χαχαχα,χάλασε αχρησιμοποίητο τηλεκοντρόλ SAMSUNG!!!

Reaction score
8.349
είχα πάρει τον Απριλιο 2014 ,ένα φτηνό μπλού-ρει πλειερ SAMSUNG BDF5100 περιπου 50ευρα,,για να παιζω μερικα δισκακια που εχω,καθότι το πισι μου μου ειχε σπασει τα νεύρα με τα κλειδώματα κλπ.Περιττο να πώ εχει παιξει από τοτε ζητημα δέκα φορές!!καθότι παιζει το πισι όλα τα υπόλοιπα.Το βαζω σημερα μετα κανα χρονο πουχει να δουλέψει και δεν δουλεύει το αχρησιμοποίητο τηλεκοντρόλ made in Indonesia!!!:Dαλλαξα μπαταρίες κλπ,κοιταξα αν εχουν καλή επαφή .δεν ειναι τετοιο συνηθισμένο θέμα κλπ.
Παιρνω τον Κωτσόβολο ,καθοτι εχει 2 χρόνια εγγύηση και είμαι ακομα μεσα στην εγγύηση και μου λεει η τηλεφωνήτρια ότι το μεν πλειερ είναι στην εγγύηση ,αλλα όχι το τηλεκοντρόλ!!!ισχύει αυτο ρε παιδιά?μας δουλεύουν δηλαδή?φυσικα ότι και να κάνω,εκτος αποτο να μου αλλαξουν το τηλεκοντρόλ,δεν αξίζει γιατι το κόστος θαναι μεγαλύτερο από το να παρω ένα καινούργιο τηλεκοντρόλ.Αυτα είναι τα SAMSUNG made in Indonesia!!! καταλαβες,αχρησιμοποίητο στην ουσια μηχανακι !!!καποτε τις εποχές του VHSγια να σου χαλάσει το τηλεκοντρόλ επρεπε ναχει πιάσει γλίτσα!!! ναχει φαει πανω κοκα-κολες και πίτσες!!!τωρα το βγαζεις απο το κουτι αχρησιμοποίητο και δεν λειτουργεί!!!

gonis

Luger
Reaction score
12.519
Αν υποστηρίζει και άλλες συσκευές δες αν πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί για το player.

Reaction score
8.349
πα
Λένε κάτι τα ψιλά γράμματα στης εγγύησης?

να σου πώ δεν ξέρω,ολα τα χαρτιά .εγγύηση κλπ και οι μπαταριούλες είναι μεσα σε ένα σακουλακι ναιλον,που δεν τοχω ανοίξει!!!ειχα βαλει μπαταριούλες από άλλες που ειχα.Τωρα σκέφτομαι αν αξίζει να το σκισω το σακουλάκι,μηπως αν τους το παω αθικτο,βασικα φαινεται και με το ματι ότι είναι αχρσησιμοποίητο,γυαλιζει,δεν εχει δαχτυλιές,ειναι μεσα στο κουτι του ακομα με τα φελιζόλ κλπ.,μου το αλλαξουν το πλειερ,αν και δεν θαχουν μαλλον αυτό το παλιό μοντέλο.

Last edited:

Reaction score
8.349
Αν υποστηρίζει και άλλες συσκευές δες αν πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί για το player.
ναι τακανα αυτά,μπα μυστήριο είναι,αμα το δεις το τηλεκοντρόλ θα γελάσεις,σχεδον μυρίζει πλαστικό όπως όταν ανοιγεις ένα νέο κουτι,τοσο αχρησιμοποίητο είναι και δεν δουλέυει το ατιμο.:Dαν ειχε βιδούλες θα το ειχα ανοίξει να δω μπας και βλέπω τίποτα ,αλλα είναι κουμπωτο και δεν εχω ιδέα και πώς ανοίγει χωρις ζόρι εννοείται.

Reaction score
1.391
με τη φωτογραφικη μηχανη του κινητου κοιτα το λαμπακι του τηλ/ριου αν αναβει πατωντας ενα ενα τα κουμπια

Reaction score
5.719
Νομίζω οτι δεν πρέπει να πάρεις τον κότσοβολο τηλέφωνο αλλα το Σέρβις της σαμσουνγκ !
Τσέκαρε και με την κάμερα του κινητού ...

