spendor 3/1r2

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Δώσε μας μερικές πληροφορίες συνοδά και χώρου.

Reaction score
395
Ο χωρος ειναι αρκετα ιδιομορφος, 2,5μΧ4,5 με 1,5μ αποσταση απο τον πισω τοιχο και 50εκ.απ τους πλαινους.Αποσταση ηχειων 1,5μ και ακροασης 1,5 με 2.Ενισχυτες sugden a21se και audio note soro se,audio analogue cd player και pickup philips 887.Kατα μηκος του δωματιου 3μετρες βιβλιοθηκες,και απο χθες ηχεια spendor s3/5r,τα οποια ακουγονται εξαιρετικα.Αν θα ηθελα κατι,ειναι λιγο περισσοτερο σωμα,συνηθισμενος ισως απ τα harbeth.To οποιο παρεμπιπτόντως(το c7es3),ακομα και σ αυτον το χωρο,επαιξε καταπληκτικα(με μια ιδεα πιο τονισμενα μπασα).Αυτη τη πληροτητα της μεγαλυτερης καμπινας ψαχνω λοιπον,αλλα με την ισορροπια σε ολο το φασμα.

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Τα ενισχυτικά θα τα χαρακτήριζα "γλυκόηχα" όπως και τα ηχεία της spendor. Λάτρης της συγκεκριμένης εταιρείας έχω καταλήξει ότι εκτός του μικρού που έχεις ήδη και μπορεί να τοποθετηθεί σχετικά εύκολα, τα μεγαλύτερα θέλουν την περιποίησή τους στο χώρο. Κατά την άποψή μου το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο αν πας σε πιο μεγάλο της spendor. Αν το c7es3 είχε λίγο τονισμένα μπάσα τα μεγάλα της spendor θα σε κουράσουν.

Reaction score
14.709
Ο χωρος ειναι αρκετα ιδιομορφος, 2,5μΧ4,5 με 1,5μ αποσταση απο τον πισω τοιχο και 50εκ.απ τους πλαινους.Αποσταση ηχειων 1,5μ και ακροασης 1,5 με 2.Ενισχυτες sugden a21se και audio note soro se,audio analogue cd player και pickup philips 887.Kατα μηκος του δωματιου 3μετρες βιβλιοθηκες,και απο χθες ηχεια spendor s3/5r,τα οποια ακουγονται εξαιρετικα.Αν θα ηθελα κατι,ειναι λιγο περισσοτερο σωμα,συνηθισμενος ισως απ τα harbeth.To οποιο παρεμπιπτόντως(το c7es3),ακομα και σ αυτον το χωρο,επαιξε καταπληκτικα(με μια ιδεα πιο τονισμενα μπασα).Αυτη τη πληροτητα της μεγαλυτερης καμπινας ψαχνω λοιπον,αλλα με την ισορροπια σε ολο το φασμα.
και γιατι δεν κρατας τα harbeth ?

Reaction score
395
τα harbeth τα εχω στο κυριως συστημα με leben cs600,σε χωρο κατα πολυ μεγαλυτερο αλλα με την αναγκη να εχω τα ηχεια μολις 40εκ. απο τον πισω τοιχο.Και παρ αυτα το ολο συστημα εχει κατσει αρκουντως καλα.
simplymusic,σ ευχαριστω για τη γνωμη σου.Το μικρο ειναι στ αληθεια πολυ καλο,και μαλλον θα περασω καιρο μαζι του.

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Σωστά, να τα κρατήσεις γιατί πραγματικά τα ηχεία είναι αξεπέραστα σε εικόνα σκηνή και φυσικότητα,θα διαφωνήσω για το όρισμό << γλυκόηχο>> Τα ηχεία είναι ο καθρέφτης των υπόλοιπων συνοδών και θα βγάλουν ότι τους τροφοδοτήσεις.Οσον αφορά το χαμηλό με 1.5μ απο τους πίσω τόιχους νομίζω ότι είναι υπερβολή για τον όγκο του ! Δοκίμασε τα πιό κοντά, άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος τους να παίζουν σε μικρούς χώρους.Γενικά αν το στήσεις σωστά και με βάσεις που προβλέπεται, θα τα ερωτευτείς!;)

Reaction score
395
Τα πηγα ηδη στα 80εκ απ τους πισω τοιχους κι ηχος γεμισε χωρις να τονιζεται τιποτα.Ειναι πραγματι ερωτευσιμα,με αρετες,που προσωπικα,(πλην των harbeth)δεν εχω βρει σε αλλα ηχεια.Και,ηχειακιας γαρ, εχουν περασει δεκαδες απ τα χερια και τ αυτια μου.Ευχαριστω για τις γνωμες και τις συμβουλες.Κι ενα μεγαλο ευχαριστω στον Νικο(nikog72)που μου εδωσε την ευκαιρια να τ αποκτησω και να τον γνωρισω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis