Dac για cd player?

Reaction score
1.549
Καλησπέρα και χρόνια πολλα στους εορταζοντες!
Μιας και οι τιμές των cd έχουν αρχίσει να πέφτουν σχετικά, σκέφτομαι να αναβαθμίσω λιγο τον ηχο του cd player μου (teac vrds 7) με ενα dac τωρα που άρχισα να ψωνίζω και cd. Το θεμα μου ειναι πως σαν λάτρης του βιντατζ θα πρεπει να ταιριάζει και στο υπόλοιπο σύστημα δηλαδη να ειναι μινιμαλ σε εμφάνιση οχι με μπλε λεντακια και αλλες τέτοιες χαζομαρες με εμφάνιση περισσοτερο επαγγελματικου παρα χαι φαι! Εχει κάποιος να προτείνει κατι ? Σε νορμάλ χρήματα παντα γιατι ειμαι σε φαση παθητικης διενισχυσης οποτε εκει παει το μπατζετ! :p Στο σύστημα ακουω αποκλειστικά τζαζ αν βοηθάει σε κατι αυτο! Ειμαι ανοιχτός και στα σεκοντ χαντ!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.259
Πόσα ειναι τα "νορμαλ χρήματα" για σένα;

Reaction score
1.549
Πόσα ειναι τα "νορμαλ χρήματα" για σένα;
Εξαρτάται το μηχανάκι... Αν κατι μου αρέσει ίσως ξοδεψω κατι παραπανω. Μου αρεσαν καποια παλια mytek πχ

Reaction score
204
Δοκίμασε το lucid da9624. Θα το βρεις μόνο second hand, έχει απίστευτο ήχο και είναι επαγγελματικού στυλ, πιστεύω όπως το θες. Όλες οι συνδέσεις rca, balanced (output) και όλες οι ψηφιακές εισοδοι (εκτός φυσικά USB).
Ισως από τα καλύτερα dac που έχω ακούσει. Το είχα συνδέσει σε ένα TEAC VRDS25 και ήταν η μέρα με τη νύχτα η διαφορά. Αλλωστε τα teac δε φημίζονται για τα dac τους!

Reaction score
1.549
Δοκίμασε το lucid da9624. Θα το βρεις μόνο second hand, έχει απίστευτο ήχο και είναι επαγγελματικού στυλ, πιστεύω όπως το θες. Όλες οι συνδέσεις rca, balanced (output) και όλες οι ψηφιακές εισοδοι (εκτός φυσικά USB).
Ισως από τα καλύτερα dac που έχω ακούσει. Το είχα συνδέσει σε ένα TEAC VRDS25 και ήταν η μέρα με τη νύχτα η διαφορά. Αλλωστε τα teac δε φημίζονται για τα dac τους!
Κατι σε 19" χωρίς λεντ vu meter υπάρχει ?? :oops:

BLUES

TV
Reaction score
996
Καλημέρα,
Μεριντιαν εξπλορερ 2 και νταιρεκτορ
Αουν σ16
μαιτεκ 192
Πιονιρ ο5
Τεακ 503
Όλα είναι επισημες κυκλοφοριες και παιζουν(ακούγονται) διαφορετικα λογω υλοποίησης και υλικων
Επισης κυκλοφορουν και μεταχειρισμενα

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.259
Οι προτάσεις του Blues αξίζουν προσοχής.

Κατι ακόμα: καλό ειναι να εχει δυνατότητα αναπαραγωγής MQA. Υπαρχει σημαντική πιθανότητα να εχει πολυ μέλλον.

Reaction score
1.549
Κατι σαν αυτο σε λουκ αν και μαλλον ειναι παλιο!
[DOUBLEPOST=1463901095][/DOUBLEPOST]
Καλημέρα,
Μεριντιαν εξπλορερ 2 και νταιρεκτορ
Αουν σ16
μαιτεκ 192
Πιονιρ ο5
Τεακ 503
Όλα είναι επισημες κυκλοφοριες και παιζουν(ακούγονται) διαφορετικα λογω υλοποίησης και υλικων
Επισης κυκλοφορουν και μεταχειρισμενα
Τα τσεκάρω!

Attachments

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.601
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75