Music streaming

Reaction score
1.469
Θελω να στελνω μουσικη οποιαδηποτε ποιοτητας και οποιουδηποτε τυπου αρχειου στον ενισχυτη marantz sr5010 μεσω pc ή iphone ή android tablet τα αρχεια μουσικης να τα εχω σε εναν σκληρο δισκο τυπου nas και να εχω μια εφαρμογη-προγραμμα απο οπου θα εχω οργανωμενη ολη τη μουσικη μου και θα την επιλεγω ασυρματα για να παιζεται στο ηχοσυστημα μου
Πως μπορει να γινει αυτο;

Reaction score
1.469
Ο marantz sr5010 εχει συνδεση wifi και spotify ενω εχει και application για android k ios apple ομως δεν μου αρεσει επισης νομιζω δεν χρειαζεται εξτρα widac
Αυτο που θελω ειναι με αποθηκευτικο χωρο σκηρο δισκο NAS και με ποιο προγραμμα η application θα μπορουσα να διαχειριζομαι κ να πεζω την μουσικη μου και να συνεργαζεται ειτε μεσω pc ειτε μεσω ταμπλετ android ειτε μεσω iphone

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.639
Μια απλή ιδέα: iTunes μέσω AirPlay. Μπορείς να προσθέσεις και amarra ή bitperfect για πιο audiophile.

Reaction score
1.469
Μια απλή ιδέα: iTunes μέσω AirPlay. Μπορείς να προσθέσεις και amarra ή bitperfect για πιο audiophile.
Οι συσκευες μου αυτη τη στιγμη τουλαχιστον ειναι ενα laptop windows νεο σχετικα ενα iphone κ ενα ταμπλετ sams. Android απ τα τρια θα ηθελα να χρησιμοποιω κυριως το android tablet ομως για αυτο γραφω αυριο μεθαυριο το laptop μπορει να γινει macbook κ το tablet android να γινει windows tablet για αυτο θελω να μπορει να χρησιμοποιηθει οποιαδηποτε συσκευη
Τωρα τα amarra κ bitperfect δεν τα γνωριζω κ τα ψαχνω τωρα να δω τι ειναι
Ευχαριστω

Reaction score
1.469
Τα iTunes-AirPlay δουλεύουν και απο Windows.
Το itunes το ξερω πως δουλευει το airplay δεν το χω χρησιμοποιησει ποτε ολα τα χρονια.
Απλα μωρε να εξηγησω καλυτερα εχω παρακολουθησει εκατονταδες video στο youtube κ εχω δει στα περισσοτερα καποιες εφαρμογες τις οποιες χρησιμοποιουν απλα για να διαχειριζονται τις μουσικες βιβλιοθηκες τους με καταπληκτικα γραφικα κτλ
Εμενα οι πηγες του συστηματος μου ειναι ενα thorens td166 για βινυλιο και ψηφιακα αρχει τυπου flac για ολα τα υπολοιπα δεν θελω να χρησιμοποιω cd
Αρα σκεφτομαι να βαλω εναν nas σκληρο δισκο για αποθ.χωρο και καποιο app η software απο το οποιο θα διαχειριζομαι αυτον τον σποθηκευτικο χωρο ,με ωραιο γραφικο περιβαλλον να χει τα εξωφυλλα των κομματιων που παιζω κτλ κτλ
Ολα τα χω βρει εκτος του software που θα μου κανει αυτη τη δουλεια κ θα ναι συμβατο με ολα κ εννοειται πως θα το αγορασω δεν ψαχνω να το βρω κ να το κατεβασω σπασμενο απο torrent κτλ
Και ναι οπως εγραψες παραπανω audiophile software

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.639
iTunes + AirPlay θα κανει αυτα που θέλεις αλλα δεν παίζει πάνω απο 16/48 σε wifi. Εκτός αυτού του μειονεκτήματος ειναι αυτο που ζητάς σε γραφικά ευκολίες συνεργασία με iPhone και iPad remote app και αλλα.
Παίρνεις και ενα MacBook, προσθέτεις και ενα απο τα προγράμματα που σου είπα (δουλεύουν σε συνεργασία με τα iTunes) και είσαι έτοιμος και για πιο audiophile αλλα με καλωδιο, όχι wifi , αν εχεις αρχεία 24/88 και πάνω.
Τωρα σε Windows android δεν ξέρω αν υπαρχει προγραμμα με τις ευκολίες και την λειτουργικότητα των προαναφερθέντων.
Ας πει κάποιος άλλος φίλος που ταλαιπωρείται με τα Windows ;)
Εγώ πάντως με αυτα που σου περιέγραψα είμαι πολυ ευχαριστημένος.

