ηχεία ραφιού για cairn 4808-A

Reaction score
0
Γεια χαρα
Τι ηχεία μικρου ογκου θα προτεινατε για τον cairn 4808? οχι πανω απο κανα 500αρικο!

thanks

Reaction score
7.114
πες και διαστασεις αν μπορεις,ο ορος "μικρου ογκου" ειναι λιγο αοριστος.Θα τα βαλεις σε ραφι ή σε βασεις? Ενα ηχειο που ακουσα προσφατα και μου αρεσε παρα πολυ ειναι το Dali Zensor 3,ειναι πολυ προσιτα (καπου στα 350) και περισσευουν και χρηματα για βασεις. Βεβαια ο ενισχυτης σου ειναι ανωτερης κατηγοριας και θα μπορουσε ανετα να τον συνδυασεις με ηχειο της κατηγοριας 1000+ ευρω. αλλα ξεπερνα κατα πολυ το οριο που εχεις βαλει.

Last edited:

Reaction score
0
πες και διαστασεις αν μπορεις,ο ορος "μικρου ογκου" ειναι λιγο αοριστος.Θα τα βαλεις σε ραφι ή σε βασεις? Ενα ηχειο που ακουσα προσφατα και μου αρεσε παρα πολυ ειναι το Dali Zensor 3,ειναι πολυ προσιτα (καπου στα 350) και περισσευουν και χρηματα για βασεις. Βεβαια ο ενισχυτης σου ειναι ανωτερης κατηγοριας και θα μπορουσε ανετα να τον συνδυασεις με ηχειο της κατηγοριας 1000+ ευρω. αλλα ξεπερνα κατα πολυ το οριο που εχεις βαλει.
Ευχαριστω! Ναι θελω να τα βαλω σε ραφι και το μεγεθος των Dali ειναι οκ. Αμα αξιζει να παω πιο ψηλα χρηματικα θα το κανω. Επισης σκεφτομαι και για κανα μεταχειρισμενο καλυτερης ποιοτητας..

Reaction score
208
Καποιο που σε ραφι θα παιξει καλα καθως ειναι σχεδιασμενο να παιζει κοντα σε τοιχους ειναι το toy της sonus faber που να το βρεις ομως δεν ξερω?

Reaction score
134
Από μια σύντομη έρευνα στις αγγελίες είδα κάποια Dynaudio Excite X12 τα οποία δίνονται μέσα στο budget που ανεφερες ,βέβαια από τα specs είδα ότι πρόκειται για απαιτητικό ηχείο χώρις να ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες.
Για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν γνωρίζω τον πωλητή απλά μου φαίνεται ενδιαφέρουσα πρόταση για εσένα.

Reaction score
0
Το toy φαινεται πολυ καλο. Λενε δεν εχει πολυ καλα μπασα (λογικο) αλλα μετα μπορω να του βαλω ενα γουφερακι. Αλλα που σκεφτομαι και μπορω να τα βρω σχετικα ευκολα ειναι KEF Q300, Monitor Audio BX2, Dali Zensor 1 kai 2 και τελος B & W 685 επισης ta QUAD 12L φαινονται καλα!

Reaction score
0
Το toy φαινεται πολυ καλο. Λενε δεν εχει πολυ καλα μπασα (λογικο) αλλα μετα μπορω να του βαλω ενα γουφερακι. Αλλα που σκεφτομαι και μπορω να τα βρω σχετικα ευκολα ειναι KEF Q300, Monitor Audio BX2, Dali Zensor 1 kai 2 και τελος B & W 685 επισης ta QUAD 12L φαινονται καλα!
επισης to triangle colour (γαλλικο)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος