Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.548
παρτε ενα dna βρε να ησυχασετε ...:D

λοιπον...

ετοιμος με συρμα 0,5 mm και 2.5mm διαμετρο στα 0.27Ω

aromamizer.jpg

εντυπωσεις στησιματος -ευκολιες-ατμου και γευσης μετα τα καφεκρασοποτηρα :roflmao:

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Νικο εχω το VTC περιπου ενα μηνα και δεν εχω κανενα προβλημα. Εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις.
Για μενα ειναι το καλυτερο μοντακι μεχρι τα 100€.
Οταν το πηγες στο καταστημα να το ελενξουν,το εστειλαν στιν ecig?

Κανε τον κοπο και βαλε την παλια V1.10 παλι να δεις θα στο κανει παλι? Εγω εβαλα την V2.0 και την αλλαξα με την 1.30 γιατι δεν μου αρεσε η νεα οθονη οπου ηταν ολα μαζι στριμωγμενα και δεν εβλεπα καλα ολες τις ενδειξεις.
Σε ένα άγριο σκάλωμά του ( εκεί που του...γύρισαν τα γράμματα ανάποδα ), πέρασα για λίγο την 1.1 χωρίς αποτέλεσμα. Αλλά δεν ήξερα ότι έβγαλε V2. Θα τη δοκιμάσω πάραυτα μπας και!
Με την ευκαιρία Γιάννη, είχες πάρει κι εσύ τις μπαταρίες Samsung που είχαμε αγοράσει ομαδικά γύρω στο Πάσχα? Ρωτάω γιατί και full φορτισμένη να βάλω μια τέτοια μπαταρία, μόλις ανέβω πάνω απο τα 40W, μου λέει weak battery και μου τα χαμηλώνει. Με τις παλιές Panasonic που του βάζω, όλα καλά ( μέχρι φυσικά να φτάσουν κοντά στο άδειο, εννοείται ).

Reaction score
15.548
παρτε ενα dna βρε να ησυχασετε ...:D

λοιπον...

ετοιμος με συρμα 0,5 mm και 2.5mm διαμετρο στα 0.27Ω

View attachment 53216

εντυπωσεις στησιματος -ευκολιες-ατμου και γευσης μετα τα καφεκρασοποτηρα :roflmao:
εχουμε και λεμε ...

τα ασχημα πρωτα...
.....σε ενα 4ωρο εκανα 4-5ml κοντα και αλλαξα μπαταρια 2600 mah παιζοντας στα 35watt
βεβαια ταπινα οποτε εχει ενα μειον εκει......πιστευω σε νορμαλ κατασταση θα εχει την μιση καταναλωση...

ειναι αερατος αλλα μπορει να γινει ιδιος με τον kayfun v4
.....γευση πολυ καλη και ντουμανι...τον στηνεις πανευκολα με την βαση velocity και η αναπληρωσει υγρου ειναι παιχνιδακι....

Νικελ θα δοκιμασω και θα σας πω....αν και αποτι ειδα εχει λιγο χωρο και θελει τσιπακι dba 200 που μπορει να κατεβει στα 0,04Ω αν θελετε 35-40mm συρμα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Επειδής με έχει πιάσει μια μανία τώρα τελευταία και θέλω να ξαναπιάσω τυλιχτήρια στα χέρια μου(είπα να παίξω με το SS σύρμα),έχει δοκιμάσει κανείς αυτόν(το συγκεκριμένο κλωνάρι δλδ);

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.771
Ο Βασίληηηηηης και ο Κεφάλας έχουν Velocity αλλά δεν ξέρω αν είναι ο συγκεκριμένος.

Reaction score
15.548
Αλήθεια, πότε το έφεραν;
Ευτυχώς που πρέπει να πάω να πάρω Tribeca, θα του ρίξω μια ματιά. :D
δεν θα το πιστευεις....ειναι σαν το VS !

τωρα γυρισα και δεν το εχω δει καθολου.....αυριο θα το δω!!

Επειδής με έχει πιάσει μια μανία τώρα τελευταία και θέλω να ξαναπιάσω τυλιχτήρια στα χέρια μου(είπα να παίξω με το SS σύρμα),έχει δοκιμάσει κανείς αυτόν(το συγκεκριμένο κλωνάρι δλδ);
εγω IVOGO και ειναι καλος...
...μαυτον θα παιξω το dna 200 για αρχη :dance2:
0.04 Ω με 51mm συρμα νικελ ..διπλη με 2.75 mm διαμετρο στα 90 -110 watt :D

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.771
Το έχει δοκιμάσει κανείς;

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.771
Ωχ...>:(

Συρματάκι καλύτερα, είναι και φθηνότερο! :)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Στην πρακτική πλευρά:
Κεραμικό είναι,όπερ οι γλυκές/καπνικες γεύσεις τονίζονται,αλλαααααααααααααααα θέλει μακρόοοοοοοοοοσυρτεεεεεεεες τζούρεεεεεεεεεεες για να πάρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.Δεν το βρήκα και τόσο βολικό αυτό.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.771
Γιώργο κάποια πλήκτρα κολλάνε στο πληκτρολόγιό σου! :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv