Ηχεία για Yamaha S501

Reaction score
6
Καλησπερα παίδες στο υπέροχο forum. Αγόρασα σήμερα απο amazon τον συγκεκριμένο δικάναλο για ενα χωρο 35τμ μιας και μέχρι τώρα είχα κατι χαζοηχεία logitech. Θα ήθελα την πολυτιμη βοηθεια σας για 2 ηχεια τωρα μεχρι 500 ευρω περιπου (το ζευγαρι). Καθε προταση ευπροσδεκτη.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Reaction score
6
Σε αυτό το ποσό που ψάχνεις δεν υπάρχει κάτι καλύτερο monitor-audio-rx6
Δες εδώ τα specs
http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-hi-fi/ixeia-dapedou/monitor-audio-rx6-piano-black-timi.html
Aν δε σε πειράζει το λευκό χρώμα κοίτα εδώ..
http://www.avsite.gr/forum/threads/monitor-audio-rx-6-Λευκα.150583/
Ειναι πολλα φιλε μου.. Εγω ελεγα για 500-600 το ζευγαρι. Αυτα ξεφευγουν..

Reaction score
2.362
Η αγγελια ειναι δικια μου αλλα μου την σβηνουν συνεχεια! Γιατι? :( Το λινκ δεν δουλευει Σταθη.

Reaction score
132
Η αγγελια ειναι δικια μου αλλα μου την σβηνουν συνεχεια! Γιατι? :( Το λινκ δεν δουλευει Σταθη.
Και εγώ νόμιζα οτι το σκέφτεσαι και όλο μετανιώνεις γιαυτό τη σβήνεις κάθε τρείς και λίγο...
Κατάλαβες ότι με έχεις βάλει σε πειρασμό έτσι ;;;

Reaction score
7.117
κοιτα και τα JBL arena 180,ειναι στο οριο τιμης που εχεις βαλει,αλλα θα σε καλυψουν μια χαρα,ειδικα για τις μουσικες που ακους.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.826
Ok κατάλαβα, δηλαδή ισχύει η παλιά.
Μέχρι να αποφασιστεί επιτέλους ένας τρόπος να λειτουργούν οι αγγελίες, θα υποφέρουμε όλοι.
Ζήτησε απο τον συντονιστή να σου σβήσει την ακύρωση της πώλησης και κάνε ό,τι αλλαγές θέλεις, αν θέλεις, στην αρχική αγγελία.

Reaction score
6
Η γνωμη σας για τα CV XLS 12..; Ψιλοκαταληγω εκει διαβαζοντας απο δω και απο εκει. Επισης θελω να πω οτι με ενδιαφερει η ποιοτητα του ηχου και οχι η ενταση τοσο..

Last edited:

Reaction score
135
Η γνωμη σας για τα CV XLS 12..; Ψιλοκαταληγω εκει διαβαζοντας απο δω και απο εκει. Επισης θελω να πω οτι με ενδιαφερει η ποιοτητα του ηχου και οχι η ενταση τοσο..
Εγω τα παιζω κυρίως σε χαμηλές εντάσεις και εείμαι πολύ ευχαριστημενος! Δεν ξέρω όμως αν επαρκεί ο ενισχυτής...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop