Εκδηλωση Ενδιαφεροντος

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.290
Εχω δεχθει την προταση απο καποια μελη του φορουμ αλλα εχει συζητηθει και απο πελατες και φιλους να διοργανωσουμε κατι σαν ημεριδα η σεμιναριο και να συζητησουμε εκει θεματα ηχου και με βασικοτερο θεμα τους ενισχυτες ...
Προθεση μου ειναι εκει να αναλυσω σε πολυ απλα Ελληνικα τα πολυ βασικα για τοπολογιες ,προσεγγισεις και χρηστικοτητες , αλλα κυριως βλαβες και αντιμετωπιση , ενω δεν θα ηταν ασχημο να επεκταθουμε και σε αλλα θεματα που απασχολουν τον κλαδο του audio ,το μελλον , διαδικασιες παραγωγης το μελλον της παραγωγης στην Ελλαδα αλλα και επαγγελματικο προσανατολισμο στην Ελλαδα του αυριο με τα οσα προβληματα ...

Απο πλευρας μου θα πρεπει να ετοιμασω μια ηλεκτρονικη παρουσιαση για αυτα τα θεματα, πιθανον ενα CD που να εχει τα περιεχομενα της ημεριδας σε ηλεκτρονικη μορφη ωστε να ειναι χρηστικα σε αυτους που θα συμετασχουν στο μελλον

Δεν ειμαι σιγουρος οτι το θεμα μπορει να καλυφθει σε μια μερα μεσα και αναλογως θεματολογιας μπορει να συζητησουμε να το κανουμε διημερο

Θα πρεπει να υποθεσω οτι ο χωρος θα εχει καποιο κοστος και αρα η συμμετοχη θα κοστισει κατι για τον καθε εναν απο εμας Δεν ειναι προθεση μου να κερδισω χρηματα απο αυτη την ιστορια αλλα τα εξοδα για αυτη την διοργανωση θα πρεπει να καλυφθουν απο καπου .

Εδω λοιπον συζηταμε την αποψη σας για το θεμα , αν πιστευουν τα μελη οτι το θεμα ειναι αρκετα ενδιαφερον , εαν υπαρχει ενας ικανοποιητικος αριθμος συμμετοχων και απο εκει και μετα να παμε σε επιλογη χωρου και ημερομηνιας .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Reaction score
325
υπάρχουν χώροι για συνέδρια επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας χωρίς κατά ανάγκη να είναι ψηφιακή που διατίθενται ελεύθερα σε όποιον θέλει να διοργανώσει κάτι.
Το Innovathens νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή γιαυτό που θέλετε

http://www.innovathens.gr/

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.665
Πολύ καλή πρωτοβουλία Σάκη, εύχομαι να βρει το δρόμο της προς την πραγματοποίηση.

Reaction score
10
Καλησπέρα. Μία πολύ καλή ιδέα ιδιαίτερα για όσους από εμάς δεν έχουμε ιδιαίτερες ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές γνώσεις. Ευχαρίστως θα παρακολουθήσω το σεμινάριο αρκεί να είναι βολικές οι ημερομηνίες και η παρουσίαση να είναι όσο απλούστερη γίνεται σε ότι αφορά στους τεχνικούς όρους ώστε να γίνεται κατανοητή και από τους μη ειδικούς. Σε περίπτωση πραγματοποίησής του θα υπάρξει ειδοποίηση από το site; Ευχαριστώ.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead