- Reaction score
- 677
Μήπως το audirvana έχει λίγο ρολ οφ στα ψηλά ...?? Λέω μήπως..??Κι εγώ έχω την ίδια άποψη. Πολύ loudnessίζει το amarra.
Και εκτός των άλλων το audirvana είναι και πιο...αλαφρύ!
Μήπως το audirvana έχει λίγο ρολ οφ στα ψηλά ...?? Λέω μήπως..??Κι εγώ έχω την ίδια άποψη. Πολύ loudnessίζει το amarra.
Και εκτός των άλλων το audirvana είναι και πιο...αλαφρύ!
ωχ.... ωχ!Μήπως το audirvana έχει λίγο ρολ οφ στα ψηλά ...?? Λέω μήπως..??

Σε φροντισμένο και μετρημένο ηχητικά χώρο με τα δυο software α-β??ωχ.... ωχ!
Και εάν ο χώρος "ενισχύει" τις υψηλές... η με ένα "τονισμένο" καλωδιοφιδάκι.... μήπως φέρνει μια ισορροπία αυτό...![]()
Το σχόλιο, ήταν γενική παρατήρηση.... και τα όποια λάθος συμπεράσματα που μπορούν να βγουν! Εαν είναι έτσι όπως τα λες, και δεν υπάρχει άλλος τρόπος ελέγχου, τότε κρατάς αυτό που σου πάει καλύτερα. Εγώ να φανταστείς στα ψηφιακά έχω για μέτρο σύγκρισης (όπως το έχω πει κιόλας) το άκουσμα από τα Grimm στην Athens pro audio και του φίλου σου του Αντώνη με τα Altair+ CH Precision!Σε φροντισμένο και μετρημένο ηχητικά χώρο με τα δυο software α-β??![]()
Ότι και να ακούς στον Αντώνη δεν είναι σωστό !!!Το σχόλιο, ήταν γενική παρατήρηση.... και τα όποια λάθος συμπεράσματα που μπορούν να βγουν! Εαν είναι έτσι όπως τα λες, και δεν υπάρχει άλλος τρόπος ελέγχου, τότε κρατάς αυτό που σου πάει καλύτερα. Εγώ να φανταστείς στα ψηφιακά έχω για μέτρο σύγκρισης (όπως το έχω πει κιόλας) το άκουσμα από τα Grimm στην Athens pro audio και του φίλου σου του Αντώνη με τα Altair+ CH Precision!

Τότε τράβα το mac εκεί....και κανε τα τέστ....Ότι και να ακούς στον Αντώνη δεν είναι σωστό !!!
Είναι απλώς... τέλειο !!!!

Επιφυλλασομαι προς το παρον να απαντησω, πρωτον γιατι δεν εχουν περασει αρκετες ωρες δοκιμης και δευτερον γιατι φοβαμαι τους ευηχους χρωματισμους (προτιμω την ακριβεια) που θα με "μαγεψουν", αλλα και το placebo effect.Τι σου πε τ αυτι σου?
Εντυπωσεις?
Εγω με Amarra παιζω.