HIGH END 2016 MUNICH: Tune Audio Anima

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.665
Παραπάνω.... €120.000 έχουν μόνο οι τελικοί...

Reaction score
4.327
Kαι αν του βάλεις να παίξει metal το σύστημα σιγά μην τα καταφέρει... Είναι μόνο για "σοφιστικέ" μουσική....

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.122
NAGRA - WILSON AUDIO - KRONOS
Best of the show from many reviews.

Reaction score
1.147
Kαι αν του βάλεις να παίξει metal το σύστημα σιγά μην τα καταφέρει... Είναι μόνο για "σοφιστικέ" μουσική....
Έχω την εντύπωση ότι τα Anima όχι μόνο θα παίζουν, αλλά θα φέρουν τον λούσιφερ μπροστά σου να κάνει σόλο στην κιθάρα

wizzy

Reaction score
22.665
Μπαααα..... Λαμπάτη ενίσχυση και metal, δεν...

Reaction score
4.327
Έχω την εντύπωση ότι τα Anima όχι μόνο θα παίζουν, αλλά θα φέρουν τον λούσιφερ μπροστά σου να κάνει σόλο στην κιθάρα
Λες τα δίμποτα να τα αποδίδουν καλά;

Μπαααα..... Λαμπάτη ενίσχυση και metal, δεν...
Μόνο για προενίσχυση ίσως

wizzy

Reaction score
22.665
Για προενίσχυση δεν μπορώ να πω, δεν έχω προσωπική εμπειρία. Για ενίσχυση έχω, για αυτό κι έκανα αναφορά.

Reaction score
1.147
Όσες φορές έχω ακούσει τα anima δεν μου έχουν δώσει την εντύπωση ούτε ότι είναι αργά, ούτε ότι είναι κορνάτα με έμφαση στα 5kHz ούτε ότι είναι μπασάτα με oomph στα 120Hz. Αυτό που μου έβγαζε ήταν ότι είμαι σε ένα live.
Άρα, όταν τα βάλεις να παίξουν μέταλ, πάρε και μια εικονίτσα να έχεις κοντά για καλό και για κακό! :D

Βασικά προτείνω o Μανώλης Προεστάκης να μας καλέσει σε ένα live demo για να βάλουμε ότι μέταλο υπάρχει για να μας φύγει η περιέργεια!

Πόσοι ψηφίζουν για αυτό ?

wizzy

Reaction score
22.665
Μα, φίλε Στέργιο, το θέμα δεν είναι στα ηχεία αλλά στην ενίσχυση αυτών!

Reaction score
1.391
Για προενίσχυση δεν μπορώ να πω, δεν έχω προσωπική εμπειρία. Για ενίσχυση έχω, για αυτό κι έκανα αναφορά.
γιωργο τα δεδομενα για την ταχυτητα των λαμπατων εχουν αλλαξει... ποσο μαλλον αυτων του βιντεο ...

wizzy

Reaction score
22.665
γιωργο τα δεδομενα για την ταχυτητα των λαμπατων εχουν αλλαξει... ποσο μαλλον αυτων του βιντεο ...
Η εμπειρία μου με λαμπάτη ενίσχυση (Jadis DA88S) και ηχεία (ProAc Studio 148 νομίζω ή με κάποιο προηγούμενο μοντέλο) είναι 4 ετών. Άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα; Επίσης, δεν μπορώ (λόγω ελλειπών γνώσεων) να κατανοήσω τον όρο "ταχύτητα" όταν χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει χαρακτηριστικό ενισχυτών. Αυτό που άκουσα με τον πιο πάνω συνδυασμό ήταν ένα αποτέλεσμα στο οποίο σε φωνητικά κομμάτια ή/και jazz μελωδίες (π.χ. Eva Cassidy και Diana Krall) ήταν πολύ καλό, αλλά μόλις κλήθηκε να ανταποκριθεί σε black metal καταστάσεις, χώλαινε υπερβολικά - καθόλου χαμηλές συχνότητες, σχεδόν ανύπαρκτες μεσαίες και τονισμένες υψηλές.

Δεν θέλω να είμαι απόλυτος, όπως είπα η συγκεκριμένη εμπειρία είναι 4 χρονών κι από τότε δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να επαναλάβω το ίδιο "πείραμα".

Reaction score
1.832
αυτό το hobby έχει καταστραφεί από το hype.
Το έχουμε κάνει το λάθος και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Υιοθετούμε απόψεις χωρίς να έχουμε προσωπική άποψη, ή έχουμε αποσπασματική άποψη για ένα θέμα.
(wizzy δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά)
"παίζει σα λάμπα", "ψυχρό σα τρανζίστορ", cd που "παίζει σα πικάπ" κλπ κλπ.
Δε θα ξεχάσω τις ροκιές και τα μπίτια που είχα ακούσει από κάτι μεγάλα MONTANA με λαμπάτο ολ όβερ cary σύστημα με τελικούς τους CAD211.
Επίσης δε θα ξεχάσω την άψογη οδήγηση των παλιών "Ηλέκτρα" των αδερφών Τσακιρίδη με τα MG12 της magnepan στο στουντιάκι τους. Ροκιές, μποτιές, μεγάλες ορχήστρες έπαιζαν ΑΨΟΓΑ.
Ένας φίλος από Σαλόνικα είχε φτιάξει ένα σύστημα από συσκευές τις οποίες είχα ακούσει διεξοδικά και είχα σαφή άποψη για αυτές. Πριν πάω να ακούσω ήμουν αρνητικά προκατειλλημένος για την τραγωδία.
Οι συσκευές:
-50ρι της sony cd
-audionet sam ενισχυτής
-Audio physic Tempo 3 ηχεία
-nordost καλώδια
Η άποψη μου για αυτές τις συσκευές είναι ότι πρόκειται για εκπρόσωπους της "ψυχρής πλευράς" στην αναπαραγωγή, κάτι που δε μου άρεσε ποτέ (ούτε και τώρα).
Πατώντας το play εν ολίγοις έπαθα πλάκα από τη ζεστασιά και τη μελωδικότητα που έβγαλε το σύστημα! Πήγα τα δικά μου δισκάκια, δεν άκουσα άγνωστα πράγματα.

Οπότε....

wizzy

Reaction score
22.665
Στέργιο, δεν αντιλέγω.

Απλά, στην περίπτωσή μου, είχα μία συγκεκριμένη εμπειρία κι αυτήν μεταφέρω. Εάν μου δοθεί η ευκαιρία να ακούσω αυτά που ακούω σε σύστημα με ενισχυτές λυχνίες και μου αρέσει το αποτέλεσμα, θα χαρώ να αναθεωρήσω την άποψή μου!

C

chrispo

Guest
....Χμμ.....metal rock....και high end (ή ultra) μηχανάκια....μάλλον εξαιρετικά αδιάφορος ή επικίνδυνα άσχετος πρέπει να είναι κάποιος, για να ελπίζει σε τέτοιο πάντρεμα....:headbang:

wizzy

Reaction score
22.665
Μιλάς για κάποιον συγκεκριμένα ή γενικά "να 'χαμε να λέγαμε";

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop