- Reaction score
- 1.019
Kαι αν του βάλεις να παίξει metal το σύστημα σιγά μην τα καταφέρει... Είναι μόνο για "σοφιστικέ" μουσική....
Έχω την εντύπωση ότι τα Anima όχι μόνο θα παίζουν, αλλά θα φέρουν τον λούσιφερ μπροστά σου να κάνει σόλο στην κιθάραKαι αν του βάλεις να παίξει metal το σύστημα σιγά μην τα καταφέρει... Είναι μόνο για "σοφιστικέ" μουσική....
Λες τα δίμποτα να τα αποδίδουν καλά;Έχω την εντύπωση ότι τα Anima όχι μόνο θα παίζουν, αλλά θα φέρουν τον λούσιφερ μπροστά σου να κάνει σόλο στην κιθάρα
Μόνο για προενίσχυση ίσωςΜπαααα..... Λαμπάτη ενίσχυση και metal, δεν...
γιωργο τα δεδομενα για την ταχυτητα των λαμπατων εχουν αλλαξει... ποσο μαλλον αυτων του βιντεο ...Για προενίσχυση δεν μπορώ να πω, δεν έχω προσωπική εμπειρία. Για ενίσχυση έχω, για αυτό κι έκανα αναφορά.
Η εμπειρία μου με λαμπάτη ενίσχυση (Jadis DA88S) και ηχεία (ProAc Studio 148 νομίζω ή με κάποιο προηγούμενο μοντέλο) είναι 4 ετών. Άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα; Επίσης, δεν μπορώ (λόγω ελλειπών γνώσεων) να κατανοήσω τον όρο "ταχύτητα" όταν χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει χαρακτηριστικό ενισχυτών. Αυτό που άκουσα με τον πιο πάνω συνδυασμό ήταν ένα αποτέλεσμα στο οποίο σε φωνητικά κομμάτια ή/και jazz μελωδίες (π.χ. Eva Cassidy και Diana Krall) ήταν πολύ καλό, αλλά μόλις κλήθηκε να ανταποκριθεί σε black metal καταστάσεις, χώλαινε υπερβολικά - καθόλου χαμηλές συχνότητες, σχεδόν ανύπαρκτες μεσαίες και τονισμένες υψηλές.γιωργο τα δεδομενα για την ταχυτητα των λαμπατων εχουν αλλαξει... ποσο μαλλον αυτων του βιντεο ...