Reaction score
1.469
iTunes + AirPlay θα κανει αυτα που θέλεις αλλα δεν παίζει πάνω απο 16/48 σε wifi. Εκτός αυτού του μειονεκτήματος ειναι αυτο που ζητάς σε γραφικά ευκολίες συνεργασία με iPhone και iPad remote app και αλλα.
Παίρνεις και ενα MacBook, προσθέτεις και ενα απο τα προγράμματα που σου είπα (δουλεύουν σε συνεργασία με τα iTunes) και είσαι έτοιμος και για πιο audiophile αλλα με καλωδιο, όχι wifi , αν εχεις αρχεία 24/88 και πάνω.
Τωρα σε Windows android δεν ξέρω αν υπαρχει προγραμμα με τις ευκολίες και την λειτουργικότητα των προαναφερθέντων.
Ας πει κάποιος άλλος φίλος που ταλαιπωρείται με τα Windows ;)
Εγώ πάντως με αυτα που σου περιέγραψα είμαι πολυ ευχαριστημένος.
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες πολυ χρησιμες
Μια ακομα ερωτηση αν το παω ετσι και μεχρι να παρω ενα macbook που οχι δεν το θελω θα μπορουσα να χρησιμοποιω το itunes k to amarra στο windows laptop?

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.639
iTunes ναι-amarra νομιζω ειναι μονο για mac os.

Αλλα με iTunes εισαι αρχηγος και χωρις amarra

Reaction score
815
Εγώ τους σκληρούς δίσκους (απλά ακόμη δεν έφτιαξα το ΝΑS) τους έχω συνδεμένους στο mac mini και αυτό μέσω dac στο ηχοσύστημα. Και είτε με το ταμπλετ (android) είτε με το κινητό μου (android) είτε με το λαπτοπ(wndows), ασύρματα με το teamviewer διαχειρίζομαι το μακμίνι. Το ίδιο έκανα όταν είχα τους δίσκους σε windows pc ή οταν συνδεω τον δισκο στο λαπτοπ. Η εγκατάσταση έχει ως εξης. Σύνδεση ιντερνετ οποιαδήποτε με ασύρματο ρουτερ. Μπορει και με ενσύρματο οπότε το υλοποιώ με δίκτυο μεσω των μπριζών ρεύματος. Εγκατέστησα το teamviewer σε όλες τις συσκευές (είναι ελεύθερο για μη εμπορική χρήση) και με το ταμπλετ ή το κινητό μου γίνομαι remote χρηστης του μακμινι. Αλλη λύση εφόσον είναι όλα στον ίδιο χωρο βάλε την μεγάλη tv σαν οθόνη υπολογιστή όπως και τον βιντεοπροβολέα, και με ασυρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι χειρίζεσαι το υπολογιστή με το ΝΑS και απολαμβάνεις την μουσική σου βιβλιοθήκη. Ελπίζω να βοήθησα.

Reaction score
1.469
Εγώ τους σκληρούς δίσκους (απλά ακόμη δεν έφτιαξα το ΝΑS) τους έχω συνδεμένους στο mac mini και αυτό μέσω dac στο ηχοσύστημα. Και είτε με το ταμπλετ (android) είτε με το κινητό μου (android) είτε με το λαπτοπ(wndows), ασύρματα με το teamviewer διαχειρίζομαι το μακμίνι. Το ίδιο έκανα όταν είχα τους δίσκους σε windows pc ή οταν συνδεω τον δισκο στο λαπτοπ. Η εγκατάσταση έχει ως εξης. Σύνδεση ιντερνετ οποιαδήποτε με ασύρματο ρουτερ. Μπορει και με ενσύρματο οπότε το υλοποιώ με δίκτυο μεσω των μπριζών ρεύματος. Εγκατέστησα το teamviewer σε όλες τις συσκευές (είναι ελεύθερο για μη εμπορική χρήση) και με το ταμπλετ ή το κινητό μου γίνομαι remote χρηστης του μακμινι. Αλλη λύση εφόσον είναι όλα στον ίδιο χωρο βάλε την μεγάλη tv σαν οθόνη υπολογιστή όπως και τον βιντεοπροβολέα, και με ασυρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι χειρίζεσαι το υπολογιστή με το ΝΑS και απολαμβάνεις την μουσική σου βιβλιοθήκη. Ελπίζω να βοήθησα.
Ακουγεται πολυ ωραια προταση
Θα την ψαξω αναλυτικα σε ευχαριστω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead