MAC ... τι ήχος!

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Μα το ίδιο είναι,σε όλα παρεμβάλλεται πλακέτα που μιλάει με τις usb routes και δίνει Ι2S,το ότι είναι κοντά και δεν βλέπεις το καλώδιο είναι το μόνο που αλλάζει.Σημασία στην απόσταση έχει μόνο μετά το I2S,πρέπει να είναι οπωσδήποτε κάτω από 10 cm λέει το πρωτόκολο αλλά έχει δει και 50 cm χωρίς πρόβλημα.
Ιδανικά το κάθε path με δικό του ground.
Ο τύπος που έβαλες παραπάνω,ζητάει 50 ευρώ για το Pi και 30 για την πλακέτα.Δεν θα την εμπιστευόμουν...
Αν θέλεις λύση της προκοπής για I2S,εδώ είσαι.
Ψειρισμένο όσο δεν γίνεται...
Μην κολάς με το Rpi, στα link που ανέβασα υπάρχουν και άλλα boards, π.χ τo Beaglebone Black βγάζει απευθείας i2s, το ίδιο και το UDOO.
upload_2014-4-6_13-22-23.png

Reaction score
677
Μην κολάς με το Rpi, στα link που ανέβασα υπάρχουν και άλλα boards, π.χ τo Beaglebone Black βγάζει απευθείας i2s, το ίδιο και το UDOO.
View attachment 33751
.....τα οποία επίσης χρειάζονται ξεχωριστή πλακέτα για εξωτερικά ρολόγια,που ακόμα είναι στα σκαριά και δεν βλέπω όρεξη..
Και που δεν παίζουν 44.1 προς το παρόν.
Όπως βλέπεις έχει πέσει άγριο ψάξιμο (γνώρισμα των Linuxάδων).

Γενικά,θα μπορούσαν να παίξουν.Αλλά όχι μόνα τους,θέλουν πολλά συνοδευτικά για να παίξουν έστω και τα ελάχιστα σημερινά ζητούμενα.
Και προς τι η φασαρία;Αφού με ένα interface όπως αυτό που ποστάρισα καθαρίζεις και δεν σε νοιάζει τι έχει μπροστά και πίσω του.
Πχ.ΒΒΒ>I2S board>Dac.
Και παίζει τα πάντα όλα,PCM,DSD,ξεχωριστά ρολόγια για 44.1 και 48 (και τα πολλαπλάσια τους),γαλβανική απομόνωση (πιο must δεν υπάρχει),ξεχωριστές ταυτόχρονες εξόδους,κλπ.κλπ..
Θα κολλούσες στα 50 ευρώ για όλα αυτά;(η διαφορά από τα 30 του τύπου,στα 80 του Βούλγαρου).

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
.....τα οποία επίσης χρειάζονται ξεχωριστή πλακέτα για εξωτερικά ρολόγια,που ακόμα είναι στα σκαριά και δεν βλέπω όρεξη..
Και που δεν παίζουν 44.1 προς το παρόν.
Όπως βλέπεις έχει πέσει άγριο ψάξιμο (γνώρισμα των Linuxάδων).

Γενικά,θα μπορούσαν να παίξουν.Αλλά όχι μόνα τους,θέλουν πολλά συνοδευτικά για να παίξουν έστω και τα ελάχιστα σημερινά ζητούμενα.
Και προς τι η φασαρία;Αφού με ένα interface όπως αυτό που ποστάρισα καθαρίζεις και δεν σε νοιάζει τι έχει μπροστά και πίσω του.
Πχ.ΒΒΒ>I2S board>Dac.
Και παίζει τα πάντα όλα,PCM,DSD,ξεχωριστά ρολόγια για 44.1 και 48 (και τα πολλαπλάσια τους),γαλβανική απομόνωση (πιο must δεν υπάρχει),ξεχωριστές ταυτόχρονες εξόδους,κλπ.κλπ..
Θα κολλούσες στα 50 ευρώ για όλα αυτά;(η διαφορά από τα 30 του τύπου,στα 80 του Βούλγαρου).
Το τί ισχύει τώρα το ξέρουμε καλά, εγώ μιλάω για αυτό που έρχεται, αλλά δεν θες να το καταλάβεις.

Ας ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα σε 6-8 μήνες.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
ναι και οι 6-8 μηνες θα γινουν 12 με σιγουρα καποια αλυτα σκαλωματα και προβληματα που θα βγουν αμεσως και θα ψαχνουμε για λυσεις στο διαδικτυο ωε συνηθως!!!!!

Γιαυτο φιλε μου Stamatiski παρε για την ωρα ενα mac mini με 8 ομως giga ram ....και παιξε με Amarra και Audirvana plus........και το Jriver με εκδοση για Mac που εγκατεστησα δυστυχως δεν παιζει καλλιτερα απο τα δυο software που προανεφερα.......φταιει ο κωδικας που γραφτηκε το software ,φταινε οι converters της IZOTOPE (http://store.soundminer.com/blog/soundminer-izotope-pr/) φταινε τα κολληματα μας......παντως παιζουν καλλιτερα απο PC .....δυστυχως βεβαια μιας και τα θελει τα φραγκα του το Μακακι!!!
και εχω χρονια PC με εγκατετσημενα το Foobar,Jriver και Samplitude ...http://www.samplitude.com/en/....και ας ειναι για DAW!!!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
μα αφου ολα ειναι μπιτ περφεκτ, γιατι ακουγονται διαφορετικα?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
O καθενας πιστευει οτι το προιον του ειναι bit perfect...ετσι μας λενε τουλαχιστον.....εμεις αποφασιζουμε προς τα που θα παμε!!!:D:D

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
μα αφου ολα ειναι μπιτ περφεκτ, γιατι ακουγονται διαφορετικα?
ειναι το κολπο αυτο για να σε οδηγησουν στο τελος στην αποκτηση ενος πικαπιου και να σταματησεις την αναζητηση.....:):)

Reaction score
8.905
ειναι το κολπο αυτο για να σε οδηγησουν στο τελος στην αποκτηση ενος πικαπιου.....:):)
Εκεί να δεις πως αλλάζουν τα στάνταρντ...:whistling: κόλαση Βλασάρα....:prankster:

Reaction score
677
ναι και οι 6-8 μηνες θα γινουν 12 με σιγουρα καποια αλυτα σκαλωματα και προβληματα που θα βγουν αμεσως και θα ψαχνουμε για λυσεις στο διαδικτυο ωε συνηθως!!!!!

Γιαυτο φιλε μου Stamatiski παρε για την ωρα ενα mac mini με 8 ομως giga ram ....και παιξε με Amarra και Audirvana plus........και το Jriver με εκδοση για Mac που εγκατεστησα δυστυχως δεν παιζει καλλιτερα απο τα δυο software που προανεφερα.......φταιει ο κωδικας που γραφτηκε το software ,φταινε οι converters της IZOTOPE (http://store.soundminer.com/blog/soundminer-izotope-pr/) φταινε τα κολληματα μας......παντως παιζουν καλλιτερα απο PC .....δυστυχως βεβαια μιας και τα θελει τα φραγκα του το Μακακι!!!
και εχω χρονια PC με εγκατετσημενα το Foobar,Jriver και Samplitude ...http://www.samplitude.com/en/....και ας ειναι για DAW!!!
Καλά,εκεί που τα win και τα μάκια τελικιάζουν,το λινουξ αλλάζει δεύτερη.:D
Ουδεμία σύγκριση,λυπάμαι,στην σειρά τα βάλαμε....(Γι΄αυτό λες ο άλλος να ζητάει 45κ; )

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Καλά,εκεί που τα win και τα μάκια τελικιάζουν,το λινουξ αλλάζει δεύτερη.:D
Ουδεμία σύγκριση,λυπάμαι,στην σειρά τα βάλαμε....(Γι΄αυτό λες ο άλλος να ζητάει 45κ; )
φιλαρακι σε πιστευω και το θεωρω λογικο...απλα εγω για την ωρα δεν μπορω να το δοκιμασω......αμα ερθουν νεοι δραιβερςςςς θα το τσεκαρω και αν μου βγει η συνταγη ...τον πουλο ΑΡΜ το μακιον!!!!:D:D

Reaction score
677
Το τί ισχύει τώρα το ξέρουμε καλά, εγώ μιλάω για αυτό που έρχεται, αλλά δεν θες να το καταλάβεις.

Ας ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα σε 6-8 μήνες.
Χάρη καταλαβαίνω,αλλά όλα έχουν το κόστος τους.
Τα εξαρτήματα που μετράνε,κοστίζουν.Πάντα diy μιλάμε,έτσι;
Κοίτα πόσο έχουν τα ρολόγια της κράιστεκ που είναι προκοπής,κοίτα πόσο κάνουν οι καλοί δέκτες,η καλή τροφοδοσία,κλπ..
Μακάρι να καθαρίζαμε με λίγα.
Ακόμα και τότε λοιπόν,θα πρέπει να πέσει χέριασμα.
Κι αν το κάνει θα παντρευτείς και το pcάκι.Καλύτερα χώρια λοιπόν.
Και να μπορείς να βάλεις μπροστά του ότι θέλεις,Win,Mac,Linux η ακόμα καλύτερα μια custom,headless διανομή με τα απολύτως μα απολύτως απαραίτητα για αναπαραγωγή και επεξεργασία.
Εκεί κοιτάμε να κάνουμε όλοι δουλειά...

loudobic

AVSite Member
Reaction score
300
Παιδια μετά απο χρόνια Jriver σε PC, πήρα και εγώ πριν 10μέρες ενα macbook pro. Εχω και Amarra και Audirvana plus... προσωπικά μου κάθεται καλύτερα το Audirvana plus....

Reaction score
677
Παιδια μετά απο χρόνια Jriver σε PC, πήρα και εγώ πριν 10μέρες ενα macbook pro. Εχω και Amarra και Audirvana plus... προσωπικά μου κάθεται καλύτερα το Audirvana plus....
Είσαι χαϊεντάς αδιόρθωτος ρε μπαγάσα.:D
Το audirvana είναι πιο hiendδικο ενώ το amarra πιο ακριβές, πιο στουντιακό.

Reaction score
1.848
Κι εγώ έχω την ίδια άποψη. Πολύ loudnessίζει το amarra.

Και εκτός των άλλων το audirvana είναι και πιο...αλαφρύ!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
300
Είσαι χαϊεντάς αδιόρθωτος ρε μπαγάσα.:D
Το audirvana είναι πιο hiendδικο ενώ το amarra πιο ακριβές, πιο στουντιακό.
Λες??? δεν το είχα καταλάβει ετσι.... :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.590
Members
38.576
Νεότερο μέλος