- Reaction score
- 79.169
Μπορεί να έχει κι εδώ λογαριασμό. 

Μην κολάς με το Rpi, στα link που ανέβασα υπάρχουν και άλλα boards, π.χ τo Beaglebone Black βγάζει απευθείας i2s, το ίδιο και το UDOO.Μα το ίδιο είναι,σε όλα παρεμβάλλεται πλακέτα που μιλάει με τις usb routes και δίνει Ι2S,το ότι είναι κοντά και δεν βλέπεις το καλώδιο είναι το μόνο που αλλάζει.Σημασία στην απόσταση έχει μόνο μετά το I2S,πρέπει να είναι οπωσδήποτε κάτω από 10 cm λέει το πρωτόκολο αλλά έχει δει και 50 cm χωρίς πρόβλημα.
Ιδανικά το κάθε path με δικό του ground.
Ο τύπος που έβαλες παραπάνω,ζητάει 50 ευρώ για το Pi και 30 για την πλακέτα.Δεν θα την εμπιστευόμουν...
Αν θέλεις λύση της προκοπής για I2S,εδώ είσαι.
Ψειρισμένο όσο δεν γίνεται...
.....τα οποία επίσης χρειάζονται ξεχωριστή πλακέτα για εξωτερικά ρολόγια,που ακόμα είναι στα σκαριά και δεν βλέπω όρεξη..Μην κολάς με το Rpi, στα link που ανέβασα υπάρχουν και άλλα boards, π.χ τo Beaglebone Black βγάζει απευθείας i2s, το ίδιο και το UDOO.
View attachment 33751
Το τί ισχύει τώρα το ξέρουμε καλά, εγώ μιλάω για αυτό που έρχεται, αλλά δεν θες να το καταλάβεις......τα οποία επίσης χρειάζονται ξεχωριστή πλακέτα για εξωτερικά ρολόγια,που ακόμα είναι στα σκαριά και δεν βλέπω όρεξη..
Και που δεν παίζουν 44.1 προς το παρόν.
Όπως βλέπεις έχει πέσει άγριο ψάξιμο (γνώρισμα των Linuxάδων).
Γενικά,θα μπορούσαν να παίξουν.Αλλά όχι μόνα τους,θέλουν πολλά συνοδευτικά για να παίξουν έστω και τα ελάχιστα σημερινά ζητούμενα.
Και προς τι η φασαρία;Αφού με ένα interface όπως αυτό που ποστάρισα καθαρίζεις και δεν σε νοιάζει τι έχει μπροστά και πίσω του.
Πχ.ΒΒΒ>I2S board>Dac.
Και παίζει τα πάντα όλα,PCM,DSD,ξεχωριστά ρολόγια για 44.1 και 48 (και τα πολλαπλάσια τους),γαλβανική απομόνωση (πιο must δεν υπάρχει),ξεχωριστές ταυτόχρονες εξόδους,κλπ.κλπ..
Θα κολλούσες στα 50 ευρώ για όλα αυτά;(η διαφορά από τα 30 του τύπου,στα 80 του Βούλγαρου).
Γιατί δεν είναι πέρφεκτ...?μα αφου ολα ειναι μπιτ περφεκτ, γιατι ακουγονται διαφορετικα?
ειναι το κολπο αυτο για να σε οδηγησουν στο τελος στην αποκτηση ενος πικαπιου και να σταματησεις την αναζητηση.....μα αφου ολα ειναι μπιτ περφεκτ, γιατι ακουγονται διαφορετικα?
Εκεί να δεις πως αλλάζουν τα στάνταρντ...ειναι το κολπο αυτο για να σε οδηγησουν στο τελος στην αποκτηση ενος πικαπιου.....![]()
κόλαση Βλασάρα....
Συμφωνώ αλλού είναι ουσία και όχι στο μπιτ πέρφεκτ.δηλαδή είναι μπίτ για μπίτ....εγω παιζω με jriver σε win 8.1 και τρελαίνομαι...
![]()
Καλά,εκεί που τα win και τα μάκια τελικιάζουν,το λινουξ αλλάζει δεύτερη.ναι και οι 6-8 μηνες θα γινουν 12 με σιγουρα καποια αλυτα σκαλωματα και προβληματα που θα βγουν αμεσως και θα ψαχνουμε για λυσεις στο διαδικτυο ωε συνηθως!!!!!
Γιαυτο φιλε μου Stamatiski παρε για την ωρα ενα mac mini με 8 ομως giga ram ....και παιξε με Amarra και Audirvana plus........και το Jriver με εκδοση για Mac που εγκατεστησα δυστυχως δεν παιζει καλλιτερα απο τα δυο software που προανεφερα.......φταιει ο κωδικας που γραφτηκε το software ,φταινε οι converters της IZOTOPE (http://store.soundminer.com/blog/soundminer-izotope-pr/) φταινε τα κολληματα μας......παντως παιζουν καλλιτερα απο PC .....δυστυχως βεβαια μιας και τα θελει τα φραγκα του το Μακακι!!!
και εχω χρονια PC με εγκατετσημενα το Foobar,Jriver και Samplitude ...http://www.samplitude.com/en/....και ας ειναι για DAW!!!
φιλαρακι σε πιστευω και το θεωρω λογικο...απλα εγω για την ωρα δεν μπορω να το δοκιμασω......αμα ερθουν νεοι δραιβερςςςς θα το τσεκαρω και αν μου βγει η συνταγη ...τον πουλο ΑΡΜ το μακιον!!!!Καλά,εκεί που τα win και τα μάκια τελικιάζουν,το λινουξ αλλάζει δεύτερη.
Ουδεμία σύγκριση,λυπάμαι,στην σειρά τα βάλαμε....(Γι΄αυτό λες ο άλλος να ζητάει 45κ; )
Χάρη καταλαβαίνω,αλλά όλα έχουν το κόστος τους.Το τί ισχύει τώρα το ξέρουμε καλά, εγώ μιλάω για αυτό που έρχεται, αλλά δεν θες να το καταλάβεις.
Ας ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα σε 6-8 μήνες.
Είσαι χαϊεντάς αδιόρθωτος ρε μπαγάσα.Παιδια μετά απο χρόνια Jriver σε PC, πήρα και εγώ πριν 10μέρες ενα macbook pro. Εχω και Amarra και Audirvana plus... προσωπικά μου κάθεται καλύτερα το Audirvana plus....
Κι εγώ έχω την ίδια άποψη. Πολύ loudnessίζει το amarra.Παιδια μετά απο χρόνια Jriver σε PC, πήρα και εγώ πριν 10μέρες ενα macbook pro. Εχω και Amarra και Audirvana plus... προσωπικά μου κάθεται καλύτερα το Audirvana plus....
Λες??? δεν το είχα καταλάβει ετσι....Είσαι χαϊεντάς αδιόρθωτος ρε μπαγάσα.
Το audirvana είναι πιο hiendδικο ενώ το amarra πιο ακριβές, πιο στουντιακό.