JVC DLA X7000 vs Sony VPL-VW520

Reaction score
15.548

Our first field test shows: HDR is not only at current flat TVs, but also in high-end projectors like the JVC X7000 and Sony VW520 arrived thanks to the new 4K Bluray media. Both devices are able to bring out the advantages of new UHD premium standards and to provide for enhancement of image quality. but a space optimization is essential for an uncompromised "UHD Premium" big-screen experience, because HDR content to react due to the more dynamic utilization much more sensitive to stray light than conventional SDR material.

4K: UHD Premium Blu-ray the first practical test

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες πάντως δεν μπορώ να ενστερνιστώ την άποψη του reviewer.
Κατανοώ ότι η εικόνα είναι πιο ζωντανή, τα χρώματα πιο πλούσια κλπ, αλλά μιλάμε ότι το shadow detail έχει πάει περίπατο!
Θεωρώ ότι το cine4home είναι το κορυφαίο site όσον αφορά τους βιντεοπροβολείς, αλλά κάτι δε μας λένε καλά.
Αυτά τα trade offs για τα οποία μιλάνε θεωρώ ότι οφείλονται σε χοντροκομμένο calibration κι είναι λογικό εφόσον δεν υπάρχουν ακόμα τα εργαλεία.
Για την ιστορία νομίζω ότι έχουν ήδη το νέο firmware της JVC.

Reaction score
2.482
Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες πάντως δεν μπορώ να ενστερνιστώ την άποψη του reviewer.
Κατανοώ ότι η εικόνα είναι πιο ζωντανή, τα χρώματα πιο πλούσια κλπ, αλλά μιλάμε ότι το shadow detail έχει πάει περίπατο!
Θεωρώ ότι το cine4home είναι το κορυφαίο site όσον αφορά τους βιντεοπροβολείς, αλλά κάτι δε μας λένε καλά.
Αυτά τα trade offs για τα οποία μιλάνε θεωρώ ότι οφείλονται σε χοντροκομμένο calibration κι είναι λογικό εφόσον δεν υπάρχουν ακόμα τα εργαλεία.
Για την ιστορία νομίζω ότι έχουν ήδη το νέο firmware της JVC.
Δεν υπάρχει περίπτωση από τις φωτό να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη άποψη. Ο μόνος τρόπος είναι να ερθει με το καλό το 8500 και να μου το κάνετε δώρο και να βγάλουμε συμπεράσματα στο σπίτι μου. Απλά πράγματα. :D

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Δεν υπάρχει περίπτωση από τις φωτό να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη άποψη. Ο μόνος τρόπος είναι να ερθει με το καλό το 8500 και να μου το κάνετε δώρο και να βγάλουμε συμπεράσματα στο σπίτι μου. Απλά πράγματα. :D
Να μη σου κάνουμε το panasonic που είναι χίλιες φορές καλύτερο;:p

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.107
Members
38.652