Optoma HD28 με Darbee Update

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.539

Reaction score
8.350
μυστηριο κατασκεύασμα.Τα 3000 λουμενς,τα ηχεια!!!!! και το σχήμα, φωνάζουν προβολέα παρουσιάσεων.Απ την άλλη βαζουν ένα σπεσιαλ σύστημα εικόνας!!

Reaction score
640
σαφως και η πρωτη εικονα ειναι σωστη..
Κωστα ξερεις εσυ πολλους που να μπορουν να διακρινουν την σωστη εικονα και να θελουν να αγορασουν το συγκεκριμενο προβολακι ?
Απλα η optoma απευθυνεται σε ολους τους υπολοιπους

Reaction score
640
για πειτε για να μαθουμε και εμεις...
Μονο η φωτεινοτητα τα λεει ολα 3000 lumens φτανουν για να φωτισεις το Καραισκακη οι γυρω χωροι θα φωτιζονται απο την διαρροη του οπτικου
Αποδιδει στο reference mode με την λαμπα στο eco 30 fL και στο bright picture mode 190 fL !!!! τα γυαλια 3d ειναι απαραιτητα και στο 2d για να μην τυφλωθει κανεις :D
και Uniformity 80% σαν lcd δηλαδη
χωρις ουτε οριζοντιο ουτε καθετο lens shift
Εαν μονο ρυθμιστικο για το rgb για να μην κουραζεται ο καλιμπρατορας
on off contrast καλιμπραρισμενος 670 :1 με 35 fl στο λευκο
και με το dynamic black on leyko 51 fL και on off 3078 :1 αλλα με γυαλια ηλιου απαραιτητα

http://hometheaterhifi.com/reviews/video-display/projectors/optoma-hd28dse-dlp-projector-review/

Φθανουν ?

Reaction score
6.661
το σχολιο ηταν για την εικονα πανω με την τιγρη, αυτο εξηγησε γιατι εγω βλεπω την κατω καλυτερη και εσεις την πανω ...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.878
Μην ξεχνάτε ότι μιλάτε για βιντεοπροβολέα κάτω του 1000ρικου...:whistling:

το σχολιο ηταν για την εικονα πανω με την τιγρη, αυτο εξηγησε γιατι εγω βλεπω την κατω καλυτερη και εσεις την πανω ...
Εμένα θα μου άρεσε κάποια ενδιάμεση. :)

Reaction score
6.661
Ρυθμιζεται αυτο, αλλο να το εχεις με το κιλο και αλλο να μην το εχεις καθολου...το αν αυτο ειναι αρκετο να προτιμηθει με τα αλλα πλυν του ειναι μια αλλη ιστορια, το οτι εχει το darbee in θεωρω οτι ειναι πλεονεκτημα.

Reaction score
640
Η κατω ειναι πολυ εντονη για μενα πρεπει να εχει τσιτωθει στο 80 στην ρυθμιση του darbee και μαλιστα στην επιλογη full pop και ξεφευγει απο την αισθηση που δινει η εικονα στον κινηματογραφο παραπεμπει σε 3d τηλεοραση .
Με την πρωτη ματια εντυπωσιαζει αλλα στην συνεχεια θα κουραζει και σιγουρα στις ταινιες με κοκκο στην εικονα θα επιδεινωνει την κατασταση, θα προσθετει τεχνουργηματα στις σκοτεινες σκηνες σαν τον θορυβο χαμηλης συμπιεσης Mpeg , το φαινομενο του φωτοστεφανου γυρω απο τα λευκα σε μαυρο φοντο ειναι πιθανο να κανει την εμφανιση του .
Η πανω εικονα με την σειρα της ειναι με ανυπαρκτο sharpness και δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα
Βεβαια θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερο να υπαρχει και να ρυθμιστει αναλογα με τα γουστα απο το να μην υπαρχει.
Αποψη μου ειναι οτι ανθρωπος που θα ξερει να ρυθμισει το darbee σωστα δεν θα αγοραζε ποτε τον συγκεκριμενο προβολεα .
Μονο το χρωμα του τα λεει ολα .....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.107
Members
38.651
Νεότερο μέλος
Gver1