Τελικός για Magnepan 3.5r?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Καλα υπαρχουν ακομη οπαδοι?
Οι τεχνολογιες δεν εχουν σημασια, η υλοποιηση μετραει.
Εγω για home cinema θα προτιμουσα ψηφιακους και μονον.
Για στερεο αναλογα με την υπολοιηση.
Ο φιλος μου ο Γκονης παιζει τα μαγκνεπαν με Κρελλ σωστοτατα.
Ο φιλος μου ο Κωστας δεν εχει Μαγκνεπαν ακριβως αλλα τα παιζει με ψηφιακους σωστοτατα. .
Ο φιλος μου ο Σακης τα παιζει με Hegel σωστοτατα.
Ο Vet και ο Wizzy και ο Dalipis δεν εχουν Magnepan .

ΚΑι τελος ο δασκαλος Μη δουλευει με μοντουλαρισμενα ψηφιακα αλλα αυτος εχει Sony.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.175
εγω ρε τα εχω ολα και συμφερω, ειμαι και οικονομικος στο φαι

αυτος ο mmourtos δεν ξερουμε ακομα τι εχει, αλλα που θα παει, θα το παρει το ρακ...

Μετα θ ασχοληθουμε με τα ρευματα, τις γειωσεις του σπιτιου κλπ..

Εκει θα σας παει ακλαφτους..

Αντε και καλα να μας μπει ο νεος χρονος..

Οποιος εχει κεφι κ ορεξη, εδω ειναι , ας γραψει..

Γουελκαμ δε νιου μεμπερ, Κοστας Εαρ !

Reaction score
1.831
Καλή Χρονιά παλουκάριαααααα, είτε με λάμπες, είτε με κλασντέδια, είτε με επαγγελματικά, είτε με mp3 είτε με χαιεντσουπερντουπερφλάκια!

ΥΓ:(εσύ τζώνε που έχεις και απ'τα δυο μας έχεις πει ποια έχεις μόνιμα στο σύστημα και ποια βάζεις για..."αλλαγή?")

Last edited by a moderator:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.175
Πλεον , ενω ημουν φανατικος λαμπακιας "μουσικοτητας" , ακουω μονο με τα ψηφιακα.
Βαζω ετσι και τις λαμπες καμια φορα να ακουω, η τ ανοιγω για χαβαλε να ξεγελαω τη γυναικα μου να νομιζει πως ακουμε με τις λαμπες.

Ελα που ξερει ομως κ παει κ βλεπει κ τα καλωδια η ατιμη!!

:D:D:p

Reaction score
1.831
Πλεον , ενω ημουν φανατικος λαμπακιας "μουσικοτητας" , ακουω μονο με τα ψηφιακα.
Βαζω ετσι και τις λαμπες καμια φορα να ακουω, η τ ανοιγω για χαβαλε να ξεγελαω τη γυναικα μου να νομιζει πως ακουμε με τις λαμπες.

Ελα που ξερει ομως κ παει κ βλεπει κ τα καλωδια η ατιμη!!

:D:D:p
Αυτό θα πει τεστιμόνιαλ!
Αυτή είναι άποψη με βαρύτητα που βοηθάει τον κόσμο.
Από λάμπα-λάμπα σε πσηφιακό.
Όλα τα άλλα είναι για να βγάζουμε τις κ@βλες μας στο πληχτρολόγιο.

Και δεν υπάρχουν στιγμές που να σου λείπει κάτι φίλε τζώνε? Σε κάποια κομμάτια? Δεν έχεις πει ποτέ "ναι αλλά αυτό εδώ ήταν έτσι, τώρα είναι γιουβέτσι κλπ κλπ"

ε?

Reaction score
296
Καταγγέλλω παραπληροφόρηση....
απαγορεύεται να ανάβεις τις λάμπες χωρίς να έχεις συνδεδεμένο φορτίο (δλδ ηχεία).

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Βασικά, κάθε φορά που ο Κοτσίδης ανάβει τους λαμπάτους για να "ρίξει στάχτη" στα μάτια της συντρόφου του, η Δ.Ε.Η. του ανάβει και μία λαμπάδα ίσα με το μπόι του!:D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.662
Αν ήταν με το βάρος του θα ήταν καλύτερα! :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.042
Ο Γιαννάκης για μένα υπήρξε δάσκαλος στην φωτογραφία. Έμαθα 5 πράγματα και φυσικά μπροστά του δε ξέρω τίποτα στον τομέα..
Έχω ρίξει πολύ γέλιο με πράγματα που μου έχει πει κατά καιρούς ο Γιαννάκης για τα δρώμενα στα διάφορα φωτογραφικά φόρουμς!
Στο αντικείμενο του φίλου μας του Γιαννάκη, στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, βλέπω μεγάλη ομοιότητα με το χώρο του οντιο, αφού η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί καλύτερη αυτήν με τα περισσότερα μεγαπιξελ (αντιστοιχα βλέπε χροιές, μουσικότητα κλπ στο οντιο), και όπου βεβαίως βεβαίως τα πράγματα είναι εξόχως διαφορετικά από την επικρατούσα άποψη, καθώς και εντελώς αντικειμενικά, και είναι ξεκάθαρα τεχνικά χαρακτηριστικά στην ουσία, πολλά και με βάθος απαιτουμενης γνώσης, για να κατανοήσει κανείς τα συστήματα εστίασης ή θερμοκρασίας λευκού ή σταθεροποίησης ή τις δυνατότητες ενός αισθητήρα σε δυναμικό εύρος ή ή ή, ώστε να μπορεί να κρίνει πραγματικά ποιά μηχανή είναι όντως καλύτερη για την συγκεκριμένη χρήση (βλέπε αντίστοιχα ποιο ηχοσύστημα για ποιο χώρο και ποια εφαρμογή). Και σε αυτό λοιπόν το αντικείμενο, το τι παπαριές γράφονται σε ανάλογα φόρουμ, ξεπερνιέται μόνο από τις παπαριές που γράφονται στα οντιο φόρουμς! Βεβαίως, ο καθένας έχει την άποψή του και την θεωρεί χρήσιμη και σημαντική, οπότε είναι γεγονός πως ο Γιαννάκης δύσκολα θα συνεννοηθεί με δαυτους, κατά βάση δεν υπάρχει ελπίς.. Ιδίως με αυτούς που ανήκουν στην προβλεπόμενη κατηγορία της ημιμάθειας, καθώς επειδή έμαθαν 2 πράγματα, νομίζουν πως πραγματικά κατέχουν το αντικείμενο και δίνουν και συμβουλές - κατευθύνσεις στον κοσμακη.. Ουδεμία ελπίς..
Στο τέλος της γνώσης, και μόνο εκεί, έρχεται η σοφία, η οποία επιτρέπει να έχεις υποκειμενική άποψη με βάρος, κυριολεκτικά αψηφώντας διαφορές μετρήσιμων τεχνικών χαρακτηριστικών, τουλάχιστον κάποιων. Μέχρι όμως να φτάσει κανείς σε αυτό το επίπεδο γνώσης και σοφίας, η αδιαφορία για τα μετρημένα κουκιά και η πίστη άνευ όρων στις προσωπικές του ικανότητες, αποτελεί σαφές και μετρήσιμο μέγεθος της ...βλακείας του!
Δε ξέρω αν με εννοείτε.. :)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Εμείς που σε ξέρουμε, σε εννοούμε. Εσύ γράφε πιο συχνά στο forum, να χαρείς, μπας και σε εννοήσουν κι άλλοι, περισσότεροι.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Ο Γιαννης φτιαχνει αναμνησεις για μια ζωη. Οι οντιο ψαχνουν να βρουν την τελειοτητα της στιγμης που δεν υπαρχει αλλα περνα και χανεται.

Reaction score
22
Καλησπέρα και χρονια πολλά και πιστευω το 2016 να μας φερει ποιο μουσικες απολαύσεις.Τωρα οσο για τα magnepan ειμαι κάτοχος και εγω του μοντελου 3,6r και εχω πειραματιστει με διάφορους ενισχυτες.Αυτη την στιγμη τα παιζω με τα electrocompaniet aw 180 και με προενισχυτη 4,7 πάλι. τις electrocompaniet.Καλωδια ηχειων τα kimber 12tc και interconect τα select kimber.Για τα δικα μου γουστα εχω ενα καλο ηχο με καθαροτητα και ατακα.
Δεν αντιμετωπιζω προβλημα οδηγησεις στα 30 τετραγωνικα που ειναι το σαλονι μου.Τωρα Επειδή δοκιμασα λαμπες για να παιξει καλα θα πρεπει η λαμπα να εχει πολλα ρευματα και να ειναι συγουρα πανω απο 100watt.
Επεξα μια φορα και με τελικο ψηφιακό τελικο και επεξε πολυ καθαρα γρηγορα με ατακα αλλά δεν πειραματιστηκα οσο θα επρεπε για να το κανω να παιξει οπως θα ηθελα.Ναι θα ηθελα να δοκιμασω εναν ολοκληρωμένο ψηφιακό ξανά.Αλλον ενα εισχυτη που επεξε καλά και μουσικα για τα γουστα
μου αλλλα ειχε καποιο οριο ηταν ενας ολοκληρομενος ιταλικος οχι πολλα watt αλλά. Κατέβαινε στα 2ωμ ηταν ο calactron.Αυτα για σημερα καλη χρονια σε ολους.

Reaction score
1.391
Καλησπέρα και χρονια πολλά και πιστευω το 2016 να μας φερει ποιο μουσικες απολαύσεις.Τωρα οσο για τα magnepan ειμαι κάτοχος και εγω του μοντελου 3,6r και εχω πειραματιστει με διάφορους ενισχυτες.Αυτη την στιγμη τα παιζω με τα electrocompaniet aw 180 και με προενισχυτη 4,7 πάλι. τις electrocompaniet.Καλωδια ηχειων τα kimber 12tc και interconect τα select kimber.Για τα δικα μου γουστα εχω ενα καλο ηχο με καθαροτητα και ατακα.
Δεν αντιμετωπιζω προβλημα οδηγησεις στα 30 τετραγωνικα που ειναι το σαλονι μου.Τωρα Επειδή δοκιμασα λαμπες για να παιξει καλα θα πρεπει η λαμπα να εχει πολλα ρευματα και να ειναι συγουρα πανω απο 100watt.
Επεξα μια φορα και με τελικο ψηφιακό τελικο και επεξε πολυ καθαρα γρηγορα με ατακα αλλά δεν πειραματιστηκα οσο θα επρεπε για να το κανω να παιξει οπως θα ηθελα.Ναι θα ηθελα να δοκιμασω εναν ολοκληρωμένο ψηφιακό ξανά.Αλλον ενα εισχυτη που επεξε καλά και μουσικα για τα γουστα
μου αλλλα ειχε καποιο οριο ηταν ενας ολοκληρομενος ιταλικος οχι πολλα watt αλλά. Κατέβαινε στα 2ωμ ηταν ο calactron.Αυτα για σημερα καλη χρονια σε ολους.
"Αλλον ενα εισχυτη που επεξε καλά και μουσικα για τα γουστα
μου αλλλα ειχε καποιο οριο ηταν ενας ολοκληρομενος ιταλικος οχι πολλα watt"

πρόσεχε σε παρακαλώ τι γράφεις...!.
μην εννοείς μουσικότητα? προσεχε..!.

καλη χρονια σε ολους !

Reaction score
22
Δημήτρη Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου με το να προσέχω τι γράφω.
Οκ ήθελα να πω μουσικότητα δεν νομίζω να ήταν τόσο τραγικό. Προσπάθησα να βοηθήσω και μάλιστα μίλησα με συγκεκριμένα μηχανήματα ,καλώδια και όχι με θεωρίες η άκουσα κάπου πώς παίζουν γιατί τα ηχεία τα έχω.Αν αυτό ενόχλησε και κάποιοι νομίζουν ότι δεν βοήθησα καλή καρδιά και καλή χρονιά.

Reaction score
1.391
Δημήτρη Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου με το να προσέχω τι γράφω.
Οκ ήθελα να πω μουσικότητα δεν νομίζω να ήταν τόσο τραγικό. Προσπάθησα να βοηθήσω και μάλιστα μίλησα με συγκεκριμένα μηχανήματα ,καλώδια και όχι με θεωρίες η άκουσα κάπου πώς παίζουν γιατί τα ηχεία τα έχω.Αν αυτό ενόχλησε και κάποιοι νομίζουν ότι δεν βοήθησα καλή καρδιά και καλή χρονιά.
πλακα εκανα φυσικα ,αναφέρθηκε παραπανω πως μουσικότητα η δεν υπάρχει η δεν εχει μονάδα μέτρησης η ειναι παραμόρφωση κλπ κλπ...
γι αυτο το εγραψα...
καλη χρονια !
[DOUBLEPOST=1451649162][/DOUBLEPOST]και για να συμπληρωσω , θα πω πως μουσικοτητα φυσικα και υπαρχει, και εγω στα αυτια μου τον εγκεφαλο και την καρδια μου την λεω απλα ... αρμονικές...που θελουμε η οχι, τις εχουν οοολα τα οργανα...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.624
πλακα εκανα φυσικα ,αναφέρθηκε παραπανω πως μουσικότητα η δεν υπάρχει η δεν εχει μονάδα μέτρησης η ειναι παραμόρφωση κλπ κλπ...
γι αυτο το εγραψα...
καλη χρονια !
[DOUBLEPOST=1451649162][/DOUBLEPOST]και για να συμπληρωσω , θα πω πως μουσικοτητα φυσικα και υπαρχει, και εγω στα αυτια μου τον εγκεφαλο και την καρδια μου την λεω απλα ... αρμονικές...που θελουμε η οχι, τις εχουν οοολα τα οργανα...
Τα όργανα μουσικής, ναι!

Τα όργανα αναπαραγωγής της μουσικής όμως;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης