόλιο απο το αλλο thread)

Με γεια! Καλοακουστα! Μου άρεσε η σημασία στη λεπτομέρεια: οι βάσεις των ηχειων!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower