Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.583
Αυστραλια,ε;Να!!!
Το ονομα τεπωνυμο του κατι μου λεει αλλα τι;Οσο για τον καταλογο,η γκρινια μου αρχιζει απο τους πρωτους δισκους της καταταξης.Δισκος μονο με διασκευες[Chesterfield Kings] στα καλυτερα;Μπερδεμα σιξτις με ειτις;Cheepskates,το δευτερο ειναι ακομη καλυτερο απο το πρωτο.Δε διαβασα τα υπολοιπα για να μη μου ανεβουν το σακχαρο και η πιεση μαζι,χε,χε,χε...Πολυ καλη η ιδεα σου παντως...και για να μην είμαστε συνέχεια μόνο στο youtube, ας το ρίξουμε και λίγο στο διάβασμα.
http://soundgaze.gr/index.php/stile...-simantikotera-album-tou-garage-rock-meros-1o
Υ.Γ. Γνωρίζει κανείς τον αρθρογράφο?
Κι αυτός που μου έστειλε το λίνκ την ίδια γκρίνια με σένα. Παρ' όλο που η μπάντα του φιγουράριζε στο πρώτο μέρος.Το ονομα τεπωνυμο του κατι μου λεει αλλα τι;Οσο για τον καταλογο,η γκρινια μου αρχιζει απο τους πρωτους δισκους της καταταξης.Δισκος μονο με διασκευες[Chesterfield Kings] στα καλυτερα;Μπερδεμα σιξτις με ειτις;Cheepskates,το δευτερο ειναι ακομη καλυτερο απο το πρωτο.Δε διαβασα τα υπολοιπα για να μη μου ανεβουν το σακχαρο και η πιεση μαζι,χε,χε,χε...Πολυ καλη η ιδεα σου παντως...
Τωρα που ηπια το χαπι μου και ειδα τα υπολοιπα της λιστας,θα ξαναγκρινιαξω.Εξω και οι Crawdaddys για τον ιδιο λογο με τους Chesterfield Kings[εδω σχεδον ολα ειναι διασκευες],οσο για τους Cynics,το καλυτερο τους ειναι το Get our way.Kαι να που το χαπι δε με "πιανει" πια εν οψει του δευτερου μερους της λιστας...Το ονομα τεπωνυμο του κατι μου λεει αλλα τι;Οσο για τον καταλογο,η γκρινια μου αρχιζει απο τους πρωτους δισκους της καταταξης.Δισκος μονο με διασκευες[Chesterfield Kings] στα καλυτερα;Μπερδεμα σιξτις με ειτις;Cheepskates,το δευτερο ειναι ακομη καλυτερο απο το πρωτο.Δε διαβασα τα υπολοιπα για να μη μου ανεβουν το σακχαρο και η πιεση μαζι,χε,χε,χε...Πολυ καλη η ιδεα σου παντως...
Θα διαφωνουσε κι αυτος για το δισκο.Μαθητης μου...Κι αυτός που μου έστειλε το λίνκ την ίδια γκρίνια με σένα. Παρ' όλο που η μπάντα του φιγουράριζε στο πρώτο μέρος.
Έλα ενά psyψhedelic pill θα πάρεις και όλα θα επανέλθουν στις φυσιολογικές τιμές τους.![]()
Yπογλώσσιο και part 3 ή εναλλακτικά κατ' ευθείαν στη συνέντευξη των Sound Explosion.Τωρα που ηπια το χαπι μου και ειδα τα υπολοιπα της λιστας,θα ξαναγκρινιαξω.Εξω και οι Crawdaddys για τον ιδιο λογο με τους Chesterfield Kings[εδω σχεδον ολα ειναι διασκευες],οσο για τους Cynics,το καλυτερο τους ειναι το Get our way.Kαι να που το χαπι δε με "πιανει" πια εν οψει του δευτερου μερους της λιστας...
[DOUBLEPOST=1461002103][/DOUBLEPOST]
Θα διαφωνουσε κι αυτος για το δισκο.Μαθητης μου...
Οριστε, που ο ανθρωπος ειναι και μετριοφρων και κρινει οτι το συγκροτημα του δεν αξιζει να ειναι στη λιστα.Yπογλώσσιο και part 3 ή εναλλακτικά κατ' ευθείαν στη συνέντευξη των Sound Explosion.
Ένα μέλος των Crawling Walls μου το έστειλε.
Σα να θυμαμαι κατι στον ΗΧΟ η το ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ.και για να μην είμαστε συνέχεια μόνο στο youtube, ας το ρίξουμε και λίγο στο διάβασμα.
http://soundgaze.gr/index.php/stile...-simantikotera-album-tou-garage-rock-meros-1o
Υ.Γ. Γνωρίζει κανείς τον αρθρογράφο?
Μεσα ημουν,στις μπροστινες σειρες.Διοργανωση του Δημου Αθηναιων.Και μετα...το ξυλο της αρκουδας με τα ΜΑΤ.Και ξυλο,και Triffids δεν ειδαμε...- triffids , μήπως τους θυμάται κανείς , συναυλία στο πεδίο του Αρεως ( αιδοίο του Πάρεως , τώρα όπως έχει καταντήσει ) , κάπου στα 80s , που κατέληξε σε δακρυγόνα , μολότοβ ( και όχι μολότοφ ) , ματ , και λοιπές ομορφιές ;
Lonely Stretch - The Triffids - YouTube
View attachment 583548:15