- Reaction score
- 1.173
Όσο πιο στενό τόσο πιο καλό.- καλημέρα , συμφωνώ και εγώ με τον Μιχάλη , και θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό , διότι εγώ έχω δίσκους που κολυμπάνε στον άξονα
Όσο πιο στενό τόσο πιο καλό.- καλημέρα , συμφωνώ και εγώ με τον Μιχάλη , και θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό , διότι εγώ έχω δίσκους που κολυμπάνε στον άξονα
σε δίσκο βινυλλίου?Όσο πιο στενό τόσο πιο καλό.![]()
- και σε κάνη , ''σνάιπερ''σε δίσκο βινυλλίου?![]()
- ο πλήρης τίτλος είναι : Δίσκοι με . . .Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά παρακαλώ κάποιον διαχειριστή να κάνει κάτι. Θεωρώ το "στενή τρύπα" του τίτλου, εντελώς πρόστυχο. Θα μπορούσε να αναγραφεί πχ "με μη ακριβή εφαρμογή".
- ευχαριστώ για την τιμή , είμαι τόσο νέος ( εδώ μέσα ) , και τόσω υπαίτιος ;Εγώ πάλι νομίζω πως εσείς είστε υπαίτιος όλου αυτού, μιας και απαντήσατε στο θέμα έπειτα από 5 μήνες και είναι ηλίου φαεινότερον πως "στενή τρύπα" σας κέντρισε το ενδιαφέρον.
ΥΓ: Το "χ@ισαμε" γράφετε με "ε", δηλαδή "χ@σαμε".
- ακριβώς έτσι , δημιουργείται το φαινόμενο του Auto-clamp....βάζεις το βινύλιο στο πικαπ και κάθετε λες και το "ρουφάει κάτω", απόλυτη εφαρμογή. Δεν πάει πουθενά!!!
Για το λόγο αυτό μίλησα. Φαντάζομαι ο Dr για τον ίδιο λόγο συμφώνησε μαζί μου. Αλλά και πάλι καλή καρδιά.
Φιλικά
Παντελής
Καλή καρδιά και στενή τρύπα παιδιά, τα υπόλοιπα διορθώνονται!- ακριβώς έτσι , δημιουργείται το φαινόμενο του Auto-clamp
- always καλή καρδιά![]()
όταν όμως εχεις ενα linn η thorens , ειναι καταστροφικό ..- ακριβώς έτσι , δημιουργείται το φαινόμενο του Auto-clamp
- always καλή καρδιά![]()
- λόγω ανάρτησης ;όταν όμως εχεις ενα linn η thorens , ειναι καταστροφικό ..
- περιφερειακά είπαμε , από την ακμή , οπότε no-δαχτυλιέςΤιιιιιι δαχτυλιες στο πλατό???
Παναιτσαμ