Reaction score
8.349
με τη φωτογραφικη μηχανη του κινητου κοιτα το λαμπακι του τηλ/ριου αν αναβει πατωντας ενα ενα τα κουμπια
ναι σωστός ,θα το δοκιμάσω ,απλα εχω ξεχάσει το κινητό στον αδερφό μου και πρεπει να παω να το πάρω.
[DOUBLEPOST=1453477686][/DOUBLEPOST]
Νομίζω οτι δεν πρέπει να πάρεις τον κότσοβολο τηλέφωνο αλλα το Σέρβις της σαμσουνγκ !
Τσέκαρε και με την κάμερα του κινητού ...
ναι,θα τους παρω αύριο,μου δώσανε ένα νούμερο του σερβις από τον Κωτσόβολο.

Reaction score
1.293
Παλιό κόλπο , γύρνα ένα ραδιόφωνο στα AM σε σημείο χωρίς σταθμό και κοντά του πάτα τα κουμπιά από το κοντρόλ ! Ακούς παράσιτα μπικ μπικ στο ράδιο ? Κάνε το ίδιο και με ένα κοντρόλ που ξέρεις ότι δουλεύει ! Εκτός και αν είναι Bluetooth !

Reaction score
8.349
Παλιό κόλπο , γύρνα ένα ραδιόφωνο στα AM σε σημείο χωρίς σταθμό και κοντά του πάτα τα κουμπιά από το κοντρόλ ! Ακούς παράσιτα μπικ μπικ στο ράδιο ? Κάνε το ίδιο και με ένα κοντρόλ που ξέρεις ότι δουλεύει ! Εκτός και αν είναι Bluetooth !
δεν τοχω ξανακούσει αυτό,ευχαριστώ,δυστυχως μην με βαρέσεις:D αλλα δεν εχω ραδιόφωνο!!ειχα παλια βέβαια ,αλλα ολα είναι χαλασμένα.

Reaction score
43
Το βαζω σημερα μετα κανα χρονο πουχει να δουλέψει και δεν δουλεύει το αχρησιμοποίητο τηλεκοντρόλ made in Indonesia!!!:Dαλλαξα μπαταρίες κλπ,κοιταξα αν εχουν καλή επαφή ............................
Αυτα είναι τα SAMSUNG made in Indonesia!!!
To oτι κατασκευαστηκε στην Ινδονησια δε σημαινει κατι, παλι Samsung είναι.

Reaction score
8.349
λοιπόν εχω νεώτερα.Αφου μουσπασε τα νευρα το πρωί,το αφησα ενα μέτρο από τη θερμαστρα,μηπως στεγνώσει αν ειχε μαζέψει υγρασία ,γιατι ηταν σε μερος που εχει πολύ υγρασία.Ω του θαυματος,το δοκίμασα πριν λιγο και δουλεψε το μαμημένο!:Dδεν ξερω αν εχει σχέση το "ζέσταμα" παντως δεν αλλαξε τιποτα αλλο απολυτως από το πρωί και τωρα δουλεύει!!!!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.761
Κανονικά πρέπει να βγεις και να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη από την σαμσουνγκ για την συκοφαντική δυσφήμηση και τον διασυρμό της.
Να βγεις σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας και να δηλώσεις ειλικρινή μετάνοια και να ικετέψεις για τον οίκτο και την συμπόνοια του κοινού, αφού θα επιδείξεις κάθε καλή πρόθεση για να διορθώσεις το ατόπημά σου.
Αν ήμουν ο διευθύνων σύμβουλος της σαμσουνγκ θα σου έκανα αγωγή για αποζημίωση εκατό δισεκατομμυρίων ευρώ.

Reaction score
8.349
Κανονικά πρέπει να βγεις και να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη από την σαμσουνγκ για την συκοφαντική δυσφήμηση και τον διασυρμό της.
Να βγεις σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας και να δηλώσεις ειλικρινή μετάνοια και να ικετέψεις για τον οίκτο και την συμπόνοια του κοινού, αφού θα επιδείξεις κάθε καλή πρόθεση για να διορθώσεις το ατόπημά σου.
Αν ήμουν ο διευθύνων σύμβουλος της σαμσουνγκ θα σου έκανα αγωγή για αποζημίωση εκατό δισεκατομμυρίων ευρώ.
:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead