Επισκευή musical fidelity P170 στη Θεσσαλονίκη

Reaction score
1.832
είχα πάρει μεταχειρισμένο από ανταλλαγή έναν musical fidelity p170.

Δεν τον είχα βάλει στο σύστημα να τον ακούσω...ολοκληρωμένα και όπως φαίνεται το αριστερό κανάλι έχει θεματάκι.

Όταν δίνω γκάζια "κλάνει" το ηχείο, σαν να τελειώνει η ισχύς του.

Ψάχνω σοβαρό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη να τον ελέγξει-ρυθμίσει-επισκευάσει.

Για πείτε.

Reaction score
1.832

Reaction score
1
Ωχ Ωχ Ωχ! Μου ξυπνά άγρια ένστικτα. Πριν από 2 χρόνια πήγα έναν kenwood ολοκληρωμένο για επισκευή.Μόνο δύο μήνες αναμονή και μου γύρισε ότι καλύτερο σε kenwood. Μίξερ κουζίνας όμως!!!!! Το κερασάκι ήταν οι δικαιολογίες. Ενα μίγμα mosfet, sanken και δινορευμάτων Foucault!!!!!!!!. Για κακή του τύχη ήξερα τι ήταν αυτά που περιέγραφε. Δέν πληρώθηκε, ο ενισχυτής πήγε στον κ. Πετρόπουλο και έγινε ξανά ενισχυτής. Δεν θυμάμαι όνομα, κοντά στο Γ΄Σ.Σ. στην οδό Ιωαννίνων ήταν.
καλές γιορτές σε όλους.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.568
Ωχ Ωχ Ωχ! Μου ξυπνά άγρια ένστικτα. Πριν από 2 χρόνια πήγα έναν kenwood ολοκληρωμένο για επισκευή.Μόνο δύο μήνες αναμονή και μου γύρισε ότι καλύτερο σε kenwood. Μίξερ κουζίνας όμως!!!!! Το κερασάκι ήταν οι δικαιολογίες. Ενα μίγμα mosfet, sanken και δινορευμάτων Foucault!!!!!!!!. Για κακή του τύχη ήξερα τι ήταν αυτά που περιέγραφε. Δέν πληρώθηκε, ο ενισχυτής πήγε στον κ. Πετρόπουλο και έγινε ξανά ενισχυτής. Δεν θυμάμαι όνομα, κοντά στο Γ΄Σ.Σ. στην οδό Ιωαννίνων ήταν.
καλές γιορτές σε όλους.
:roflmao::roflmao::roflmao:
Ομοιοπαθείς!
Μια απο τα ίδια, απο τον ίδιο!!!

Reaction score
69
Στεργιο καλησπερα. Πριν κανουμε ανταλαγη δεν ειχε καποιο θεμα. Τον εχει επισκευασει ο Πετροπουλος (east electronics).
Τωρα να εγινε κατι στην μεταφορα εκτος το οτι εσπασε το καπακι...
http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=59595

http://avclub.gr/forum/showthread.p...y-p170-by-Vintage-Service-(Sakis-petropoulos)

Εγω παντως δεν θυμαμαι να μου εκανε τιποτα.Αν θες παρε ενα τηλ τον Πετροπουλο να ρωτησεις
Εχεις δοκιμασει αλλο ηχειο?

Reaction score
4.302
εγω απο τεχνικους οταν υπαρχει προβλημα πηγαινω κοντα στο γηπεδο της Τουμπας (οδος Πεστων, νομιζω 42). Κωστας Ταιτζογλου λεγεται, ειμαι ευχαριστημενος. Το τηλ ειναι 2310 903 410. Θεματα που εχουν σχεση με ενισχυτες ηχεια κλπ μια χαρα το κατεχουν το αθλημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt