HIGH END 2016 MUNICH: Tune Audio Anima

Reaction score
4.327
....Χμμ.....metal rock....και high end (ή ultra) μηχανάκια....μάλλον εξαιρετικά αδιάφορος ή επικίνδυνα άσχετος πρέπει να είναι κάποιος, για να ελπίζει σε τέτοιο πάντρεμα....:headbang:
E εντάξει φίλε δεν χρειάζεται να μας βρίζεις μέσα στα μούτρα μας κιόλας.... Περιμένω την τοποθέτησή σου για να σου απαντήσω κατάλληλα.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.744
....Χμμ.....metal rock....και high end (ή ultra) μηχανάκια....μάλλον εξαιρετικά αδιάφορος ή επικίνδυνα άσχετος πρέπει να είναι κάποιος, για να ελπίζει σε τέτοιο πάντρεμα....:headbang:
- γιατί το λές αυτό ;
- από τα λίγα Metal που έχω , συμπεραίνω ότι οι εγγραφές/παραγωγές είναι προσεγμένες , εξάλλου το Metallica (album) , είναι και δίσκος test , συν του ότι είναι διπλό βινύλιο ( αραιογραμμένο )

C

chrispo

Guest
...δεν αναφέρομαι σε κανένα συγκεκριμένο άτομο...αλλά σε όποιους ενστερνίζονται τέτοιου είδους απόψεις ¨παντρέματος¨....απλά πράγματα...

Reaction score
460
Με αυτά που διαβάζω με ενδιαφέρει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ να μάθω την τοποθέτηση σου περί του σχολίου σου αυτού.
Οχι τίποτε άλλο αλλά έχουμε να μιλήσουμε μετά για ασχετοσύνη, αδιαφορία και "επικίνδυνα" πράγματα.
Αναμένω λοiπόν :)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
E εντάξει φίλε δεν χρειάζεται να μας βρίζεις μέσα στα μούτρα μας κιόλας.... Περιμένω την τοποθέτησή σου για να σου απαντήσω κατάλληλα.
Μάλλον για τα high end (ή ultra) μηχανάκια μιλάει άσχημα.:lol:

Reaction score
1.391
μεσα ειναι ,αλλα μαλλον κανεις λαθος αν εννοεις οτι τα χαι δεν παιζουν και τα του σωρού ειναι καλυτερα για τετοιου ειδους ακουσματα...

και γω θα περιμένω μια τοποθέτηση για να ειμαι ειλικρινής

Reaction score
1.019
εγω επισης δεν καταλαβαινω γιατι λενε οτι οι κορνες δεν ακουγοντε καλα σε ολα τα ειδη μουσικης...υπαρχει τεχνικα κατι που το εμποδιζει απο τους κονους...o_Oτο εχω απορια δηλαδη....

Reaction score
1.549
εγω επισης δεν καταλαβαινω γιατι λενε οτι οι κορνες δεν ακουγοντε καλα σε ολα τα ειδη μουσικης...υπαρχει τεχνικα κατι που το εμποδιζει απο τους κονους...o_Oτο εχω απορια δηλαδη....
Μάλλον γίνονται κουραστικες σε κάποια είδη μουσικής. Οτι τα παίζουν ολα εννοείται πως τα παίζουν! Εξάλλου ολα τα παλιά PA κορνατα ήταν.

C

chrispo

Guest
...για rock και κλασική μουσική οι κόρνες είναι υπέροχα ηχεία..με λίγο προσεκτικό στήσιμο και σετάρισμα ( όχι απαραίτητα ακριβό)...είναι πραγματικά μουσικά ¨πυροβόλα¨..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
αυτό το hobby έχει καταστραφεί από το hype.
Οπότε....
Άσκοπο να διαφωνήσει κανείς μ'ένα τέτοιο απόφθεγμα...
Σημειώνεται όμως ότι η αξιόλογη ή μη απόδοση διαφόρων συνδυασμών δεν συναρτάται με υπερφυσικούς κανόνες,αλλά με ηλεκτρικές παραμέτρους και οφείλει να είναι αν όχι απολύτως προβλέψιμη εκ των προτέρων,σαφώς τεκμαρτή εκ των υστέρων.

Πώς θα αποκαλείται ένα Anima άμα η απόδοση συγκινεί τους μεταλοκέφαλους;Tune Audio...Animal.:D

C

chrispo

Guest
?...... αν όχι απολύτως προβλέψιμη εκ των προτέρων,σαφώς τεκμαρτή εκ των υστέρων.
.....τα τεκμήρια τα ¨έφαγαν¨ ,τα marketing, το advertising, το promotion και τα PR...:thumbsdown:

D

Deleted member 35

Guest
Στο μεταξύ μπήκα να διαβάσω από περιέργεια και στα πρώτα post βλέπω video youtube με μουσική για συστήματα με εξαψήφια ποσά. Το λες και διαστροφή αυτό. :D

Τι τα βάζετε; τι να ακούσουμε;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.122
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead