pioneer A10 or Denon 720

Reaction score
17
Καλησπερα σας και χρονια πολλα.Θα ηθελα τις αποψεις σας σχετικα με τον ενισχυτη denon 720 αν αξιζει η αναβαθμιση απο pioneer a10 καθως βλεπω η διαφορα τιμης ειναι σημαντικη.Ποσο καλυτερος ειναι ο denon?Ευχαριστω εκ των προτερων.Κωστας.

Reaction score
198
Εαν σου αρεσει ο pioneer γιατι δεν πας στον a30? Δεν τον εχω ακουσει για να τον συγκρινω με τον denon αλλα εχω διαβασει σε ξενα φορουμ αρκετα θετικα σχολια.

Reaction score
17
Εχω ηδη το cd player της denon dcd 720 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, γιαυτο σκεφτομουν για τον denon.

Reaction score
198
Με την ευκαιρια, εχει κανεις τον a30 να μας πει την αποψη του? 'Η τον εχει ακουσει καποιος για να τον συγκρινει με τον pma720?

Reaction score
1.173
Καλησπερα σας και χρονια πολλα.Θα ηθελα τις αποψεις σας σχετικα με τον ενισχυτη denon 720 αν αξιζει η αναβαθμιση απο pioneer a10 καθως βλεπω η διαφορα τιμης ειναι σημαντικη.Ποσο καλυτερος ειναι ο denon?Ευχαριστω εκ των προτερων.Κωστας.
Τον A10 τον έχεις και θέλεις να κάνεις αναβάθμιση με τον Denon; γιατί οι διαφορές τους δεν είναι και τραγικές εκτός και αν έχουν διαφορετικό χαραχτήρα σαν μηχανήματα. Διαφορά τιμής έχουν 100€. Θα έλεγα να κινηθείς σε μια υψηλότερη κατηγορία ανεξαρτήτου μάρκας για να δεις διαφορές.

Μήπως να δεις τελικά τι άλλο μπορεί να φταίει στο σύστημά σου και δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα;

Φιλικά
Παντελής

Reaction score
17
καλησπερα.Τον pioneer τον εχω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Ομως επειδη με το denon dcd 720 που αποκτησα προσφατα, θα μπορω να τα ελεγχω με ενα τηλεκοντρολ, και βλεπω την διαφορα τιμης αναρωτιεμαι αν αξιζει η αναβαθμιση.Ο pioneer δεν εχει τηλεκοντρολ

Reaction score
1.173
.........θα μπορω να τα ελεγχω με ενα τηλεκοντρολ,
......Ο pioneer δεν εχει τηλεκοντρολ
Αυτά για μένα και μόνο, είναι αιτία χωρισμού:D(με το μηχάνημα) οπότε τίθεται θέμα λειτουργικό στην περίπτωση σου.
Δεν γνωρίζω εάν είναι καλύτερος ο 720 βρες τρόπο να τον ακούσεις στο ίδιο μαγαζί έτσι ώστε να βγάλεις μόνος σου συμπεράσματα.

Reaction score
7.111
Σιγουρα ο κοινος τηλεχειρισμος ειναι βασικη ευκολια,αλλα αν ειναι να κανεις την αλλαγη πηγαινε σε ενισχυτη της ακτηγοριας 500+ ευρω, για να να εχεις και καποια ουσιαστικη ηχητικη διαφορα. Aν δεν κανω λαθος,το denon εχει τηλεχειριζομενη ρυθμιση εντασης,οποτε δεν εχεις το θεμα της ρυθμισης της εντασης,τουλαχιστον οταν ακους cd. Με αλλες πηγες βεβαια το εχεις.

Reaction score
198
Ακουσα σημερα τον pioneer a20 τον denon pma 520 και τον 720 με dali zensor 1 και zensor 3, τους εχει το media markt στη συγγρου.
Οι denon και τα 2 μοντελα ηταν απλα και μονο πιο δυνατοι εως πολυ πιο δυνατοι τιποτα περισσοτερο, σε μεγαλουτσικη ενταση (οχι πανω απο τη μεση, δλδ 12ακριβως) με μπασα και πριμα στο μηδεν ενιωθα οτι μπουκωναν τα ηχεια και το μπασο ηταν ενα χαλι.
Ο pioneer a20 ειχε περισσοτερη "ζωντανια" σε ολες τις συχνοτητες και μου αρεσε πολυ το μπασο του.

Reaction score
17
Ποιον ενισχυτη προτεινετε μεχρι 400€ που να ειναι καλυτερος απο τον pioneer a10?Ηχεια εχω τα magnat 202

Reaction score
290
denon
Ποιον ενισχυτη προτεινετε μεχρι 400€ που να ειναι καλυτερος απο τον pioneer a10?Ηχεια εχω τα magnat 202
denon 720, marantz 6005. Αν και εγώ θά ξεκίναγα από τά ηχεία γιά αναβαθμιση,

Reaction score
198
Αν θες κανε μια βολτα στα media (μονο στη συγγρου ομως εχουν τα μοντελα) εχουν και magnat na ακουσεις ο ιδιος τα ηχεια σου με τον denon σε συγκριση με τον pioneer, εχει και marantz αν θυμαμαι καλα που σου προτινει ο φιλος.
Παντως μεταξυ pioneer και denon θα προτιμουσα pioneer.

Reaction score
290
τ
Αν θες κανε μια βολτα στα media (μονο στη συγγρου ομως εχουν τα μοντελα) εχουν και magnat na ακουσεις ο ιδιος τα ηχεια σου με τον denon σε συγκριση με τον pioneer, εχει και marantz αν θυμαμαι καλα που σου προτινει ο φιλος.
Παντως μεταξυ pioneer και denon θα προτιμουσα pioneer.
τί νά ακούσει στό μέντια μαρκ? μέ καλώδια ηχείων 0.5 καρρέ μήκος 10 χιλιομετρων περασμενα μέσα από κονσόλα ,όλα στήν τύχη εγώ ποτέ δέν καταλαβα ΄πώς παίζει κάτι σέ τέτεια μαγαζιά.ΑΝ είναι ,νά πάει σέ ενα μαγαζι με hi-fi. Aν καί πάλι επιμένω πώς η πιό σωστή συμβουλή γία τήν περίπτωση τού φίλου είναι να δώσεί τήν προσοχη του στά ηχεία.

Reaction score
198
Δυστυχως στα μαγαζια hi fi ειναι λιγο δυσκολο να πετυχει τα μοντελα των ενισχυτων που τον ενδιαφερουν για να κανει την επιτοπου συγκριση.
Σιγουρα ολα αυτα που αναφερθηκαν καλωδια συνδεσμολογια παιζουν το ρολο τους, αλλα τη διαφορά των ενισχυτων θα την καταλαβει.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.092
Members
38.529