Preview, by Dimifoot

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.604
Σημερα ηταν εδώ ο Μανωλης Καστρουνης.

Έκανε τις μετρήσεις του και τις σημαντικές χειρουργικές (δηλαδή : μικρές, αλλα με ακρίβεια και αποτέλεσμα!) παρεμβάσεις του.
Όσον αφορά το DSPeaker επιβεβαιώθηκε και μετρήσιμα οτι βελτιώνει την ακουστική του χώρου μου.

Τα υπόλοιπα όταν μου στείλει το Mail με τα αρχεία επισήμως...θα κάνω καποια στιγμή και μια παρουσίαση όλου του συστήματος με τις μετρήσεις του στο αντίστοιχο thread: "for your eyes only".

Πιστευω θα σας αρέσει, οι μετρήσεις ίσως περισσότερο απο τα (ταπεινά) μηχανήματα αυτα καθεαυτά!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
θα κάνω καποια στιγμή και μια παρουσίαση όλου του συστήματος με τις μετρήσεις του στο αντίστοιχο thread: "for your eyes only".
Εχεις εξαντλησει την υπομονη μας !! που ειναι οι φωτο??
[DOUBLEPOST=1456220057][/DOUBLEPOST]Ασε τα likes και φιαξε νημα στο "for your eyes only".;)

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.604
Την έχετε μικρή κύριε spylab.

Την υπομονή.

Περιμένω ενα Umik-1 για καινούργιες μετρήσεις και REW, και Dirac. Να μην ειναι μισοδουλειά.
Μεχρι τοτε

Να φωτό:
image.jpeg
image.jpeg

Και να οι μετρήσεις by Καστρουνης προ διμήνου

http://www.avsite.gr/forum/threads/Σταδιακή-Αναβάθμιση-Ηχοσυστήματος.149534/page-2#post-2042502

Λίγο παρακάτω στο ίδιο thread εχει και φωτό απο τα εντόσθια των ηχειων!

Αλλά η καλή παρουσίαση θα γίνει αναλυτικά, μετα το Dirac...υπομονή
[DOUBLEPOST=1456220832][/DOUBLEPOST]
Εχεις εξαντλησει την υπομονη μας !! που ειναι οι φωτο??
[DOUBLEPOST=1456220057][/DOUBLEPOST]Ασε τα likes και φιαξε νημα στο "for your eyes only".;)

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Με φρικη:confused:, αποτροπιασμο:eek:, και ριγος με ψυχρο ιδρωτα :rolleyes:, δεν βλεπω πουθενα οθονη προτζεκτορα :idk:.......

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.604
Με φρικη:confused:, αποτροπιασμο:eek:, και ριγος με ψυχρο ιδρωτα :rolleyes:, δεν βλεπω πουθενα οθονη προτζεκτορα :idk:.......
Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για το αντικείμενο.
Πιο πιθανό να αρχίσω να παίζω μανιωδώς curling.

image.jpeg

Για μια-δυο ταινίες που βλέπω το μήνα δεν αξίζει.
Μια χαρά ειναι και η Pioneer Kuro 5090.

Αν κερδίσω 200.000 στο τζόκερ, ισως δώσω και 3Κ εκεί για να μην γκρινιάζεις. Αν κερδίσω μονο 150.000 έχω άλλες προτεραιότητες.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.604
Μετα απο οχλήσεις μελών για δήθεν κωλυσιεργία απο μέρους μου στην υποσχεθεισα παρουσίαση συστήματος, ανοίγω αυτο το πριβιου. Όλες οι καθυστερήσεις έχουν να κάνουν με την αναμονή του umik1.

Θα μπορούσε κάλλιστα το θέμα να ανήκει στις Ηχητικές Αποδράσεις (γιατι ειναι HiFi based) και όχι στο Home Cinema, αλλα μιας και ο χώρος συμπεριλαμβάνει και 7.1 ήχο και μια υπέροχη plasma είπα να το βάλω εδώ.

Θα ζητήσω απο τους moderators να αντιγράψουν καποια μηνύματα εδώ απο αλλα θρεντ, να γίνει μια μαγιά -preview της μελλοντικής ολοκληρωμένης παρουσίασης.

Reaction score
3.459
Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα, είμαι σε αναμονή της παρουσίασης !!

• Like
Reactions: PPG

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577
Θα ζητήσω απο τους moderators να αντιγράψουν καποια μηνύματα εδώ απο αλλα θρεντ, να γίνει μια μαγιά -preview της μελλοντικής ολοκληρωμένης παρουσίασης.
Η μαγιά μπήκε. Περιμένουμε ψωμί. :wink:

:D

• Like
Reactions: PPG

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.604
Και λιγα για το "software"

Εκτος απο τα περιστρεφομενα ραφια cd που βλεπετε στο #3 (να και ενα κοντινο)

IMG_6007.JPG

Υπαρχουν λιγα ακομα εκει, μαζι με τις κασσετες diffuser

IMG_6007.JPG

IMG_6008.JPG

[DOUBLEPOST=1456262000][/DOUBLEPOST]Και τα καλά ειναι εδώ
image.jpeg

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.604
Τα περιστρεφόμενα έχουν το δεξι ξένη μουσική, το αριστερό ελληνική, το όρθιο εχει παραδοσιακά και το μικρό περιστρεφόμενο χαμηλά dance και συλλογές.

Η βιβλιοθήκη βινύλια, 45αρια (τα πιο πολλα αρχαία υπέρ συλλεκτικά) και cd's κλασικής και Jazz.
Πάρτε λίγο μάτι
image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Σύνολο cd 1000+, και 4.5 TB στον σκληρό, τα σημαντικά lossless τα υπόλοιπα AAC, MP3.

Attachments

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.604
Επίσης πάνω στη βιβλιοθήκη βλέπετε το ενα απο τα τέσσερα περιφερειακά mission πανελακια...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis