Ν
Νίκος Τεγόπουλος
Guest
..κατσε ντε..μη βιαζεσαι..
..τελικως...πειστηκε ο γιατρος..η οχι;[/QUOTE]Και το δικο μου ηταν τοσο "εντυπωσιακο",που ο γιατρος-προβοκατορας, με ρωτουσε επιμονα αν ειμαι σιγουρος οτι ακουω διαφορες στα καλωδια ρευματος.![]()
Φυσικα και πειστηκε.Του αλλαξα το καλωδιο σ' ενα τρανζιστορακι που ειχε στο ιατρειο,κι αμεσως επαιξε σαν Meridian F80.Tωρα,ο γιατρος,παει για Nordost Valhalla 2...τελικως...πειστηκε ο γιατρος..η οχι;
..μα αμα μ'ενα τρανζιστορακι παει στα valhalla, ολοι οι υπολοιποι που πρεπει να παμε δηλαδη;[/QUOTE]Φυσικα και πειστηκε.Του αλλαξα το καλωδιο σ' ενα τρανζιστορακι που ειχε στο ιατρειο,κι αμεσως επαιξε σαν Meridian F80.Tωρα,ο γιατρος,παει για Nordost Valhalla 2.![]()
Στο... Odin!!!..μα αμα μ'ενα τρανζιστορακι παει στα valhalla, ολοι οι υπολοιποι που πρεπει να παμε δηλαδη;
Φυλακη..μα αμα μ'ενα τρανζιστορακι παει στα valhalla, ολοι οι υπολοιποι που πρεπει να παμε δηλαδη;
Α γεια σου!
Ναι, αλλα με μαυρα καλώδια που πας?
Περα απο το μια χαρα υπαρχουν και οι δυο χαρές
Και μαυρα και αραχναΝαι, αλλα με μαυρα καλώδια που πας?![]()
Στο ΚτήνοςΝαι, αλλα με μαυρα καλώδια που πας?![]()
Άντε πάλι και 'σύ!Μα δεν τα 'παμε;Ναι, αλλα με μαυρα καλώδια που πας?![]()
Τέτοιος είναιιιι;Στο Κτήνοςβουρ στο σκατοψυχο black/death του Βελουδινου.
![]()
Με κινητήριο σύνθημα...΄΄Τα καλώδια είναι θρησκεία΄΄.Και στις εκκλησίες να βάλουν κανένα καλώδιο της προκοπής γιατί συμπιέζονται τα δυναμικά και δεν πιάνω το νόημα.
Εγω τα ανοίγω όλα, καθότι ντιουης.Σχετικότατον...Στην πορεία μου δεν έχω ΄΄εγχειρίσει΄΄ ποτέ εργοστασιακές συσκευές ή παρελκόμενα που έχω αποκτήσει,καθότι άλλοι είναι οι επαγγελματίες τεχνικοί στο εν λόγω αντικείμενο.