Project "Line Preamplifier"

Reaction score
1.173
Καιρό τώρα έχει ολοκληρωθεί το καμάρι μου:D

Δεν είχα ανεβάσει φωτογραφίες ούτε και είχα κάνει ένα σχόλιο περί της κατασκευής.

Πλέον τελειωμένος με το ανεξάρτητο τροφοδοτικό του.
IMG_20141201_185523.jpg
IMG_20141201_185613.jpg
IMG_20141201_185712.jpg
IMG_20141201_185613.jpg
IMG_20141201_185712.jpg

[DOUBLEPOST=1460813553][/DOUBLEPOST]Η πρόσοψη "Melidis By" ευχαριστώ πάρα πολύ τον Μιχάλη για την κατασκευή του.

Αρκετοί ξέρετε και προσωπικά τον Μιχάλη και αρκεί ένα τηλεφώνημα να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Παιδί Διαμάντι.

Reaction score
1.173
Ξύλο μέταλλο και τόρνος. Το ξύλο από τα πλαϊνά βρέθηκε στα σκουπίδια στο Χαλάνδρι ένα πρωινό και ένα κομμάτι του μπήκε στον τορνάκο μου:D για να φτιαχτεί ένα μέρος από το volume pot.
Το μεταλλικό μέρος όποιος βρει από τι είναι του χαρίζω άλλο ένα.:p
IMG_20141129_123901.jpg
IMG_20141129_155108.jpg
IMG_20141129_155200.jpg

Reaction score
1.173
Λίγα λόγια για τον α20 αρχής γενομένης από το διπλανό θέμα.

Για αρκετό καιρό το σύστημα έπαιζε χωρίς προ. Κατευθείαν από dac. Πριν είχαν περάσει αρκετοί προ ο κάθε ένας έδινε και τον χαραχτήρα του. Naim - Vincent - Conrand Johnson κ.α.

Το dac μπορώ να πω ότι είχε την μεγαλύτερη διαύγεια και ξεκάθαρα ήταν το ανώτερο. αλλά με μειονέκτημα όσο αφορά το drive και η αυξομείωση της στάθμης από το foobar που είναι όχι και το καλύτερο.

Ο α20 με το που μπήκε και αντικατέστησε το παραπάνω το μόνο που έκανε ήταν απλά να οδηγήσει σωστά τους τελικούς με ένα καταπληκτικό attenuator.

Ούτε ένα ίχνος από αυτόν απλά σιωπή.........

Να πω μια λεπτομέρεια. Ότι και προ και να πέρασε το φύσημα στα τουίτερ ε!! λίγο το άκουγες.

Με τον α20 σιωπή.

Προς θεού δεν έχω τον καλύτερο "προ":p απλά είναι ένα μηχανάκι που αξίζει τα χρήματα του και με το παραπάνω.

Reaction score
1.173
Τέλος να πω κάτι πολύ σημαντικό όσο αφορά το selector είναι ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο σχετικά με το I/O.
Δηλαδή φτιάχνεις τις εισόδους και εξόδους όπως γουστέρνεις και αγαπάς.

Το κόστος selector - a20 - attenuator - Proccesor arduino στοίχισε περί τα 600€ με επιλεγμένα κορυφαία υλικά .

Δεν τα μετανιώνω ούτε λεπτό.

Reaction score
488
Το μεταλικο μερος ειναι απο κεφαλη video ! .
Το μεταλλικό μέρος όποιος βρει από τι είναι του χαρίζω άλλο ένα.:p
Το μεταλλικο μερος σιγουρα ειναι απο κεφαλη video ! :tongue: .

Reaction score
1.173
Το μεταλικο μερος ειναι απο κεφαλη video ! .

Το μεταλλικο μερος σιγουρα ειναι απο κεφαλη video ! :tongue: .
Δημήτρη είσαι θεός.....

Να περάσεις από το Ηράκλειο να παραλάβεις το δώρο σου.......:lolsign:

Reaction score
488
Να περάσεις από το Ηράκλειο να παραλάβεις το δώρο σου.....
Να σαι καλα ! , αν και πρεπει να χω καπου καταχωνιασμενη καποια παλια , αλλα θα προσπαθησω να ερθω ! :). .

Reaction score
1.173
ωραια κατασκευη ευγε...:hi:ποσο κοστισε?
Πέρι τα 800€ αλλά είχα πολύ σαβούρα και γλίτωσα σασί μετασχηματιστές. Yπάρχει excel του project :Dαναλυτικό αλλά πρέπει να συγκεντρώσω τιμές από paypal.

Reaction score
1.173
Εδώ φαίνονται δυο photos με τα εντόσθια και η πίσω πλευρά.
Ίσως να έχετε την απορία γιατί να υπάρχει τόσο καινό στην μία πλευρά και στριμωγμένα στην άλλη.

DSCN5907.jpg DSCN5891.jpg

Στα επόμενα σχέδια είναι να μπει κάτι σε αυτό το σημείο. Μιας και το τροφοδοτικό έχει άδειο χώρο να μπεί κανένας μετασχηματιστής.

Στην αρχή είχα μια σκέψη να βάλω ένα phono εσωτερικά.

Αλλά έχω μια άλλη σκέψη να μπει το miniDSP και να γλιτώσω καλώδια και διαδρομές.

Ίδωμεν.

ΤΕΛΟΣ......... να πω:
"Ένα τεράστιο :hi:ευχαριστώ στον Πέτρο που με τις εύστοχες συμβουλές του κατάφερα και ολοκλήρωσα την κατασκευή."

Reaction score
1.173
Μάστορες υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες λίγοι.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Ήταν μακράν η πιο πολύπλοκη κατασκευή που έχω κάνει μέχρι τώρα και έπρεπε να μπλέξω τις λίγες γνώσεις μου με συμβουλές ταυτόχρονο διάβασμα - οδηγίες. ΟΚ μέχρι εδώ.

Αλλά στο παιχνίδι αυτό, γιατί για εμένα ένα παιχνίδι είναι, εάν θέλεις να κάνεις κάτι όμορφο μπλέκει πολύ το πράμα.
Γιατί μπαίνει στη μέση το χωροταξικό θέμα δηλαδή να υλοποιηθεί σωστά ταυτόχρονα έχεις να μετατρέψεις τις λαμαρίνες - βίδες - ξύλο - σαβούρα σε κάτι που να είναι εκτός από λειτουργικό αλλά και όμορφο.

Στην τελική να αρέσει σε εσένα που το υλοποιείς.

Όλα τα υλικά σαβούρας που έχω χρησιμοποιήσει μου θυμίζουν κάτι και έχουν και την μικρή τους ιστορία.

Για να ολοκληρωθεί πέρασε αρκετός χρόνος γιατί μεσολάβησε και ο ερχομός του γιου μου οπότε με καθυστέρησε αρκετά.

Αλλά συμφωνώ μαζί σου για το καλλιτεχνικό κομμάτι - όμορφο και η αλήθεια είναι ότι δανείστηκα ιδέες από πολύ πιο όμορφες κατασκευές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.802
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός