Film scanner

Reaction score
393
Χαρίζεται Microtec FilmScan35. Συνοδεύεται με ότι το συνόδευε (οδηγίες, CD εγκατάστασης), πλην συσκευασίας και USB cable. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση (πρακτικά δεν έχει δουλέψει), αν και έχει τα χρόνια του.
Ευχαριστώ

ryk

Reaction score
925
Δηλώνω ενδιαφέρον, μόνο και μόνο για να σκανάρω κάποια φιλμάκια μου. Μετά το δίνω σε όποιον το θέλει!

Ευχαριστώ,
Κυριάκος

Reaction score
2.594
Κυριάκο όταν τελειώσεις με τα φιλμάκια σου (δεν βιάζομαι) μπορείς να τον δώσεις σε μένα (για τον ίδιο σκοπό).
Εφόσον φυσικά βρεις drivers...

Reaction score
0
Δηλώνω ενδιαφέρον και εγώ. Θα σκανάρω τα αρνητικά μου και μετα θα το διαθεσω επισης

Reaction score
393
Σαρώνει και slides, αλλά χωρίς το πλαίσιο (αν θυμάμαι). Εάν εννοείς μονά καρέ με το "άκοπο φιλμ", τότε σαρώνει. Drivers υπάρχουν μέχρι και για WinXP. Το Scanner θα δωθεί στον Κυριάκο, ο οποίος ακολούθως θα το δώσει και στους λοιπούς ενδιαφερόμενους. Λεπτομέρειες παράδοσης με ΠΜ

Reaction score
2.594
Δηλώνω ενδιαφέρον και εγώ. Θα σκανάρω τα αρνητικά μου και μετα θα το διαθεσω επισης
Δεν με πειράζει να τον πάρω μετά από σένα (τελευταίος).
Αλλά να επικοινωνήσουμε με πμ για να βολεύει και από πλευράς παράδοσης (που μένει ο καθένας μας).

Reaction score
59
Με ενδιαφέρει και εμένα πολύ! Βασικά τραβάω φίλμ αλλά δεν έχω budget να αγοράσω ένα. Οπότε αν μπορώ να μπω στην κλήρωση ή αν αλλάξει χέρια με σειρά είμαι μέσα.

Ευχαριστώ πολύ! Όλους για την κίνηση να το μοιραστούν και φυσικά τον δωρητή

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus